Top 10 toetsenborddeursloten voor probleemloze huisbeveiliging

epcdream.nl

Tegenwoordig transformeert technologie woningverbetering met inventieve en originele oplossingen. Slimme huissystemen en virtual reality-tools brengen een revolutie teweeg in de manier waarop we onze huizen verbeteren.

Bovendien breidt de technologie zich creatief uit op het gebied van woningverbetering met 3D-printen voor armaturen in huis en energiezuinige oplossingen. De vooruitzichten zijn grenzeloos en bieden huiseigenaren opwindende mogelijkheden om hun leefruimte te verbeteren met behulp van geavanceerde technologieën.

Huisbeveiliging is geen uitzondering op dit gebied. Dus als u een veilige manier wilt om uw huis te beschermen, hoeft u niet verder te zoeken. Toetsenbord Deursloten zijn er om uw leven soepel en probleemloos te maken. Kom, laten we er meer over ontdekken.

Wat zijn toetsenborddeursloten?

Deursloten met toetsenbord zijn een soort veiligheidsslot dat een toetsenbord gebruikt om toegang te krijgen. Ze bestaan ​​meestal uit een toetsenbord, bedieningspaneel, vergrendelingsmechanisme en stroombron en kunnen extra functies bevatten, zoals alarmen.

Keypads zijn panelen met knoppen of toetsen, meestal met een rasterpatroon. De constructie kan zijn gemaakt van plastic, metaal of andere.

Het bedieningspaneel verwerkt echter de invoer van het bediendeel om te bepalen of de ingevoerde combinatie correct is. Het slotmechanisme beveiligt de deur of poort fysiek en kan gemotoriseerd of mechanisch worden geactiveerd.

Toetsenblokvergrendelingen hebben een voedingsbron nodig, die batterijen, een bedrade elektrische verbinding of een combinatie van beide kunnen zijn. Als gevolg hiervan zijn toetsenbordvergrendelingen op batterijen populair vanwege hun installatiegemak.

Mensen gebruiken vaak toetsenbordvergrendelingen om toegangspunten te beveiligen in residentiële, commerciële en industriële omgevingen.

Deursloten met toetsenbord versus traditionele deursloten

Hier zijn enkele redenen waarom toetsenbordvergrendelingen beter zijn dan traditionele sloten:

  • Gemakkelijke toegang: deursloten met toetsenbord bieden een gemakkelijke en moeiteloze manier om binnen te komen zonder fysieke sleutels nodig te hebben.
  • Sleutelloos gemak: Deurvergrendelingen met toetsenbord elimineren de afhankelijkheid van fysieke sleutels, waardoor het risico op verloren of gestolen sleutels wordt verminderd en een sleutelloze toegangsoptie wordt geboden.
  • Aanpasbare codes: deursloten met toetsenbord bieden de flexibiliteit om eenvoudig toegangscodes te wijzigen, waardoor het eenvoudig wordt om toegang te verlenen of in te trekken als dat nodig is.
  • Geavanceerde beveiliging: deursloten met toetsenblok zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsmaatregelen die ongeoorloofde toegang effectief voorkomen.
  • Verbeterde toegangscontrole: deursloten met toetsenbord bieden verbeterde toegangscontrole door unieke codes voor verschillende gebruikers toe te staan, waardoor nauwkeurige controle over toegangsrechten wordt geboden.
  • Audit Trail-mogelijkheid: sommige deursloten met toetsenbord hebben ingebouwde audit trail-functies die een register bijhouden van toegangspogingen, waardoor de veiligheid en verantwoording worden verbeterd.
  • Mogelijkheid voor toegang op afstand: sommige deursloten met toetsenbord kunnen op afstand worden bediend via smartphones of andere apparaten, waardoor het beheer van de toegang gemakkelijker en flexibeler wordt.
  Een tekstvak invoegen in Google Documenten

Ontdek enkele van de beste deursloten met toetsenbord voor probleemloze huisbeveiliging.

TEEHO TE001

Het TEEHO TE001 toetsenbordslot is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar probleemloze huisbeveiliging. Het slot biedt gemakkelijke en handige toegangscode-invoer met 20 toegangscodes en een tijdelijke code voor gasten. Het bevat ook een eenmalige pincode en slimme vergrendelingsfuncties, zoals automatische vergrendeling en automatische vergrendeling met één druk op de knop.

De stevige constructie van aluminiumlegering, de weerbestendigheid en anti-gluurbeveiliging van de gebruikerscode zorgen voor een betrouwbare huisbeveiliging. Dit slot past gemakkelijk in deurgaten van 2-1/8″, maar is niet geschikt voor deurgaten van 38 mm. U kunt het slot eenvoudig installeren met een schroevendraaier en de fabrikant biedt levenslange after-sales klantenservice.

Zowill elektronisch toetsenbord

Het Zowill-toetsenborddeurslot biedt handige keyless entry met meerdere ontgrendelingsmethoden. Dit maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw huis zonder naar sleutels te zoeken. U kunt uw deur ook direct op slot doen door een willekeurige knop 2 seconden ingedrukt te houden wanneer u weggaat. Je programmeert het slot met maximaal 21 gebruikerscodes voor familie, vrienden, aannemers of hondenuitlaters.

Het beschikt over anti-gluren wachtwoordbeveiliging voor verbeterde beveiliging. Bovendien heeft het slot een stijlvol en veelzijdig ontwerp dat past bij elk type decoratie voor uw deur. Zowill biedt een productgarantie van 1 jaar en levenslange after-sales klantenservice, waardoor de veiligheid en duurzaamheid van hun slot wordt gegarandeerd.

Amazon Basics elektronisch toetsenbord

De toetsenbordvergrendeling van Amazon Basics biedt sleutelloze toegang en veilige gemotoriseerde nachtsloten. Het voldoet aan ANSI-klasse 3-normen voor veiligheid en sterkte. Het heeft zes aanpasbare gebruikerscodes voor eenvoudige programmering en is geschikt voor deurdiktes van 1-3/8 tot 1-3/4 inch. Fabrikanten maken het slot van stevig zink, staal en roestvrij staal, met een omkeerbare hendel en een 6-voudig verstelbare grendel.

Het zorgt ook voor een goede pasvorm door de doornmaat, dwarsboring en dikte van de deur te meten. Het is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Installatie is eenvoudig met een schroevendraaier en het slot wordt geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar van Amazon Basics.

  Hoe Microsoft Word-documenten te openen zonder Word

Veise vingerafdruk deurslot

Het Veise Fingerprint Door Lock biedt veilige en snelle ontgrendeling binnen 0,3 seconden met een herkenningspercentage van 99,99%. Het biedt ook meerdere ontgrendelingsmethoden, waaronder vingerafdrukken, wachtwoorden, eenmalige codes en sleutels. Dit deurslot met toetsenbord en handgreep is duurzaam en weerbestendig, met ANSI Grade 3-certificering en een IP54-classificatie.

Het kan meer dan een jaar werken bij temperaturen van -31 °F tot 158 ​​°F met behulp van 4 AA-batterijen. Het slot is voorzien van automatische vergrendeling en one-touch-vergrendelingsopties, perfect voor snel in- en uitstappen. Je installeert hem eenvoudig met slechts een schroevendraaier en hij is compatibel met alle Amerikaanse standaard links- en rechtsdraaiende deuren. Veise biedt een jaar productgarantie en klantenondersteuning.

Sifely sleutelloos toegangsdeurslot

Het slimme deurslot van Sifely is perfect voor kortetermijnverhuurders, beheer van huurwoningen en huiseigenaren. U kunt op afstand toegangscodes genereren en deze delen met uw bezoekers met behulp van het geavanceerde 5-in-1 sleutelloze toegangssysteem.

Het systeem gebruikt een vingerafdruk, code, fob, smartphone en sleutel om de deur te ontgrendelen. Je installeert hem eenvoudig met een schroevendraaier en je hebt geen slotenmaker nodig.

Met de optionele Sifely WiFi Gateway kunt u het slot op afstand bedienen, codes instellen en toegangslogboeken in real-time controleren. De app en software zijn voor altijd gratis te gebruiken.

Er zijn geen verborgen kosten of kosten op lange termijn. Er is ook een geld-terug-garantie van 30 dagen en een productgarantie van 1 jaar. Het heeft ook een levenslange klantenondersteuning vanaf de datum van aankoop.

Amazon Basics Traditioneel elektronisch toetsenbord

Het traditionele elektronische toetsenbord van Amazon Basics biedt aanpasbare sleutelloze toegang met 1-touch/getimede vergrendeling en indicatie voor bijna lege batterij. Je kunt het bedienen met een touchpad of een traditionele sleutel aan de buitenkant en een draaiknop aan de binnenkant. Bovendien kunt u de nachtschoot programmeren met zes gebruikerscodes en tijdelijke codes voor eenmalig gebruik.

U kunt de automatische deurvergrendelingsfunctie aanpassen om de deur na 10-99 seconden te vergrendelen. De nachtschoot past op deurdiktes van 1-3/8 inch tot 1-3/4 inch.

Het bevat een verstelbare vergrendeling die past op alle standaard deurvoorbereidingen. Fabrikanten leveren alle benodigde hardwarecomponenten; u installeert het product eenvoudig met een schroevendraaier. Het is alleen voor gebruik binnenshuis.

Schlage BE365 V CAM 716 Camelot-toetsenbord

Het Schlage-toetsenbord is een nachtschootslot dat gemak en veiligheid biedt. Het wordt geleverd met 2 voorgeprogrammeerde codes en u kunt maximaal 19 codes toewijzen aan familie en vrienden. Het slot heeft een Grade 2/AAA-classificatie voor betrouwbare veiligheid. Het product werkt op een 9V batterij en heeft een low-battery indicator.

  Wi-Fi-netwerken vergeten waarmee een Mac eerder was verbonden

Het slot heeft duurzame, met siliconen gecoate cijfers die oplichten wanneer erop wordt gedrukt, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is in het donker. Je installeert hem eenvoudig met slechts een schroevendraaier. Bovendien bieden fabrikanten een beperkte levenslange mechanische en afwerkingsgarantie en een elektronicagarantie van 3 jaar.

Kwikset SmartCode 955 toetsenbord

Kwikset SmartCode 955-toetsenbord is duurzaam en veilig, met een batterijduur van maximaal 3 jaar. Het is gecertificeerd door BHMA als commerciële graad 2 en AAA voor het hoogste niveau van residentiële veiligheid.

Het slot biedt drie verschillende vergrendelingsmodi, waaronder automatische vergrendeling met een vereiste code of sleutel voor toegang. Het heeft ook een doorgangsmodus, waarbij de nachtschoot ontgrendeld blijft.

Met de mogelijkheid om tot 30 unieke gebruikerscodes aan te passen, is dit slot perfect voor kleine bedrijven en openbare verhuur. Het slot is ook omkeerbaar voor zowel linkse als rechtse deuren. Het wordt geleverd met een elektronicagarantie van 3 jaar en een levenslange mechanische en afwerkingsgarantie.

TEEHO TE002

Het TEEHO TE002-toetsenbord biedt een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot uw huis met verschillende vergrendelingsfuncties. Het bevat een eenmalige pincode en vingerafdrukidentificatie voor veilige toegang.

Het staat tot 20 unieke toegangscodes toe voor gezinnen en tijdelijke codes voor gasten. De biometrische vingerafdruktechnologie herkent je vingerafdruk in 0,3 seconden en ontgrendelt de deur in slechts 1 seconde.

Het slot heeft ook een automatische deurvergrendelingsfunctie en een one-touch auto-lock-functie. Bovendien wordt het geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen, gratis vervanging binnen 1 jaar en levenslange after-sales klantenservice.

ULTRALOQ U-Bolt Pro

De Ultraloq U-Bolt Pro is een 6-in-1 sleutelloos toegangssysteem. Het combineert vingerafdrukidentificatie, een anti-pieptoetsenbord, een smartphone, automatische ontgrendeling, schudden om te openen en een mechanische sleutel.

Gebruikers kunnen het slot bedienen via Bluetooth met behulp van de Ultraloq smartphone-app. Het heeft ook een 360° live vingerafdruk-ID, waarin tot 100 vingerafdrukken kunnen worden opgeslagen en tot 50 aanpasbare 4-8-cijferige codes voor back-up.

Het Ultraloq Smart Lock is ANSI Commercial Grade 1-gecertificeerd en heeft een IP65-classificatie voor stof- en weerbestendigheid. Fabrikanten ontwerpen het om hitte en kou te weerstaan. De installatie is doe-het-zelf en het slot wordt geleverd met een levenslange mechanische garantie en een elektronische garantie van 18 maanden.

laatste woorden

Kortom, deursloten met toetsenbord zijn eenvoudig en probleemloos voor upgrades van de huisbeveiliging. U kunt een geschikte optie vinden voor een eenvoudige vervanging of geavanceerde functies zoals toegang op afstand.

Door er in te investeren, kunt u gemoedsrust hebben en uw gezin en eigendommen beschermen. Bekijk onze toplijst met toetsenbordsloten voor een veilige levensstijl.

U kunt nu ook enkele slimme deursloten voor uw huis bekijken.