TikTok deblokkeren op mijn schoolcomputer

School Chromebook is bedoeld voor studeren en schoolgerelateerd werk en onderzoek. Hoewel dit de primaire focus is, verkennen sommige studenten het apparaat graag voor andere amusementsactiviteiten. Sommige van deze activiteiten omvatten browsen, surfen op YouTube of proberen apps zoals TikTok te gebruiken. Omdat het een schoolcomputer is, zijn er een aantal websites en applicaties die vooraf zijn geblokkeerd op de Chromebook. TikTok is zo’n site die niet gemakkelijk toegankelijk is op deze gadget. Er zijn echter altijd enkele manieren om deze barrière te overwinnen. We zijn hier vandaag met een gids die je zal helpen ontdekken hoe je TikTok kunt deblokkeren op mijn schoolcomputer. Bovendien leer je hoe je TikTok op de Chromebook op school installeert en de app probleemloos gebruikt. Als u een vergelijkbare situatie doormaakt, laten we u dan niet laten wachten en meteen aan de slag gaan met ons TikTok-download Chromebook-document en u laten kennismaken met verschillende methoden om u te helpen TikTok op de Chromebook op school te bekijken.

TikTok deblokkeren op mijn schoolcomputer

Je school-Chromebook gebruikt Google Chrome als standaardbrowser. Tijdens het gebruik van de browser kunt u enkele websites tegenkomen, in dit geval is het TikTok waarvoor de toegang wordt geweigerd. Je school kan deze website om verschillende redenen hebben geblokkeerd. Als u echter nog steeds onvermurwbaar bent over het ontgrendelen van de site, laten we dan enkele manieren onderzoeken waarop u dit kunt doen.

Methode 1: ontgrendel website op Chromebook

Het is duidelijk dat de site (TikTok) waartoe u toegang probeert te krijgen, is geblokkeerd op uw Chromebook op school. Deze website is mogelijk toegevoegd aan de lijst met beperkte sites. Als dat het geval is, kunt u het probleem eenvoudig oplossen door naar de lijst met beperkte sites te gaan en TikTok eruit te verwijderen.

1. Klik op het paneel Snelle instellingen in de rechterbenedenhoek van uw Chromebook.

2. Selecteer nu het tandwielpictogram Instellingen bovenaan.

3. Klik vervolgens op Beveiliging en privacy in het linkerdeelvenster van het scherm.

  Iemand op TikTok vinden met telefoonnummer

4. Selecteer daarin Inhoudsbeperkingen.

5. Klik nu op Sites blokkeren.

6. Voer in het URL-vak het websiteadres van TikTok in en klik op Site toevoegen.

Methode 2: VPN-server gebruiken

De volgende oplossing om TikTok op de Chromebook op school te bekijken, is door VPN te gebruiken. VPN wordt in de volksmond gebruikt om geografisch beperkte inhoud op uw Chromebook op school te deblokkeren. Een Virtual Private Network (VPN) helpt bij het routeren van uw verkeer naar een server van derden die voorkomt dat uw netwerkbeheerder het kan decoderen en helpt u uiteindelijk bij het openen van een geblokkeerde website zoals TikTok. U kunt veel leren over verschillende VPN-tools die beschikbaar zijn voor uw browser met behulp van onze gids over 15 beste VPN’s voor Google Chrome om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites en om TikTok op Chromebook te downloaden.

Methode 3: DNS-server gebruiken

TikTok-download Chromebook kan ook worden geprobeerd met behulp van een DNS-server. Domain Name System (DNS) helpt bij het matchen van hostnamen van websites. DNS-tools vervangen de door ISP toegewezen DNS door een privé-DNS van de gekozen locatie. DNS biedt ook een goede verbindingssnelheid zonder codering. U moet dus een goede DNS-server kiezen voor uw Chromebook om TikTok te gebruiken. Onze gids over 10 beste openbare DNS-servers in 2022: vergelijking en beoordeling helpt u bij het kiezen van een perfecte DNS-tool.

Methode 4: gebruik proxyserver

Een proxyserver wordt gebruikt om uw identiteit te verbergen en om een ​​sterke en privéverbinding met de geblokkeerde site tot stand te brengen. Het helpt om het netwerk veilig en anoniem te houden. Het fungeert als tussenpersoon tussen uw apparaat en internet, waardoor u TikTok op de Chromebook op school kunt bekijken. U kunt TikTok op Chromebook downloaden met behulp van een proxyserver. Er zijn een aantal proxyservers beschikbaar op internet en als u er geen kunt vinden, helpt onze gids over Top 9 gratis proxysoftware voor Windows 10 u verder.

Methode 5: TikTok downloaden van een andere bron

Als je TikTok niet kunt downloaden van de oorspronkelijke bron en TikTok wilt deblokkeren op mijn schoolcomputer, kun je proberen de app helemaal vanaf een andere bron te installeren. Op uw Chromebook kan de officiële site van TikTok om een ​​aantal redenen worden geblokkeerd. In dit geval kunt u een APK-bestand van de app op uw apparaat.

Methode 6: gebruik de ontgrendelingsapp van derden

U kunt ook een ontgrendelingsapp van derden gebruiken die u kan helpen toegang te krijgen tot de website van uw keuze als het gebruik van een VPN en proxyserver niet voor u werkt. Het ontgrendelen van apps lijkt qua werking op VPN. Ze veranderen je IP-adres en geven je eenvoudig toegang tot geblokkeerde websites zoals TikTok. U kunt deze apps van derden eenvoudig downloaden op uw Chromebook, maar het enige probleem met deze tools is dat ze extreem traag en traag zijn.

  Iemand zoeken op TikTok zonder account

Methode 7: gebruik telefoongegevens

Een andere methode die kan helpen om TikTok op mijn schoolcomputer te deblokkeren, is door telefoongegevens te gebruiken. Dit is een veelgebruikte oplossing om de firewall van uw Chromebook te omzeilen. Zolang u een onbeperkt data-abonnement heeft, kunt u overschakelen naar uw telefoongegevens en toegang krijgen tot de eerder geblokkeerde site.

Hoe wordt TikTok geblokkeerd in Chromebook op school

TikTok wordt door miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruikt. Het wordt gebruikt door makers van inhoud en artiesten om hun talent te laten zien via video’s op het platform. TikTok wordt echter geblokkeerd op de Chromebook op school om te voorkomen dat leerlingen worden blootgesteld aan inhoud voor volwassenen of inhoud zonder toezicht. Er zijn twee manieren waarop het platform wordt geblokkeerd op een school-Chromebook:

  • Firewall: Meestal wordt het Firewall-beleid voor wifi-netwerken en -systemen op school geconfigureerd. Een firewall heeft de neiging om verkeer naar IP-adressen en domeinnamen die aan TikTok zijn gekoppeld, te blokkeren. Het identificeert ook TikTok-gebruik door te scannen op headers in datapakketten.

  • Beleid: sommige scholen volgen hun beleid waarbij het gebruik van TikTok op schoolterreinen of tijdens lessen is verboden. Het schoolbestuur volgt deze regel strikt genoeg om te voorkomen dat studenten het platform gebruiken.

Hoe TikTok op school Chromebook te installeren

Chromebooks zijn een perfect apparaat om te gebruiken omdat ze de voordelen bieden van zowel een mobiele telefoon als een computer. Er zijn een aantal TikTok-gebruikers die een Chromebook gebruiken om online te komen en hun video’s te delen. Daarom kan het downloaden en installeren van de TikTok-applicatie op Chromebook erg handig voor je zijn. Dus als het je gelukt is om TikTok te deblokkeren, kun je de onderstaande instructies volgen om TikTok op de Chromebook op school te installeren:

Opmerking: Chromebook staat geen video-opname op TikTok toe. U kunt alleen inhoud op TikTok bekijken met Chromebook.

1. Open uw Chromebook en start de Chrome Web Store erop.

2. Zoek TikTok in de Webwinkel.

3. Klik nu op Toevoegen aan Chrome om de app op uw Chromebook te downloaden.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe kan ik beperkingen van mijn schoolcomputer verwijderen?

Ans. Beperkingen van uw schoolcomputer kunnen worden verwijderd door de harde schijf opnieuw te formatteren of door het besturingssysteem of de toepassingen opnieuw in het systeem te installeren.

Q2. Hoe kan ik websites op mijn school-Chromebook deblokkeren?

Ans. De gemakkelijkste manier om een ​​website op de Chromebook op school te deblokkeren, is door ontgrendelingsapps van derden te gebruiken waarmee u de website van uw keuze eenvoudig kunt gebruiken.

Q3. Kan ik de beheerder van mijn school-Chromebook verwijderen?

Ans. Om de beheerder van je school Chromebook te verwijderen kun je eenvoudig kiezen voor een powerwash. Als het apparaat wordt beheerd door een beheerder, moet u contact opnemen met het bedrijf dat het apparaat beheert en hen vragen het vrij te geven.

Q4. Wat betekent het met geblokkeerd door de beheerder?

Ans. Geblokkeerd door de beheerder betekent dat het document, de website of de app waartoe u toegang probeert te krijgen, wordt beperkt door de beheerdersrechten. Het profiel dat u in Chrome probeert te gebruiken, kan deze fout veroorzaken.

Q5. Waarom kan mijn schoolbeheerder alles blokkeren?

Ans. Schoolbeheerders blokkeren websites of apps die de veiligheid van de leerlingen in gevaar kunnen brengen. Omdat studenten de neiging hebben om gemakkelijk afgeleid te worden door internet en de inhoud ervan, hebben schoolbeheerders de neiging om ongeschikte dingen op internet te blokkeren.

***

We hopen dat onze gids over het deblokkeren van TikTok op mijn schoolcomputer je succesvol heeft geholpen met verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Laat ons ook weten of het installeren van TikTok op de Chromebook van je school voor jou mogelijk was met de instructies in het document. Als u andere suggesties of vragen heeft, kunt u deze achterlaten in de opmerkingen hieronder.