Top 12 Smart Health Tracker voor een beter leven

Wie wil er nu niet gezond leven?

Iedereen doet!

Maar hoe zorgt u ervoor dat u allemaal fit en in orde bent en een leven leidt zonder gevaarlijke medische aandoeningen? Zeker als je zo druk bezig bent met rondrennen om alle vakjes op je to-do-lijst voor de dag af te vinken, wat zich natuurlijk steeds herhaalt in zijn eindeloze cyclus.

Tijd vinden om naar de dokter te gaan om uw conditie te bevestigen is nauwelijks mogelijk met zulke drukke schema’s die elke dag op u wachten.

Dus wat is het alternatief?

Dit artikel gaat er allemaal over.

Vandaag hebben we een lijst met apparaten waarmee u uw gezondheid kunt bewaken. Deze gezondheidstrackers zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie om bij te houden hoe het met u gaat in uw dagelijks leven. Elke keer dat er een fout wordt gedetecteerd, wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht, zodat u een behandelaar kunt zien wanneer dat nodig is.

Lichaamscardio

Krijg de holistische kijk op uw algehele gezondheid met behulp van Lichaamscardio door Withings. Het biedt zeer nauwkeurige BMI, gewicht, lichaamsvet, waterpercentage naast bot- en spiermassa. Het apparaat kan ook uw cardiovasculaire gezondheid controleren door middel van staande hartslag.

Weeg slimmer met Body Cardio door uw volledige lichaamssamenstelling bij te houden in plaats van alleen het gewicht te meten, waardoor u uw gezondheidsinspanningen in de goede richting kunt sturen. Maak gebruik van hun Health Mate-applicatie; u kunt uw fitnessdoel instellen en er aanmoediging en tips van zoeken. U kunt de applicatie op uw smartphone of tablet installeren en verschillende gezondheidsparameters volgen, naast wat voor u werkt om uw fitnessdoelen te bereiken.

Over het materiaal en het ontwerp van het apparaat gesproken, het maakt gebruik van een solide basis van aluminium en is 0,7 inch dik. Het revolutionaire ontwerp met meer stabiliteit en slankheid past zich goed aan op verschillende oppervlakken, van dikke tapijten tot harde vloeren.

Het apparaat kan tot 8 gebruikers automatisch herkennen en hun gegevens worden gesynchroniseerd met de respectievelijke profielen in Health Mate. Het ondersteunt gewichten van 5 kg tot 180 kg en slaat meer dan 15 metingen op. Body Cardio bevat Wi-Fi-synchronisatie en heeft een oplaadbare batterij.

Het toont de lokale weersvoorspelling samen met de stappen van de vorige dag van een activity tracker. U kunt ook de zwangerschapstracker, het wegen van baby’s en de sportmodus gebruiken om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Body Cardio kost $ 149,95 met 1 jaar garantie, inclusief 30 dagen retourrecht.

MeerPro

De SmartWatch van MorePro is een geweldige optie om uw bloedzuurstof, bloeddruk, hartslag, slaappatroon en fitness bij te houden. Het is compatibel met zowel iOS- als Android-telefoons en stuurt ook herinneringen.

Deze unieke wearable biedt professionele hartslaganalyse. Hiervoor moet je je vingers ongeveer 30 seconden op de sensoren laten rusten. Vervolgens toont het het resultaat direct op de applicatie zonder dat gels of draden nodig zijn. De smartwatch heeft een HD-kleurenscherm van 1,14 inch, waarmee je zelfs in de zon kunt lezen als je de helderheid aanpast.

Het is IP68 waterdicht, daarom kunt u het dragen tijdens het handen wassen, lichte watersporten en tijdens het douchen. Het 24/7 gezondheidsbewakingshorloge werkt niet alleen ’s nachts om uw slaappatroon te volgen, maar ook tijdens dutjes overdag. Het zorgt voor u door gedetailleerde slaapstatistieken te verstrekken, zoals diepe slaap of lichte slaap.

Kom meer te weten over uw gezondheid door middel van dubbele infrarooddetectie plus groen licht voor bloeddruk en hartslag met een persoonlijk rapport op uw app. De smartwatch kan eenvoudig worden gekoppeld aan de activity tracker om loopafstand, verbrande calorieën, aantal stappen, activiteitstijd, enz. bij te houden.

  Hoe u bewegingsfoto's en gezichtsretouchering kunt krijgen op Nexus 5X en 6P

Gezondheidsrapporten zijn 30 dagen beschikbaar op de applicatie. Het heeft een brede compatibiliteit met apparaten, inclusief alle apparaten met iOS-versie 8.0 of hoger en Android 4.4 of hoger, naast een langere levensduur van de batterij.

GoBe3 slimme band

De HEALBE GoBe-collectie is een van de meest populaire smartbands op de markt voor het efficiënt volgen van de gezondheid. Deze slimme band werkt met de Flow-technologie die veranderingen in het glucoseniveau bewaakt en een impedantiesensor die signalen verzendt om de frequentie van vloeistof in de cellen te meten.

HEALBE’s GoBe3 slimme band is een geavanceerde wearable die gemakkelijk stressniveaus, voeding, slaap, hydratatie kan volgen en het welzijn van gebruikers kan verbeteren. Het biedt een dashboard voor het hele lichaam voor het efficiënt volgen van de gezondheid.

De belangrijkste kenmerken van de HEALBE GoBe 3 Smart Band zijn:

 • Autonome calorieregistratie met Flow-technologie
 • Lichtgewicht en comfortabel ontwerp
 • Constante pulsmeting
 • Herinneringen voor biologisch geaarde drankjes
 • Stappen en afstandsmeting
 • Energiebalans

GoBe maakt gebruik van geavanceerde algoritmen die het tekort gemakkelijk kunnen markeren als er minder calorieën worden verbruikt dan verbrand.

3D-fitnesstracker

Deze fitnesstracker van Moov Now is een realtime audiocoach voor je lichaamsgewicht, cardioboksen, fietsen en hardlopen. Het maakt gebruik van een geavanceerde zwemtracker door het aantal slagen, typen slagen en rondeanalyse te bieden en manieren aan te bevelen om uw statistieken te verbeteren.

De draagbare 3D-tracker kan ook slaap- en actieve tijden, lichaamsbewegingen volgen, de voortgang volgen en u aanmoedigen om fitnessdoelen te bereiken. De band is ademend en licht van gewicht, zodat je hem tijdens het zwemmen comfortabel om je pols kunt dragen.

Draag de tracker om de enkel tijdens het fietsen of hardlopen, terwijl je er 2 draagt ​​bij cardio-boksen. De tracker is waterdicht en heeft 6 maanden garantie. Het fascinerende aan de tracker is dat deze bewegingssensoren gebruikt die een betere detectie bieden dan standaard trackers. Het vertegenwoordigt ook gegevens inzichtelijk of in elke gewenste kleur.

Oura-ring

Verbeter uw gezondheid door de bewegingen van uw lichaam te begrijpen met behulp van de Oura-ring. De gezondheidstracker is de enige ringvormige, door experts doorgelichte tracker. Het kan temperatuur detecteren en slaap volgen, zodat uw fysieke en mentale gezondheid behouden kan blijven.

Ook topsporters en sporters kunnen de Oura Ring gebruiken om hun prestaties in de gaten te houden. Het belichaamt de hoge kwaliteit van de techniek in zijn elegante en kleine oppervlak met intelligente gegevensverzameling. De tracker geeft u elke ochtend een gedetailleerd rapport over uw slaap, gereedheid en activiteit, zodat u uw hele dag beter kunt plannen.

Het doet dit door de signalen te interpreteren die door uw lichaam worden verzonden terwijl u slaapt om parameters zoals hartslag, lichaamstemperatuur, enz. te verstrekken. Oura Ring brengt uw gezondheidsgerelateerde informatie in kaart over de tijd, ook wel gezondheidstrends genoemd, om zich te concentreren op langetermijnpatronen en inzichten die u helpen elke dag gezond te blijven.

Samsung Gezondheid

Behoud optimale lichaamscondities door gebruik te maken van de geavanceerde technologie van Samsung Gezondheid. Het helpt u bij het instellen van activiteitendoelen zoals trainingsintensiteit, water, calorie-inname en slaapkwaliteit en het bijhouden van de dagelijkse voortgang.

Als u een Galaxy Watch heeft, kunt u effectiever trainen via CoreHealth, Technogym en Life Fitness. Met het apparaat kunt u ook het totale aantal trappen en verdiepingen volgen dat u hebt beklommen en de push-ups van de muur volgen.

Het ondersteunt ook de gezondheid van vrouwen door het bijhouden van hun menstruatiecyclus, symptoombeheer, samen met gepersonaliseerde inhoud en inzichten. Samsung Health bevat video’s die zijn opgesteld door deskundige coaches voor fitnessprogramma’s zoals gewichtsverlies, stretching, duurtraining, enz.

Fit blijven is niet saai meer, althans niet met Samsung Health. Omdat je op een interactieve en leuke manier je familie en vrienden tegen je kunt uitdagen zodat iedereen die dicht bij je staat fit blijft. Samsung Health ondersteunt integratie met apps van derden voor extra bronnen zoals fitnesshandleidingen en dieettrackers.

  10 goede bronnen om Big Data en Hadoop te leren

U kunt het ook synchroniseren met belangrijke hulpmiddelen zoals glucosemeters om extra voor uw gezondheid te zorgen. Al uw gezondheidsinformatie blijft veilig via Samsung Knox. Download de app in de Google Play Store of Apple Store.

Apple Watch

Ontdek nieuwe fitnessinzichten en -ervaringen aangedreven door een intuïtieve Apple Watch. Train en volg je prestaties op je iPhone, Apple TV en iPad. Nu bieden ze ook 3 maanden helemaal gratis bij het kopen van Apple-horloges.

Je kunt kiezen uit drie varianten:

 • Apple Watch Series 6, verkrijgbaar voor $ 399

Het waarschuwt u voor hoge en lage hartslagen, samen met onregelmatige hartritmes. Het horloge ondersteunt ook familie-instellingen en GPS + Cellular GPS. Het is waterbestendig en heeft een behuizing van 44 of 40 mm en een Always-on retina-display. Het wordt ook geleverd met ECG- en bloedzuurstoftoepassingen.

 • Apple Watch SE, verkrijgbaar voor $ 279

Dit horloge heeft een kastmaat van 44-40 mm en toont soortgelijke meldingen als de Series 6 voor hartslagen. Het heeft allemaal dezelfde functies, behalve dat het een standaard retina-display biedt en geen app voor ECG en bloedzuurstof.

 • Apple Watch Series 3, verkrijgbaar voor $ 199

Het horloge heeft een kastmaat van 42-38 mm en je krijgt dezelfde meldingen voor het hart als de andere twee varianten. Het is ook waterbestendig en wordt geleverd met een retina-display en GPS.

WHOOP

Ontvang gepersonaliseerde fitness-, slaap- en herstelstatistieken die dagelijks worden geleverd met WHOOP live. Word lid van het WHOOP-lidmaatschap voor slechts $ 30.

Je krijgt de WHOOP-band gratis, die voortdurend je fysiologische gegevens verzamelt om je nauwkeurige inzichten te geven. WHOOP is waterdicht, lichtgewicht en heeft naast BLE connect een verbeterde levensduur van de batterij die 5 dagen meegaat.

Het kan uw dagelijkse activiteiten en slaap volgen om te rapporteren op uw desktop- en mobiele apps. De Slaapcoach begeleidt u hoeveel slaap van goede kwaliteit u nodig heeft en laat u zien hoe u deze kunt synchroniseren met uw routine.

Je kunt je aansluiten bij gelijkgestemde mensen, familie en vrienden via de WHOOP-teams. Daarnaast kun je ook je eigen team samenstellen op basis van activiteiten, trainingsgroepen, interesses, etc. Het maakt je gezondheidsdoel leuk en je blijft gemotiveerd door middel van prijzen en uitdagingen.

Gezondheid Mate

Withings’s slimme gezondheidspartner die je zou moeten overwegen voor een gezonde en gelukkiger toekomst. Het is de perfecte partner om u de juiste actie te laten ondernemen om u gezond te houden. Van het volgen van uw gewicht, slaappatroon, hartslag en nog veel meer, Withings wordt geleverd met zoveel opties om u elk detail van uw lichaam te laten weten.

Stel elke week doelen en laat Withings je eraan herinneren, tenzij je het haalt. Je hebt jezelf ooit beloond om jezelf gemotiveerd te houden. Je kunt ook inspiratie zoeken door via de app contact te maken met je vrienden of familie.

Niet alleen dit, het laat je zelfs de gezondheid van je kind volgen en biedt ook aan om te coachen tijdens je zwangerschap. Je kunt ook je slaappatroon volgen en ervoor zorgen dat je Withings gebruikt om op een optimaal punt wakker te worden, zodat je helemaal fris aan de dag kunt beginnen.

Het geeft u ook andere essentiële informatie over uw lichaam, zoals temperatuur, bloeddruk, enz. Dit zijn slechts enkele functies. Er is meer dat het biedt.

Fitbit Charge 4

Probeer de Fitbit health tracker uit en blijf weg van alle spanningen over je gezondheid. Fitbit-tracker is door ‘Wearables’ verkozen tot Tracker van het jaar 2018. Dit betekent dat het een fantastisch apparaat is, en mensen zijn er dol op vanwege de functies en het gebruiksgemak.

  Wat doet een zonnekap en wanneer moet je er een gebruiken?

Je kunt het dragen als een gewoon horloge en een uitgebreid inzicht krijgen in je conditie en gezondheid. Het horloge kan tot zeven dagen worden gebruikt zonder de batterij opnieuw op te laden. Met zijn geavanceerde hartslagsensor en algoritme kun je ook zinvolle inzichten in je hart ontdekken.

Het vertelt je ook het exacte aantal calorieën dat je elke dag verbrandt. En natuurlijk, net als de meeste andere gezondheidstrackers, volgt ook deze je slaappatroon, realtime hartslag en nog veel meer.

Als je een vrouwelijke FitBit-gebruiker bent, hebben we goed nieuws voor je. Je kunt al je vrouwelijke apps verwijderen omdat het alles dekt. Van het volgen van je menstruatiecyclus tot het schatten van je ovulatie- en vruchtbaarheidsvenster, slimme FitBit doet er alles aan om je leven beter te maken.

Bladchakra

De Bladchakra is een prachtig sieraad, speciaal ontworpen voor vrouwen die op de meest modieuze manier voor zichzelf willen zorgen. Dit is meer dan alleen maar slimme sieraden die je look direct verbeteren.

Het komt in twee verschillende stijlen – een met de Rozenkwartssteen die een positieve kijk op jezelf en anderen bevordert. De tweede is ontworpen met de Oxyn, die je beschermt tegen alle negativiteit en je helpt jezelf gefocust en in balans te houden.

Je kunt dit gebruiken als een ketting of een clip en het voor je laten werken als een wellness-tracker om de natuurlijke energie te gebruiken om je positief en gelukkig te laten voelen. De batterijen zijn oplaadbaar en kunnen tot 6 maanden worden gebruikt zonder ze te vervangen. Het is waterbestendig en de app is compatibel met zowel iOS als Android.

Garmin fitnesshorloges

Met meer dan 20 fitnesshorloges in de collectie, Garmin zit al een tijdje in de industrie en ze moeten nog steeds teleurstellen. Hun horloges zijn er in verschillende trendy stijlen en de kenmerken van elk laten ons absoluut vol ontzag achter.

Hun nieuwste release genaamd Venu heeft bijvoorbeeld functies zoals:

 • GPS ingeschakeld
 • Meer dan 20 vooraf geladen sport-apps
 • Houd je energieniveau in de gaten
 • Houdt uw stressniveaus bij en stelt zo nodig verbeteringen voor, zoals rustig ademhalen
 • Volgt menstruatiecycli
 • Herinnert je eraan om gehydrateerd te blijven
 • Helpt je ademhalingspatroon te verbeteren
 • Bewaakt uw slaap voor verbeteringen in de toekomst
 • Houdt uw hartslag bij
 • Volledige set trainingen in leuke animatiestijl
 • Gaat tot 5 dagen mee na volledig opladen

Met al deze geweldige functies zou ik liegen als ik zeg dat ze niet duur zijn. Ja, dat zijn ze, maar de functies maken het helemaal goed. Kortom, u krijgt toegang tot alle gezondheids- en levensstijlinformatie in uw horloge.

Conclusie

Dit waren enkele van de gezondheids- en fitnessapparaten die je misschien zou willen gebruiken om jezelf sterk en gezond te houden. Het grootste voordeel van het gebruik van deze apparaten is dat u de kleinste complicatie in uw lichaam leert kennen, zelfs voordat uw lichaam de symptomen begint te vertonen.

Dus je houdt jezelf te allen tijde in de gaten en ontdoet je van al het lijden dat anders zou verschijnen. Want met het juiste apparaat aan uw zijde kunt u zich altijd op uw gezondheid concentreren en voorzorgsmaatregelen nemen wanneer dat nodig is.

Ontdek vervolgens enkele van de beste huisbeveiligingssystemen om het huis veilig te houden!

gerelateerde berichten