Top 13 Beste SolarMovie-alternatieven om films online te kijken

In tijden als vandaag, waarin uitgaan overschat wordt en het bingewatchen van films, tv-series, online video’s en meer digitale inhoud trendy is geworden, is het zo handig om al het entertainment op één platform te bekijken. Een dergelijke multiservicesite is SolarMovie, een torrent-website waar u uw favoriete streamingprogramma’s, gloednieuwe releases en alle soorten online-inhoud gratis en zonder registratie kunt bekijken.

Beste SolarMovie-alternatieven om online films te kijken

SolarMovie is een van de beste en meest populaire sites waar u alles online kunt vinden, inclusief films en shows. Daarnaast streamt de site ook de nieuwste muziek. In de afgelopen jaren kreeg het enorme goedkeuring van het publiek dat graag films en bestanden van dergelijke sites downloadt. Het beste van de site is dat het films bevat die premium zijn en nog steeds in de bioscoop, waardoor het beschikbaar is voor gebruikers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste dingen. Afgezien van alle goede dingen erover, zijn er enkele rode vlaggen gegooid over SolarMovie, waardoor het niet helemaal een betrouwbare site is.

Zoals je zou verwachten, moet entertainment voor het publiek doorgaan, zo niet SolarMovie dan stopt een ander comfort waar je alle inhoud onder één dak krijgt. Als dat het geval is, brengen we u een perfecte gids met een lijst met beste SolarMovie-alternatieven. Dus ga mee en lees je een weg door alle beschikbare opties en hun functies, behalve SolarMovie.

Er zijn veel opties die u op internet zult vinden als vervanging voor SolarMovie, maar de meeste zijn vernuftig en kunnen u ook in juridische problemen brengen. Maar we zijn hier met enkele legitieme en volledig veilige sites waar u kunt genieten van het kijken naar uw favoriete vermakelijke show of een film zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw inhoud. Dus laten we beginnen met onze allereerste en een van de meest geliefde streaming-sites, Tubi.

1. Tubi

Tubi is een bekende, gratis Amerikaanse streamingdienst die on-demand content aanbiedt. U kunt onbeperkt naar een grote verscheidenheid aan films en meer dan 40.000 tv-programma’s kijken. U kunt video-inhoud streamen op Tubi die gratis beschikbaar is op apparaten zoals Smart TV’s, Android-telefoons, iOS, Web, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Xfinity X1 en PlayStation.

 • Het is een 100% legale onbeperkte streaming-site die in de loop der jaren veel gebruikers heeft opgeleverd, allemaal vanwege het gratis gebruik op meerdere streaming-apparaten.
 • Het enige nadeel van Tubi is dat het een door advertenties ondersteunde site is waar je ongetwijfeld gratis advertenties tegenkomt dan tijdens het kijken naar B-films op Tubi.
 • Dit abonnementsvrije model heeft er een behoorlijke stroom van kunnen maken.
 • Met drie hoofdcategorieën inhoud op Tubi, waaronder klassieke films, tv-series en B-films, zal het je zeker aantrekken met zijn netjes gerangschikte lijst met shows en films.

2. Vudu

Als u op zoek bent naar filmsites zoals SolarMovie, maar met inhoud van goede kwaliteit, dan Vudu is de volgende naam op de lijst met beste SolarMovie-alternatieven. Het is een Amerikaanse streamingdienst die zowel gratis als betaalde content op haar website aanbiedt. Naast betaalde inhoud die je altijd en op elk apparaat kunt bekijken, staat de site in de volksmond bekend om het streamen van gratis films, maar met een uitzondering, dat zijn advertenties. Als je sommige reclames niet erg vindt, dan ga je met Vudu op pad.

 • Er is veel variatie voor mediafans, waaronder nieuwe releases die je op Vudu kunt bekijken nog voordat ze andere digitale platforms bereiken.
 • Daarnaast is de sectie Still in Theatres een must voor alle filmfanaten.
 • Of je nu besluit een film te huren of het gratis gedeelte te bekijken dat door advertenties wordt ondersteund, Vudu zal zeker een perfecte optie voor je zijn.

3. Popcornflix

De volgende naam in de lijst met sites die vergelijkbaar zijn met SolarMovie is Popcornflix. Popcornflix is een on-demand streamingplatform dat op meerdere apparaten kan worden gebruikt, waaronder Android, iOS, Roku-streamingspeler en meer.

 • De website biedt gratis en legale inhoud aan haar publiek.
 • Van films tot tv-afleveringen, je kunt alles op Popcornflix bekijken zonder je zorgen te maken over een maandelijks abonnement.
 • Deze advertentiegestuurde website is een pro in het bieden van een breed scala en een mix van entertainmentinhoud die u onder één dak kunt bekijken.
 • Zelfs met gratis services biedt Popcornflix hoogwaardige inhoud die een mix is ​​van reguliere shows en ook onderschatte.
 • Om te genieten van je favoriete programma’s op het Popcornflix-web of het gebruik van de app voor onderweg op je mobiele telefoon, hoe dan ook, Popcornflix is ​​bedoeld om de digitale ervaring voor jou gezond te maken.
  Hoe de DNA-test van 23andMe me heeft geholpen een geheime familie te ontrafelen

4. Pluto-tv

Filmsites zoals SolarMovie hebben een andere naam en het is niemand minder dan de over-the-top (OTT) service die eigendom is van en wordt beheerd door Paramount Streaming, Pluto-tv. Pluto TV is een gratis te gebruiken platform voor gebruikers die dol zijn op films, tv-shows, misdaadshows, nieuws, entertainment, sport, gamen en nog veel meer, allemaal in een one-stop-shop.

 • Pluto TV streamt meer dan 250 kanalen en veel on-demand TV & shows, waardoor het publiek afwisseling krijgt.
 • Het beste van deze site is dat hij beschikbaar is in meer dan 20 landen, waardoor hij gemakkelijk toegankelijk is voor een breed publiek, wat ook een van de redenen is voor zijn populariteit.
 • Je kunt geweldige shows op Pluto TV bekijken van netwerken zoals MTV, Comedy Central, AMC, Nickelodeon en nog veel meer.
 • Al met al is Pluto TV al uw tijd en aandacht waard, terwijl het u al het entertainment gratis biedt!

5. Hulu

In tegenstelling tot SolarMovie, Hulu is geen gratis platform, maar het is zeker een uitzonderlijk goede on-demand videostreamingservice. Het is ook een van de filmsites zoals SolarMovie. Hulu is beschikbaar in de VS, Japan en Puerto Rico en is een van de populaire sites die worden gebruikt om populaire tv-programma’s te streamen. Deze op abonnementen gebaseerde service zoals Netflix biedt vijf afzonderlijke profielen voor gebruikers zonder extra kosten.

 • De inhoud van Hulu is legaal om te streamen zodra je voor het abonnement hebt betaald.
 • U kunt inhoud van verschillende netwerken op Hulu bekijken, zoals BBC America, Fox, TLC, Animal Planet, Disney, FX en vele anderen.
 • Ook al is streaming op Hulu niet gratis, het blijft het gesprek van de dag dankzij de verscheidenheid aan inhoud voor alle leeftijdsgroepen.
 • Het is op een gedetailleerde manier gecategoriseerd voor gebruikers die Hulu in deze moderne tijd als een van de beste videostreamingservices beschouwen.

6. Amazon Prime-video

Een andere filmsite zoals SolarMovie is Amazon Prime Video. Nou, wie kent Amazon niet? Prime Video? Bijna elk huishouden heeft minstens één Amazon Prime-lid en daarom heeft het onze lijst met beste SolarMovie-alternatieven gemaakt.

 • Het is een betaalde abonnementsservice die beschikbaar is in meerdere landen over de hele wereld en ook een van de meest populaire digitale streamingplatforms is.
 • Het platform heeft een enorme verscheidenheid aan inhoud die beschikbaar is op zijn rivalen zoals Netflix, Hulu en Disney Plus.
 • Je kunt je favorieten meteen in volledige 4K-kwaliteit streamen in Prime Video.
 • Voor mensen met een Amazon Prime-lidmaatschap, hoef je alleen maar de Prime Video-app te downloaden op een internetbetrouwbaar apparaat, in te loggen op het account en aan de slag te gaan door kwaliteitsinhoud te bekijken.

