Top 11 beste Disney Wallpaper-apps voor Android

Aangezien Disney-illustraties al bijna een eeuw bestaan ​​(het bedrijf werd opgericht in 1923) en velen van ons zijn opgegroeid met enkele klassiekers, is het heel gewoon om te zien hoe vrienden en familie Disney-achtergronden gebruiken. Ondanks dat het bedrijf op hen bleef wedden, gezien het feit dat zijn inspanningen gericht waren op Marvel en Star Wars, heeft het bedrijf onlangs de interesse in de klassiekers verloren waardoor het de media-krachtpatser werd die het vandaag is. In dit artikel delen we de top 11 van beste Disney wallpaper-apps en Disney-prinses-wallpapers voor mobiel, aangezien elk van de applicaties de beste kwaliteit Disney live wallpaper biedt.

Top 11 beste Disney Wallpaper-apps voor Android

Als u uw mobiele telefoon wilt aanpassen met gratis Disney wallpaper-apps, hebben we hieronder de lijst met beste applicaties vermeld die beschikbaar zijn in de Play Store. Deze lijst bevat ook de Disney live wallpaper.

1. ZEDGE

Disney-achtergronden zijn ook overal verkrijgbaar ZEDGE voor Android-apparaten. U kunt verschillende resultaten vinden door het woord Disney in de zoekbalk bovenaan te typen.

 • U kunt bijvoorbeeld kiezen uit wallpapers van Disney-figuren of het Disney-kasteel. Wanneer je degene vindt die je leuk vindt, tik je erop om de volgende pagina te openen, waar je kunt kiezen om het op te slaan of als achtergrond in te stellen.
 • Naast traditionele achtergronden kunt u ook video-achtergronden gebruiken.
 • Er zijn ook beltonen en meldingsgeluiden die u van Disney kunt gebruiken. Je hoeft alleen maar op de afspeelknop te tikken om een ​​voorbeeld van het geluid te horen en als je het leuk vindt, kun je het selecteren en op het downloadpictogram tikken. De laatste stap is dat u alleen de optie hoeft te kiezen die wordt ingesteld als uw beltoon of meldingsgeluid.
  Nieuwe functies in Firefox 44 voor desktop en Android

2. Prinses Wallpaper HD

De app Prinses Wallpaper HD heeft veel keuze als het gaat om het behang van Disney prinsessen. Achtergrondopties omvatten zowel individuele als groepsfoto’s van de Disney-prinsessen. Als je er een tegenkomt die je leuk vindt, kun je deze opslaan, gebruiken of op je lijst met favorieten zetten.

 • Bovenaan de app zie je verschillende tabbladen. U kunt uw prinsesbehang selecteren uit recent, uitgelicht, populair en willekeurig.
 • Er is ook een gedeelde knop beschikbaar als u deze wilt delen met iemand die de achtergrond in de app leuk zou vinden.
 • De app biedt ook functies zoals het gebruik van de app in de donkere modus, het ontvangen van achtergrondmeldingen en het bekijken van drie kolommen in plaats van twee.
 • Deze app staat op de lijst met beste Disney-achtergrondapps vanwege de functies en beeldkwaliteit.

3. Cartoonachtergronden

Een andere toepassing in de gratis Disney wallpaper-app is Tekenfilmbehang. En het biedt je de keuze uit verschillende karakters. De app biedt alleen Mickey als een Disney-personage, maar hij is over het algemeen ieders favoriete personage. Als je een pauze wilt nemen van Disney, kun je Warner Brothers-personages en anderen bekijken.

4. Leuke Mickey-achtergronden

De Leuke Mickey-achtergrond app richt zich op Mickey-achtergronden. Het biedt je ook de mogelijkheid om achtergronden te downloaden naar telefoons, tablets en zelfs desktopcomputers. Het goede aan deze app is dat als je een van de achtergronden downloadt, je de mogelijkheid hebt om deze te downloaden in een geldig formaat voor je telefoon, tablet of pc met optimale resolutie.

5. Superhelden-achtergronden 4K

Dit is de app die je nodig hebt om het vergrendelingsscherm en de achtergrond van je smartphone aan te passen als je echt geniet van Disney, de Marvel-films zijn. De meest bekende Marvel-superhelden, waaronder Iron Man, Spider-Man, Captain America, the Hulk, Ant-Man, Captain Marvel, Hawkeye, Vision, Black Widow, Black Panther, Doctor Strange en Star-Lord, zijn te zien op een groot aantal achtergronden in HD- en 4K-kwaliteit op Superhelden Wallpaper 4K.

