Telefonisch deelnemen aan een Zoom-vergadering

Tools voor onlinevergaderingen dekken normaal gesproken alle belangrijke platforms die worden gebruikt, dat wil zeggen desktopplatforms (Windows, macOS en Linux) en mobiele platforms (iOS en Android). Zoom heeft desktop-apps, mobiele apps en een web-app waarmee iedereen een Zoom-vergadering kan hosten of eraan kan deelnemen vanuit een moderne desktopbrowser.

Zoom vertrouwt over het algemeen op zijn eigen app of een browser om te werken, maar er is een andere methode die u kunt gebruiken om deel te nemen aan een Zoom-vergadering; inbellen.

Telefonisch deelnemen aan Zoom-vergadering

Zoom geeft gebruikers de mogelijkheid om telefonisch deel te nemen aan een vergadering. Hierdoor kunnen ze afzien van het installeren van de Zoom-app en gewoon een telefoonnummer bellen om de vergadering binnen te gaan. In plaats van te internetten via een wifi-netwerk of een 3G- of 4G-netwerk, belt een gebruiker via het netwerk. De inbelmethode kan worden gebruikt vanaf een smartphone en kan worden gebruikt vanaf een gewone bureautelefoon of vaste lijn.

  Geïntegreerde graphics staan ​​op het punt veel beter te worden

Telefoonnummer instellen voor Zoom-vergadering

Zoom wijst niet automatisch voor alle vergaderingen een inbelnummer toe. Het moet worden ingesteld voordat een vergadering begint en het moet worden gedeeld met deelnemers. Om een ​​telefoonnummer voor een Zoom-vergadering in te stellen, moet de gastheer;

Heb een pro Zoom-account
Abonneer u op de add-on Audio-abonnement

Telefonisch deelnemen aan Zoom-vergadering

Om telefonisch deel te nemen aan een Zoom-vergadering, heeft een gebruiker alleen het telefoonnummer en het wachtwoord van de vergadering nodig om deel te nemen. Ze hoeven geen pro-abonnement te hebben.

Kies het telefoonnummer voor de vergadering. Het zou in de uitnodiging moeten staan ​​of je kunt zoek het hier op.
Zorg ervoor dat u de Meeting-ID voor de vergadering bij de hand hebt.
Voer het Meeting ID-nummer in en sluit het af met het hekje/hekje.
Voer de deelnemers-ID in als je die hebt. Als dat niet het geval is, drukt u op het hekje/hekje om de stap over te slaan.
Voer de toegangscode/het wachtwoord voor de vergadering in als daarom wordt gevraagd en druk daarna op het hekje/hekje.
Wacht tot de host u toestaat tot de vergadering.

  Bedien het afspelen van video's op uw VR-headset met handgebaren

Conclusie

De gratis abonnementen van Zoom zijn vrij beperkt, maar deelnemers aan vergaderingen hebben er geen nodig als ze inbellen. Gastheren van vergaderingen kunnen ook inbellen bij een vergadering. Het enige verschil is dat ze een extra code moeten invoeren, maar de rest van het proces is min of meer hetzelfde. Het nadeel is dat je beperkte controle hebt, dat wil zeggen dat je zelf kunt dempen en dempen. Andere bedieningselementen (inclusief video en scherm delen) zijn niet beschikbaar.