Techcrunch verstoort 2023 en Snapchat-lenzen in Microsoft Teams

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

TechCrunch verstoort 2023

TechCrunch Disrupt 2023 is een grote technologie- en startup-conferentie die gepland staat in San Francisco van 19 tot 21 september, gericht op technologie en ondernemerschap en trekt visionairs, investeerders en startups van over de hele wereld aan.

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste gebeurtenissen in deze sector, dan is dit een conferentie die u niet mag missen.

TechCrunch Disrupt 2023 staat bekend om zijn netwerkmogelijkheden, pitchwedstrijden en spreekbeurten en biedt een platform voor innovatie en creatieve verandering in verschillende sectoren.

  Friendmoji gebruiken in Snapchat

Deelnemers kunnen deelnemen aan paneldiscussies, workshops en keynote speeches van gerenommeerde marktleiders.

Deze jaarlijkse bijeenkomst brengt ondernemers, investeerders en media wereldwijd samen om de nieuwste trends, technologieën en innovatieve ideeën te presenteren. Het is een must-attend evenement voor diegenen die op het scherpst van de snede willen blijven in de snelle wereld van technologie.

Het evenement wordt afgesloten met de Startup Battlefield, een wedstrijd waar opkomende bedrijven hun innovaties pitchen om kans te maken op de felbegeerde Disrupt Cup en substantiële financieringsmogelijkheden.

De tickets voor deze conferentie kunnen worden geboekt op de TechCrunch-site.

Microsoft werkt samen met Snapchat

Microsoft werkt samen met Snapchat om Snapchat-lenzen toe te voegen aan Microsoft Teams, dus nu hoef je geen virtuele achtergronden te maken om je Microsoft Teams-gesprekken op te fleuren.

  Iemand volgen op Snapchat

Microsoft Teams wordt wereldwijd door 280 miljoen gebruikers gebruikt.

Om Snapchat-lenzen te gebruiken, hoef je geen aparte app of add-on te downloaden, aangezien Microsoft de AR-lenzen van Snapchat rechtstreeks in het video-effectengedeelte van de Teams-client heeft geïntegreerd. Microsoft gebruikte de Snap Camera SDK Kit om deze Snapchat-lenzen in Teams te integreren.

Er zijn 26 Snapchat-lenzen waarmee gebruikers augmented reality-effecten (AR) kunnen toevoegen aan videochats om meer natuurlijke menselijke interactie in vergaderingen te brengen.

Snapchat Lens is een leuke en lichte toevoeging aan ’s werelds toonaangevende communicatieplatform. Of je het nu gebruikt om je collega’s beter te leren kennen of om jezelf op een nieuwe manier uit te drukken, Snapchat-lenzen zullen zeker een glimlach op je werkdag toveren.

  Hoe krijg je de tijdsticker in Snapchat

Je kunt je favoriete Snapchat-lenzen selecteren op basis van video-effecten op het tabblad Meer video-effecten en beschikbaar in de categorie Filters.

Momenteel alleen beschikbaar voor zakelijke klanten. U zou ook de huidige “klassieke” versie van Teams moeten gebruiken. Als je de persoonlijke of educatieve versies van Teams gebruikt, heb je geen toegang tot deze nieuwe Snapchat-lenzen.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.