Tools voor gemakkelijke communicatie en om bedrijven compliant te houden

epcdream.nl

Hallo! šŸ™‹We hebben vandaag de volgende productupdates voor je! šŸ“£

voorspeller

Een van de complexe en tijdrovende taken voor startups is het voorspellen van inkomsten, budgettering, werving, rapportage, enz. Forecastr vereenvoudigt deze activiteiten vanaf zijn enkele uniforme console. Het platform neemt het giswerk weg en maakt passende projecties.

Forecastr helpt startups om gedetailleerde financiĆ«le modellen te bouwen. Het toegewijde team van Forecastr werkt samen met de oprichter of het betrokken team van de startups om een ā€‹ā€‹model te bouwen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de startup. Forecastr helpt u belangrijke statistieken bij te houden en te delen om betere inzichten te krijgen en betere zakelijke beslissingen te nemen.

Het helpt startups het huidige financiƫle model te presenteren aan potentiƫle investeerders, adviseurs en bestuursleden en belangrijke zakelijke beslissingen te nemen. Het platform is inzichtelijk en informatief en helpt startups om indruk te maken op investeerders en, bij het sluiten van financieringsrondes, zich voor te bereiden om het bedrijf op te schalen door het financiƫle model in en uit te kennen.

Het produceert indrukwekkende resultaten in dagen die anders weken of maanden zouden duren. Een groot voordeel is dat het toegewijde financiƫle analisten biedt om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te creƫren die helpen om elk inzicht in uw financiƫle model bij te houden.

  Hoe te controleren of u een bevelschrift heeft?

Topfuncties zijn onder meer het voorspellen van inkomsten, het budgetteren van uitgaven, runway-beheer, rapportage aan investeerders, gegevensintegraties, wervingsplannen, enz.

Beveiligd frame

Secureframe is een compliance-automatiseringsplatform dat bedrijven helpt bedrijfsklaar te worden door governance, risico’s en compliance te stroomlijnen.

Compliant zijn is een van de meest kritieke taken van bedrijven. Secureframe is een oplossing voor het behalen en behouden van certificeringen op het gebied van beveiliging en privacy, zoals SOC 2, ISO 27001, PCI DSS, HIPAA, GDPR, CCPA en meer.

Het bedrijf is bekroond met het nr. 1 op privacy gerichte product van het jaar. Het wordt overgenomen door topbedrijven, waaronder Anglelist, Generali, Smartcar, Coda, Lyra, enz. Het stelt bedrijven in staat om binnen weken in plaats van maanden compliant te worden en bewaakt meer dan 40 services, waaronder AWS, GCP en Azure.

Het platform van Secureframe organiseert de informatie op Ć©Ć©n plek voor eenvoudige beoordeling en prioritering, zodat de bedrijven regelgevende, juridische en financiĆ«le risico’s kunnen beheren en beperken. Het stelt klanten in staat om compliance in elke groeifase op te schalen, terwijl ze gefocust blijven op de groei van hun bedrijf.

De belangrijkste functies zijn onder meer continue monitoring, geautomatiseerde tests, voorraadbeheer van activa, leveranciers- en personeelsbeheer, rapporten voor auditing, integratie van meer dan 100 services en nog veel meer.

Startups en zelfs reeds gevestigde organisaties hebben op maat gemaakte apps, dashboards, beheerderspanelen en andere interne tools nodig om de bedrijfsvoering uit te voeren. Retool helpt dergelijke tools sneller te bouwen via de gebruiksvriendelijke interface zonder kennis van programmeren en coderen.

  Vertaling in- of uitschakelen in Chrome

In plaats van helemaal opnieuw te bouwen, kunnen ontwikkelaars Retool gebruiken om sneller en gemakkelijker krachtige tools en apps te bouwen.

Retools is gemakkelijk om mee te beginnen omdat het bouwstenen zijn voor tabellen, knoppen, formulieren en grafieken die u kunt slepen en neerzetten, zodat u binnen enkele minuten een app kunt samenstellen. Ontwikkelaars kunnen aangepaste code schrijven om verbinding te maken met databases en API’s en query’s schrijven om met gegevens te communiceren met behulp van SQL en JavaScript om de juiste tools te creĆ«ren die uw bedrijf nodig heeft.

Het zeer aanpasbare en intuĆÆtieve platform maakt het een zeer productieve tool, zelfs voor mensen met beperkte codeerervaring. Bovendien kan de uitgebreide bibliotheek met kant-en-klare componenten en integraties helpen om snel complexe applicaties te bouwen zonder helemaal opnieuw te beginnen.

De klanten komen uit verschillende sectoren, zoals financiƫle dienstverlening, media en entertainment, detailhandel en e-commerce, waaronder topbedrijven zoals Secureframe, Cadana, SensibleWeather, Plaid, Ramp, Brex, FOX en nog veel meer. Retool gebruikt Retool om sneller interne tools om snellere operaties te stimuleren voor betere bedrijfsresultaten.

Gebruik Bubbels

UseBubbles is een innovatief platform dat 38% van de vergaderingen elimineert met snel heen en weer video’s en slimme herinneringen.

In de snelle digitale wereld zoeken bedrijven van elke omvang voortdurend naar manieren om hun communicatiemedium te verbeteren om hun online aanwezigheid te stroomlijnen en de samenwerking te verbeteren.

  14 Beste software (Legal Tech) voor advocatenkantoren in 2022

Bubbles, een baanbrekende tool, biedt in dit opzicht oplossingen voor het MKB en grote ondernemingen.

Het platform transformeert de manier waarop gebruikers omgaan door verschillende methoden te bieden voor het toevoegen, bewerken en beheren van inhoud en opmerkingen. Het werkt als het opnemen van je video met scherm delen en voice-over, toewijzen aan wie je een reactie nodig hebt en wanneer en weer in de stroom komen om te praten.

Deze tool vereenvoudigt het uitwisselen van ideeƫn en feedback tussen teamleden, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.

De meeste vergaderingen kunnen met deze tool worden vervangen. Het kan worden gebruikt om de projectstatus en tijdigheid te controleren, ad-hocvragen op te lossen, feedback te delen, samen te werken met gasten, data-inzichten te delen, klanten en werknemers aan boord te krijgen, werknemers te trainen en nog veel meer.

Het biedt een scala aan functies, zoals real-time commentaar, slimme herinneringen om op tijd een reactie te krijgen, visuele annotaties en in-context discussies, waardoor het een uiterst nuttig hulpmiddel is om de manier waarop mensen betrokken zijn en communiceren te transformeren.

Bekijk voor meer updates onze categorie Nieuwste technologie.