Toegang krijgen tot een oud Hotmail-account

Voordat de rage voor Gmail ontstond, was Hotmail de OG van de webmailservices. Het verbond mensen op dezelfde manier als Gmail dat nu doet. Nu Gmail bijna alle webmailservices heeft overgenomen, zijn mensen Hotmail bijna vergeten. Maar toch, sommige mensen kijken ernaar uit om oude Hotmail-accounts te vinden voor hun werk of om een ​​andere reden. Als u ook op zoek bent naar tips over oude Hotmail-aanmelding, bieden we u deze handige gids die u leert hoe u systematisch toegang krijgt tot oude Hotmail-accounts.

Toegang krijgen tot een oud Hotmail-account

Voordat we ingaan op de methode om toegang te krijgen tot uw oude Hotmail-account, moeten we eerst leren wat er met uw oude Hotmail-account gebeurt als deze lange tijd niet is gebruikt.

Wat gebeurt er met oude Hotmail-accounts?

Oude Hotmail-accounts gaan ongetwijfeld vele jaren terug. Als je een Hotmail-account hebt dat 10 jaar oud is, is het zeker mogelijk dat je account al is verwijderd. Als een account 5 jaar aaneengesloten inactief is, wordt het automatisch verwijderd. Als je volgens de algemene voorwaarden van Microsoft 5 jaar niet bent ingelogd of je Hotmail-account niet hebt gebruikt, bestaat de kans dat je account al is verwijderd. Het kan ook leiden tot een onherstelbaar oud Hotmail-account.

  Hoe te voorkomen dat u een "nep" HDMI 2.1-kabel koopt?

Worden oude Hotmail-accounts verwijderd?

Ja, er is een kans dat uw oude Hotmail-account voor altijd wordt verwijderd. Dit gebeurt meestal wanneer u uw Hotmail-account ongeveer 5 jaar niet hebt gebruikt. Als u binnen 5 jaar niet één keer bent ingelogd op uw account, kunt u uw Hotmail-account mogelijk nooit meer herstellen.

Hoe lang blijven Hotmail-accounts actief?

Meestal blijft een Hotmail-account ongeveer 5 jaar actief. Microsoft staat u toe om uw account terug te krijgen als het minder dan 5 jaar geleden is dat u zich hebt aangemeld. Als deze periode overschrijdt, kan uw account worden verwijderd en kan daarna niet meer worden hersteld.

Hoe weet ik of mijn Hotmail-account nog actief is?

Outlook is nu de nieuwe Hotmail. Als u toegang wilt tot een oud Hotmail-account, is inloggen bij Outlook de enige manier om erachter te komen.

1. Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook Mail op uw bureaublad.

2. Meld u aan bij uw account met uw oude Hotmail-aanmeldingsgegevens.

Als uw account nog actief is in Outlook, heeft u eenvoudig toegang tot uw oude Hotmail-account.

Hoe vind ik mijn oude Hotmail-account?

Als je authenticatie in twee stappen in je oude Hotmail-account hebt, kun je deze eenvoudig openen door in te loggen in Outlook. Zo niet, dan kunt u dit het beste doen door uw oude Hotmail-account te herstellen. Volg de onderstaande stappen om dat te doen:

Opmerking: je kunt je account niet op deze manier herstellen als je authenticatie in twee stappen hebt ingeschakeld.

  Hoe de Gnome-modus "Nachtlicht" te gebruiken

1. Ga naar de pagina Uw account herstellen op uw apparaat.

2. Voer uw Hotmail-adres, telefoonnummer of naam en het e-mailadres voor contact in op het formulier.

3. Voer vervolgens Captcha-verificatie uit en klik op de optie Volgende.

4. Voer de verificatiecode in die naar uw e-mailadres voor contact is verzonden en klik op Verifiëren.

5. Beantwoord de gevraagde vragen, zoals hieronder weergegeven, en klik op Volgende.

6. Vul de overige formulieren in door de gevraagde gegevens in te voeren en op de laatste pagina op Volgende te klikken.

Als de verstrekte gegevens voldoende zijn, kunt u uw Hotmail-account herstellen.

Hoe krijg ik toegang tot mijn oude Hotmail-account?

Als u binnen 5 jaar na deactivering toegang probeert te krijgen tot uw oude Hotmail-account, kunt u dit doen door u aan te melden bij uw Hotmail-account via Outlook.

1. Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook Mail in uw desktopbrowser.

2. Meld u aan bij uw account met uw oude Hotmail-aanmeldingsgegevens.

Als uw account nog steeds actief is in Outlook, heeft u toegang tot uw oude Hotmail-account.

Hoe kan ik mijn Hotmail van jaren geleden herstellen?

Om toegang te krijgen tot een oud Hotmail-account dat minder dan 5 jaar niet actief is geweest, kunt u kiezen voor het Outlook-platform waarmee u oude Hotmail-accounts kunt terugvinden. Als u dit niet met Outlook doet, kunt u de oude Hotmail-aanmelding doen met Microsoft Recover your account-formulier.

Waar moet u heen als u uw Hotmail-wachtwoord bent vergeten?

Als u uw Hotmail-wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen om een ​​nieuw wachtwoord te genereren via de Microsoft/Outlook Recover Account-pagina.

  Hoe fotoalbums op iPhone, iPad en Mac te verwijderen

Hoe toegang krijgen tot een oud Hotmail-account zonder wachtwoord?

U heeft toegang tot uw oude Hotmail-account als u niet over uw wachtwoord beschikt. U kunt het oude Hotmail-accountwachtwoord als volgt opnieuw instellen om toegang te krijgen tot dat account:

1. Ga naar de pagina Uw account herstellen op uw apparaat.

2. Meld u aan bij uw account met uw oude Hotmail-aanmeldingsgegevens.

3. Klik nu op Wachtwoord vergeten?

4. Selecteer de optie E-mail. Voer het e-mailadres van de contactpersoon in en klik op Code ophalen.

Opmerking: je krijgt mogelijk ook een optie om de code naar je mobiel te sms’en als je je telefoonnummer aan het account hebt gekoppeld.

5. Voer de code in die u hebt ontvangen en klik op de optie Volgende.

6. Voer het nieuwe wachtwoord in. Voer ook het wachtwoord opnieuw in en klik op Volgende.

Wat gebeurt er met oude ongebruikte e-mailaccounts?

Oude ongebruikte e-mailaccounts zijn meestal 2 jaar actief. Zodra deze periode van 24 maanden is verstreken, verliest uw ongebruikte e-mailaccount alle opgeslagen gegevens, inclusief bestanden, afbeeldingen en andere essentiële documenten. Dit leidt niet tot opschorting van uw account.

Worden oude Microsoft-accounts verwijderd?

Ja, Microsoft verwijdert meestal oude accounts zoals Hotmail na ongeveer 5 jaar inactief te zijn geweest. Als je niet eens in de 5 jaar hebt ingelogd, wordt je account verwijderd.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je toegang krijgt tot een oud Hotmail-account. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten