Tips voor het inhuren van een WordPress-ontwikkelaar voor uw bedrijf

Bij het bouwen van een WordPress-website zijn er twee vragen die u kunt overwegen. Moet ik de site zelf bouwen of moet ik een WordPress-ontwikkelaar inhuren?

Adopteren om de website zelf te ontwikkelen is goed als je WordPress kent. Met slechts enige bekendheid kun je geen website bouwen. Het vergt veel inspanning van ontwerp tot ontwikkeling. Je moet een expert zijn in PHP, CSS en WordPress

Als u geen expert bent, kunt u beter een ontwikkelaar inhuren. Ze kunnen freelancer zijn of via een ontwikkelingsbureau.

Laten we eens kijken naar de volgende punten die u kunnen helpen bij: WordPress ontwikkelaar inhuren.

Geef aan wat er nodig is

De WordPress van vandaag is niet hetzelfde; het was een paar jaar geleden. Het is krachtig en kan helpen bij het bouwen van een persoonlijke site tot een complexe applicatie. Dus als je een ontwikkelaar vraagt ​​om een ​​WP-site te ontwikkelen, dan is dat niet voldoende. U moet eerst beslissen waar u naar op zoek bent?

 • Is het om te bloggen?
 • Online winkel?
 • Bedrijfswebsite?
 • Directory?
 • Tijdschrift?

en de lijst gaat maar door…

Maak een lijst van alle functies die u zoekt.

 • Geïntegreerd sociaal delen
 • Widgetgebieden
 • Auteur vak
 • Opmerkingenvak
 • Bericht & categorie-indeling
 • Koptekst en voettekst

enzovoort…

Het maakt niet uit wat je gaat laten ontwikkelen – laat de ontwikkelaar weten dat je op zoek bent naar een lichtgewicht code, SEO geoptimaliseerd voor een snel ladende site en een betere zoekrangschikking.

  Verschillende agenda's markeren in Outlook Online

Het op een uitgebreide manier schrijven van een functiebeschrijving zou nuttig zijn om de beste ontwikkelaar te vinden. Voordat u een bericht plaatst, is het belangrijk om een ​​duidelijke en gedetailleerde beschrijving van de vereisten te maken door rekening te houden met de factoren voor het resultaat, het budget en de deadline. Gebleken is dat het grootste deel van een overzicht niet werkt omdat de klanten niet in staat zijn om gedetailleerde en volledige informatie te verstrekken. Daarom, als u geen tijd aan huiswerk besteedt, hoe verwacht u dan goede ontwikkelaars te krijgen?

Gebruik referenties

Omdat we in sommige gebieden een nieuwe bewoner zijn, moeten we verschillende dingen doen. Dus over het algemeen vragen we rond, aan vrienden, collega’s of familie. Hetzelfde geldt voor WordPress-ontwikkelaars. Je kunt met de referenties naar je vrienden, experts of vertrouwde ontwikkelaars gaan, met wie ze hebben samengewerkt.

Als het onderzoek nog niet is voltooid, moet u het uitbreiden door uzelf in te zetten voor de WordCamps of lokale bijeenkomsten, enz. LinkedIn is de beproefde manier om een ​​WordPress-ontwikkelaar in te huren door contacten te vragen om suggesties.

Mis het hele plaatje niet

Na het kiezen van enkele namen uit de lijst, vergeet dan niet om goed voor de portefeuilles te zorgen. U kunt beoordelingen over hen krijgen van beoordelingswebsites, Dribble en GitHub, enz. U moet hun eerdere werken analyseren voordat u zeker weet dat u ze inhuurt. De feiten, zoals; goed gepresenteerde en gedetailleerde casestudy’s, bijdrage aan de WordPress-gemeenschap, beoordelingen van thema’s en plug-ins, relevantie van onderwerpen met blogs en andere publicaties moeten correct worden geanalyseerd en onderzocht.

  Hoe te controleren of een website wordt beïnvloed door CloudBleed

Je kunt hun sociale profielen bekijken en een idee krijgen van hoe ze met anderen omgaan. Vanaf hier zul je hun houding ten opzichte van alles begrijpen, zoals ook met het werk. Er is gezegd dat kennis hebben niets is totdat je niet vindingrijk genoeg bent.

Ervaar hun verleden werk

Als je een niet-techneut bent en je de codering en technische termen niet begrijpt, dan is het belangrijkste waar je je op kunt concentreren het ervaren van hun eerdere werk. U kunt hen vragen om u enkele voorbeelden te tonen die betrekking hebben op uw project. Geef er commentaar op na een beetje te hebben geanalyseerd.

Analyseren of hun eerdere werken aan uw eisen voldoen of niet? Zijn alle elementen op de pagina netjes uitgelijnd? Heeft de plug-in alle tests op basis van het testplan doorstaan? Bovenal moet je blij zijn met het werk en jezelf overtuigen om ze in te huren.

Huur de servicegerichte ontwikkelaar in

De meeste ontwikkelaars hebben in het verleden wat zakelijke en freelance-ervaring. Het wordt dus voordelig voor hen wanneer ze in een onderneming als WordPress-ontwikkelaar gaan werken. Ze kennen echt de waarde van tijd zonder een beetje te verspillen.

Voor een succesvolle ondernemer moet u een servicegerichte ontwikkelaar inhuren. Op een echt professionele manier ontvangen wat je hebt ingehuurd, is het belangrijkste doel bij het inhuren van een WordPress-ontwikkelaar.

Controleer de fundamentele elementen

Ja, het is belangrijk om de fundamentele elementen te analyseren.

 • Of de ontwikkelaar je vragen goed kan beantwoorden?
 • Kunnen ze je de statusupdate geven?
 • Legt de ontwikkelaar de punten uit zodat u ze snel begrijpt?
 • Engels of de taal die u verkiest voor communicatie?
  Oplossing Er is een systeemreparatie in behandeling die opnieuw moet worden opgestart om te voltooien

Codebeoordeling

Code beoordelen is een krachtige methode om de kwaliteit van het werk te controleren. Sommige andere ontwikkelaars (derde partij) zullen de code controleren en beoordelen op basis van logische fouten, volledige implementatie van alle gevallen, het aantal uitgevoerde tests, beveiligings- en prestatieproblemen. Op deze manier kunt u zich een idee vormen over de prestaties van de ontwikkelaar en kunt u deze indien nodig wijzigen.

Waar een WordPress-ontwikkelaar inhuren?

Het hangt af van uw voorkeur, maar de volgende zijn enkele van de beste online plaatsen om er een te vinden voor uw volgende project.

upwork – honderden ontwikkelaars, huur ze in tegen een vast tarief of per uur.

Toptal – huur top 3% freelancer in

Fiverr – goed voor wat kleine aanpassingen

Goeroe – gelijk aan Upwork

Als alternatief kunt u uw vereiste ook op Twitter plaatsen met de hashtag – #hiring #wordpress #development

Ik wens je veel succes bij het vinden van de juiste kandidaat voor je werk.

Artikel door Emily Johns

gerelateerde berichten