  Interne opslag vrijmaken op uw Android-telefoon

6. Prinsessenbehang

Een andere beste Disney wallpaper-app waar je mooie illustraties kunt vinden met realistische afwerkingen van Disney-prinsessen is Prinses behang.

 • Bovendien kun je Disney-prinsesachtergronden en -illustraties downloaden met de nieuwste kleding, verschillende kapsels, accessoires en meer.
 • De gebruikersinterface is vriendelijk en eenvoudig te gebruiken, want je hoeft alleen maar op het ontwerp te tikken dat je het leukst vindt om het meteen in te stellen als de achtergrond van je apparaat.

7. 1000+ Cartoon-achtergronden

Een andere beste Disney wallpaper-app met een grote selectie Disney-wallpapers is 1000+ cartoonachtergronden. Je kunt deze Disney-prinses-achtergronden voor mobiel downloaden via deze app.

 • De website heeft meer dan 300 ontwerpen: onbeperkt en uniek.
 • Hun gebruikersinterface is eenvoudig en je kunt door de verschillende categorieën bladeren of gewoon je slimme browser gebruiken om sneller een personage of film te vinden.
 • Bovendien kunt u kiezen uit een groot aantal gecrowdsourcete ontwerpen voor filmposters, beroemde momenten en meer.

8. Leuke achtergrond: blauwe koala

Lilo & Stitch heeft zijn eigen wallpaper-app Leuk Behang: Blauwe Koala en Stitch zijn te vinden in alle beschikbare achtergronden. Deze applicatie biedt meer dan 200 verschillende achtergronden, wat gunstig is. Zodra u het opent, voegt het ook verschillende categorieën toe.

9. Cartoon fanart-achtergronden – K

Het belangrijkste motief van Cartoon fanart achtergronden – K is om afbeeldingen te delen die zijn geïnspireerd door het Disney-universum.

 • Elk van de achtergronden heeft een niveau van prachtige kleuren en details. U zou ze daarom allemaal op uw mobiele apparaat moeten hebben.
 • De applicatie biedt een ruime keuze aan opties, variërend van recente afleveringen van Disney-animatieseries en -films tot klassieke werken die digitaal zijn gerestaureerd.
 • Verder zijn er verschillende modetrends waarbij sommige ontwerpen opvallen, waaronder kawaii, minimaal, monochroom, veelkleurig en meer.

Het staat op de lijst van de beste Disney-wallpaper-apps als gevolg van al deze functies.

10. Prinses Wallpaper HD – 4K

De beste Disney-prinsesontwerpen staan ​​in de database van Prinses Wallpapers HD – 4K.

 • U kunt officiële en door gebruikers gegenereerde afbeeldingen op het platform vinden die getrouw de lijnen van het originele kunstwerk volgen.
 • Daarnaast zijn er enkele cross-overs in de illustraties, zoals de prinsessen Moana en Elsa die samen spelen op een prachtige dag.
 • Het beste is dat het plaatsen van behang niet veel moeite kost; je moet het gewenste ontwerp kiezen en beslissen of je het als achtergrond of als vergrendelscherm wilt gebruiken.
 • Een ander beste deel van deze app is dat je Disney Princess live wallpaper voor mobiel kunt vinden.
  Een app starten vanuit Snelle instellingen [Android]

11. Filmachtergronden Full HD / 4K

Aladdin, Belle en het Beest, Assepoester, Dumbo, Maleficent, The Jungle Book en The Lion King zijn slechts enkele van de Disney-films die live wallpaper beschikbaar hebben in de app Filmachtergronden Full HD / 4K. Je kunt deze Disney-prinses-achtergronden voor mobiel downloaden via deze app.

 • Bijna alle superhelden uit de meest bekende films worden vertegenwoordigd door Marvel, naast personages uit DC zoals Batman, Superman, Wonder Woman, the Joker en Aquaman.
 • Deze app heeft een sectie Favorieten waar we gemakkelijk alle eerder gemarkeerde foto’s als favorieten kunnen vinden om ze altijd bij de hand te hebben zonder de galerij te hoeven openen.

***

De apps die in de bovenstaande lijst worden genoemd, zijn geen officiële Disney-apps, maar ze zullen je geweldige Disney-achtergronden bieden. Je kunt het proberen door een app te downloaden die is genoemd. Je kunt ook op elk gewenst moment wisselen van verschillende personages. Dus, welke beste Disney wallpaper-apps en Disney-prinses-wallpapers voor mobiel ga je uit deze lijst kiezen? Laat het ons weten in de comments hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten