Top 12 wervingssoftware om werving eenvoudig en effectief te maken

Het succes en de levensduur van ondernemingen ligt in hun Human Resource. Het vinden van de juiste persoon voor de gewenste functie is altijd een van de topprioriteiten geweest van alle succesvolle bedrijven.

Wervingsprocessen zijn grondig gericht op het vinden van de juiste match tussen de eisen van het profiel en de vaardigheden van de kandidaten. Hoe essentieel en elementair de rol van een HR-medewerker ook is, het is ook een van de meest slopende functies om te bekleden. Het is geen gemakkelijke taak om de juiste kandidaat te vinden en er een aanwinst voor het bedrijf van te maken.

In dit artikel gaan we in op de uitdagingen waar recruiters regelmatig mee te maken hebben. Wat nog belangrijker is, we zullen kort kijken naar enkele van de beste oplossingen die op de markt beschikbaar zijn voor die uitdagingen.

Uitdagingen waarmee recruiters worden geconfronteerd bij het selecteren van de juiste kandidaat

Recruiters worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen bij het kiezen van de juiste kandidaat voor de baan. Ten eerste moeten ze kandidaten met irrelevante ervaring eruit filteren, wat een vermoeiende en tijdrovende taak is als ze handmatig worden uitgevoerd.

De bedrijfsruimte is snel; als u niet snel genoeg bent, kan de kandidaat die geschikt leek voor de rol, door uw concurrenten worden weggeplukt. Het maakt alle inspanningen ongedaan om de sollicitaties van dergelijke kandidaten voor de functies in het bedrijf te verwerken.

Het opwindende van de rol van een recruiter is dat ze voor beide teams spelen. Ze zoeken kandidaten voor vacatures die door het bedrijf worden aangeboden via verschillende online en offline kanalen. Ze communiceren met de prospect om hun verwachtingen beter te begrijpen, terwijl ze ook coördineren met interne teams om te zien of de kandidaten passen in de beschikbare vacatures.

Een van de meest kritische aspecten van het wervingsproces moet grondig en toch snel zijn. Er mag geen communicatiekloof zijn tussen beide uiteinden van de lijn. Aangezien er veel opties beschikbaar zijn voor de juiste kandidaat op de markt, moeten recruiters ervoor zorgen dat ze zich aan hun tijdlijnen houden en het wervingsproces efficiënt afronden.

Met de opkomst van technologie en het toegenomen bewustzijn van het belang van het wervingsproces, zijn er verschillende wervingsoplossingen beschikbaar op internet in de vorm van tools, software en webportals.

Dergelijke oplossingen beantwoorden aan elke uitdaging waarmee recruiters worden geconfronteerd en bieden extra functies om het wervingsproces te versnellen. Laten we eens kijken naar enkele van de toonaangevende oplossingen die op de markt beschikbaar zijn.

Jobsoid

Jobsoid is een van de leiders als het gaat om wervingsportals. Het is in de loop van de tijd getransformeerd tot een virtuele wervingsassistent. Het biedt tal van functies die het hele wervingsproces soepeler maken voor recruiters en kandidaten.

Jobsoid biedt effectief kandidatenbeheer, waarbij recruiters alle sollicitaties onder één paraplu kunnen verzamelen en beheren. Uitgerust met een gecentraliseerd communicatieplatform, een aangepaste wervingspijplijn, geautomatiseerde teksten en een intelligent filter, zal Joibsoid recruiters zeker helpen bij het beheren van kandidaten op een veel geavanceerdere manier.

Functies aangeboden door Jobsoid

 • Effectief kandidatenbeheer
 • Plaats vacatures op meerdere platforms
 • Met één klik posten
 • Gepersonaliseerde communicatie
 • Collectief feedbackmechanisme

Freshworks HRMS

Freshworks HRMS behoort tot de koplopers op het gebied van recruitmentoplossingen. De organisatie vertrouwt op nauwkeurige gegevens om beslissingen te nemen en oplossingen te bieden aan bedrijven bij het werven van de juiste personen voor de juiste rollen.

  De taal wijzigen in Microsoft Word

Freshworks biedt ultramoderne functies, zoals een volgsysteem voor sollicitanten, virtuele onboarding, papierloze onboarding van nieuwe medewerkers en nog veel meer. Gesteund door gegevens, biedt Freshworks ook hulp bij het nemen van HR-besluitvorming op basis van gegevens.

Functies aangeboden door Freshworks HRMS

 • Volgsysteem voor sollicitanten
 • Virtuele onboarding
 • Werknemersdatabase
 • Kortere tijd om in te huren
 • Papierloze onboarding van nieuwe medewerkers
 • Krachtige wervingsautomatisering
 • Op gegevens gebaseerde HR-besluitvorming
 • Verlofregistratie van werknemers
 • Medewerkersdatabase en selfservice

Plaats het op #3

moedertaal

moedertaal recruitment SaaS heeft het wervingsproces voor wervingsteams getransformeerd. De cloudgebaseerde wervingssoftware heeft het voor de wervingsmanagers gemakkelijker gemaakt om de talentenpool te beheren, toptalent in te huren, samen te werken met het team en de status van de sollicitant op één plek te volgen. De op AI gebaseerde wervingstool is eenvoudig te integreren met vacatureportalen, aanbevelingen te krijgen en interviews in het minimale tijdsbestek op te zetten.

Functies aangeboden door Manatal –

 • Aanpasbare taakpijplijn
 • Geautomatiseerde CV/cv-opmaak
 • Geautomatiseerde aanbeveling van kandidaten
 • Massa e-mailen
 • Zapier-integratie

Met Manatal kan het rekruteringsteam hun jobcampagnes beheren op elk platform (van Linkedin tot Naukri). Het biedt ook aanbevelingen op basis van de functiebeschrijving en creëert een uitgebreide scorekaart voor eenvoudige werving.

GoHire

GoHire, zoals de naam al doet vermoeden, biedt u volledige controle over zijn tool met virtuele wervingsassistenten. Het verlaagt de kosten van het inhuren aanzienlijk, maar helpt u ook om de beste mensen voor de klus aan te nemen.

GoHire heeft al meer dan 2000 toonaangevende merken in 50 landen bediend met klanten zoals Voucher, Swapcard, Sweet berry, myThings, Promoter, Snagajob en meer. GoHire heeft het mogelijk gemaakt met zijn gecentraliseerde wervingscampagnes die een enkel platform bieden om uw activiteiten uit te voeren en de status te controleren, waardoor complexe elementen van het toneel worden verwijderd.

Zijn klanten zijn dol op zijn economische en op maat gemaakte wervingsplannen omdat het alle juiste tools biedt die je nodig hebt om elke kandidaat snel te evalueren. Het scala aan selectiehulpmiddelen zoals screeningvragen, vragenlijsten en evaluaties maakt het hele wervingsproces soepeler, wat leidt tot betere wervingsbeslissingen.

Functies aangeboden door Gohire

 • Volledige controle
 • Lagere huurkosten
 • Gecentraliseerde wervingscampagnes
 • Economische en aangepaste wervingsplannen
 • Verhoogde efficiëntie door knelpunten in het wervingsproces weg te nemen

Harver

Harver is een andere unieke oplossing die beschikbaar is in de rekruteringsruimte. Het biedt innovatieve oplossingen die zich richten op de pijnpunten van volumewerving. Door datagebaseerde oplossingen te bieden aan klanten zoals Valvoline, booking.com, McDonald’s, peloton, Teleperformance, KPMG en meer, heeft het geautomatiseerde proces van sollicitatie tot aanwerving een snaar geraakt bij toonaangevende wereldwijde bedrijfsreuzen over de hele wereld.

Je kunt toppresteerders identificeren, kritische vaardigheden en competenties meten en relevant gevalideerde matchingscores leveren. Het dient het belang van de bedrijven en speelt eerlijk met de kandidaten die op zoek zijn naar banen in de markt.

Functies aangeboden door Harver

 • Volume inhuren
 • Oplossing voor volumewerving
 • Valvoline, booking.com, McDonald’s, peloton, teleperformance
 • Het geautomatiseerde proces van sollicitatie tot aanwerving
 • Maak gebruik van realtime gegevens om cruciale inzichten te bieden, zodat u kunt navigeren op een steeds veranderende arbeidsmarkt.

werkbaar

Laten we beginnen met het verkennen van de gigantische gegevens die beschikbaar zijn met werkbaar, die alles dient in het belang van klanten en kandidaten. Met 85.000.000 kandidaten, 20.000 bedrijven op het platform, biedt werkbaar variatie, diversiteit en veel keuzemogelijkheden voor beide teams. Het moet goed werken voor het bedrijf, want het heeft ook 1.300.000 succesvolle aanwervingen via de platforms.

Met klanten als Forbes, Soho House, Ryanair, Moodle, Sephora, Joey Restaurants en Bevi, deinst Workable er niet voor terug om een ​​stap verder te gaan om haar klanten te bedienen en biedt het de meest werkbare wervingsoplossing voor jou.

  Hoe krijg ik een samenvatting voor een Wikipedia-artikel?

Kas

Met Kaskunt u geschikte kandidaten zoeken en koesteren, een eerlijk wervingsproces opzetten, een uitzonderlijke wervingservaring creëren voor iedereen, van recruiters tot recruiters, en robuuste gegevens en rapporten gebruiken om uzelf en de teams die aan u zijn gekoppeld voortdurend te upgraden.

The Greenhouse biedt ook flexibiliteit bij het werven en inhuren van mobiele apps met functies om de behoefte aan te passen aan de grootte van uw bedrijf, waardoor het vrijwel geschikt is voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. De virtuele wervingsassistent biedt aan om vacatures te optimaliseren met aanbevelingen op basis van historische en brancheprestaties.

U kunt ook eenvoudig samenwerken met interne wervingsteams van Greenhouse over uw sollicitatiebeoordelingen, vacatures en goedkeuringen van aanbiedingen. Deze gepersonaliseerde ervaring die de klanten van recruitment Softwares wordt geboden, is uniek voor The Greenhouse.

Greenhouse neemt de trofee mee naar huis door de belanghebbenden op maat gemaakte en fijnmazige toegang te bieden tot belanghebbenden in de wervingsprocessen door middel van waarschuwingen, taken en meldingen.

Recruite

Recruitment on the go, dat is het motto Recruite leeft door en leeft zeker na. Niet alleen biedt rekruteerder aan om sourcing te stimuleren, werving te automatiseren, kandidaten effectief te evalueren, maar functies zoals briljante campagnes, meerdere vacaturesites, plannerlink en nog veel meer bieden unieke aanpassingen die bij elke recruiter op het platform passen.

Het bedrijf deinst er ook niet voor terug om de tot dusver geboekte vooruitgang te tonen. Ze dragen het als hun ereteken. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een reductie van 64% in time-to-hire, 4x omzetgroei mogelijk gemaakt en maar liefst $ 240k bespaard op de aanwervingskosten van zijn klanten. En we geloven dat het veilig is om te zeggen dat als u op zoek bent naar een virtueel wervingsbureau, een rekruteerder een van de veiligste weddenschappen is.

Top Echelon

Top Echelon is de marktgigant in recruitmentoplossingen en is sinds 1988 actief in de branche. Met robuuste sollicitantentracking en CRM-software biedt Top Echelon u de meest geschikte kandidaten voor de functie.

Bovendien biedt het ook een functie om joborders sneller te vullen met zijn gesplitste netwerk. De reus maakt het mogelijk door gesplitste plaatsingen te doen bij topwervingsbureaus in het hele land.

Functies aangeboden door Top Echelon

 • Krachtig volgen van sollicitanten
 • CRM-software

Recruiterstroom

Recruiterstroom is ontworpen voor al het terugkerende, repetitieve drukke werk voor recruiters, waardoor recruiters voldoende tijd en ruimte hebben om te brainstormen over de andere aspecten van hun functie.

Recruiterflow is om meerdere redenen populair onder haar klanten, zoals het zijn van een one-stop-shop voor alle wervingsbehoeften van recruiters, van sollicitaties tot werving. Met Recruiterflow kunt u eenvoudig pijplijnen beheren en tegelijkertijd samenwerken met klanten en andere belanghebbenden om inzicht te krijgen in hun behoeften.

Met robuuste gegevens en een supereenvoudig raamwerk maakt Recruiterflow het ook gemakkelijk om alle kandidaten te analyseren door hun profiel op een aanzienlijke schaal te plaatsen, waardoor de recruiters worden geholpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Het beste van Recruiterflow is hun aandrang om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Ze hebben het voor u mogelijk gemaakt om rechtstreeks vanuit uw inbox te werven met functies zoals het werven van assistenten in uw inbox en een functie voor slepen en neerzetten om kandidaten van positief naar bevestigend te verplaatsen. Ze bieden ook een proefperiode van 14 dagen om te controleren of het de juiste software voor u is of niet.

  Zijn uw AirPods of AirPods Pro waterdicht?

Functies Recruiterflow-aanbieding

 • Moderne software voor het volgen van sollicitanten
 • Ontworpen om het drukke werk te doen (krachtige regels-engine,
 • Bronnen met één klik, pijplijn beheren, samenwerken met klanten, kandidaten koesteren, klanten beheren, analyseren
 • Rekruteer starlight vanuit je inbox (slepen en neerzetten), wervingsassistent in je inbox,
 • Gratis proefperiode van 14 dagen

Slimme recruiters

Slimme recruiters bieden u de ervaring van Talent Acquisition Suite, met volledige CRM- en sourcingmogelijkheden om hoogwaardig talent op het hele platform te vinden en ermee in contact te komen.

Ze stellen recruiters in staat om kandidaten aan te trekken door hen te helpen geschikte kandidaten te vinden met directe sourcing, terwijl ze hen ook helpen te koesteren via sociale-mediakanalen. Wat nog spannender is aan deze hele reis, is dat je ook je carrièresite kunt maken die is geoptimaliseerd voor mobiel en waarin je het vlaggenschip van de sollicitatieprocedure met één klik van recruiter flow kunt integreren.

De sollicitantenvolgsoftware van Smart Recruiters kan kandidaten helpen selecteren door middel van scorecards, feedback en interviews. Ze maken ook samenwerking en communicatie met wervingsteams mogelijk, geven feedback op sollicitatiegesprekken via de mobiele app en plannen vervolggesprekken, terwijl ze tegelijkertijd kandidaten beoordelen en screenen.

Functies aangeboden door Smart Recruiters

 • Talent Acquisitie-suite
 • Volledige CRM- en sourcingmogelijkheden om hoogwaardig talent te vinden en ermee in contact te komen
 • directe inkoop
 • Bouw prachtige carrièresites die zijn geoptimaliseerd voor mobiel
 • Sollicitatieproces met één klik
 • Software voor het volgen van sollicitanten
 • Scorekaarten, feedback en interviews bijhouden
 • Samenwerken en communiceren met wervingsteams
 • Geef feedback op het interview via de mobiele app
 • Plan vervolggesprekken
 • Kandidaten beoordelen en screenen
 • Gebruik de tools om huuraanbiedingen te doen
 • Goedkeuringen voor het aanbiedingsproces beheren
 • Verstuur het verzoek en beheer handtekeningen
 • Leg alle kandidaatgegevens vast en verbind ze met uw HRIS
 • Bereken en beheer al uw wervingssuccesstatistieken

Hefboom

Hefboom is het meest uitgebreide wervingsplatform op internet. Met meer dan 4000 klanten wereldwijd, beschikt het over een end-to-end platform voor talentacquisitie.

Lever biedt zijn diensten aan in vier segmenten: Source en Nurture, Interview and Hire, analyse van resultaten en herontdekking van talenten. Door de gepersonaliseerde opvoedingscampagnes kunnen deze per kandidaat worden aangepast, waardoor de ervaring leerzamer en informatiever is voor beide belanghebbenden in het proces. De geautomatiseerde infuusreeksen, het verzamelen van verwijzingen, sms’en om mogelijkheden toe te passen, LinkedIn RSC en Chrome-extensie maken de volledige verzorging en sourcing van kandidaten aannemelijker en handiger voor recruiters.

Lever biedt diversiteitsenquêtes, interne mobiliteit, vertrouwelijke werving, zelfplanning van kandidaten, automatiseringshub en bureauportal om het wervingsproces soepeler te laten verlopen.

Functies zoals het aangepaste dashboard, gegevensvisualisatie, pijplijnconversieratio’s, managerdashboards, diversiteitsinzichten en unieke BI-platforms analyseren resultaten nog nauwkeuriger, waardoor het beste talent voor de rol wordt geboden.

Conclusie

Nu we bijna alle toonaangevende wervingsoplossingen op de markt hebben besproken, moeten we verduidelijken dat elke oplossing iets unieks te bieden heeft en gebaseerd is op uw vereisten en de grootte van de organisatie. Gebruik de proefplannen die beschikbaar zijn bij de hierboven genoemde platforms en neem een ​​weloverwogen beslissing.

Bekijk deze achtergrondverificatietools voordat u iemand inhuurt.

gerelateerde berichten