7. Netflix

Netflix en chill zorgt ervoor dat het publiek in één keer alle exclusieve content op het platform bingewatcht. Het is waarschijnlijk het meest bekeken streamingplatform ter wereld. Hoewel overeenkomsten tussen Netflix en SolarMovie ontbreken, is het toch een van de beste alternatieven voor SolarMovie.

 • Netflix is ​​een veilige en vermakelijke site die een verscheidenheid aan veelgeprezen shows, documentaires, films en meer biedt.
 • Als je van een advertentievrije ervaring houdt, dan is Netflix de plek voor jou.
 • Ook hebben Netflix-originelen de broodnodige populariteit gewonnen vanwege hun unieke inhoud.
 • De lijst met goede shows die beschikbaar zijn om te bekijken op Netflix is ​​eindeloos, dus zorg ervoor dat je hem bekijkt.

8. Hotstar

Hotstar is nog een andere bekende naam in de streamingdiensten die over de hele wereld beschikbaar zijn. Het is een van de filmsites zoals SolarMovie. Ook al is het geen gratis service zoals andere opties die beschikbaar zijn onder websites zoals SolarMovie, maar het biedt zeker een van de beste digitale ervaringen ooit. Hoewel Hotstar in de VS was verboden, werd het daar onlangs officieel beschikbaar gesteld, ook in het VK en enkele andere landen.

 • Met Hotstar kun je meer dan 10000 uur aan inhoudsfilms streamen die beschikbaar zijn in meerdere talen.
 • Naast de nieuwste films en shows dekt Hotstar ook live sportevenementen.
 • Sommige van de populaire shows zijn exclusief beschikbaar op Hotstar, waardoor het een onmisbaar digitaal platform is om te streamen.
 • U kunt Hotstar bekijken op apparaten zoals desktops, mobiele telefoons en tablets, op internet of via de Hotstar-app.
  Fix CoD Black Ops 2 Niet-verwerkte uitzondering gevangen fout

9. Crackle

Knetteren is een andere in de lijst met beste SolarMovie-alternatieven. Het werd opgericht in 2004 en is sindsdien een geweldige plek om films en shows te streamen. Crackle was voorheen eigendom van Sony en behoort nu tot Chicken Soup for Soul Entertainment. Het is een on-demand streamingplatform zoals vele anderen en is gratis te gebruiken.

 • De site wordt door advertenties ondersteund en wordt op meerdere apparaten ondersteund, wat het gebruik nog eenvoudiger maakt.
 • Op crackle kun je verschillende Hollywood-films bekijken die ongesneden en onbewerkt zijn.
 • Afgezien van originele films en shows die je hier kunt bekijken, streamt Crackle ook veel moderne shows, waaronder Sherlock.
 • Zoals eerder vermeld, hoewel de site gratis te gebruiken is, worden er veel advertenties weergegeven wanneer je een video streamt op Crackle.
 • Crackle ondersteunt ook andere functies zoals ouderlijk toezicht, de optie Later bekijken en bijschriften om uw filmkijkervaring te verbeteren.
 • Er zijn ook een paar shows en films die je alleen op Crackle kunt vinden, waardoor de inhoud exclusief is.
 • Crackle is zeker niet de enige op de markt, maar het onderscheidt zich op zijn eigen manier van de rest, dus vergeet niet te genieten van wat streamingtijd op Crackle.

10. Freevee

Freevee is ook een van de beste SolarMovie-alternatieven. Het is een door Amazon ondersteunde service, voorheen bekend als IMDb TV, zoals de naam al doet vermoeden, is een gratis videostreamingplatform. Inmiddels heb je misschien begrepen dat gratis zijn zijn eigen nadelen heeft en dat is reclame. Hoewel Freevee een door advertenties ondersteunde service is, is de inhoud op de site klassiek en sympathiek.

 • Freevee is een geweldige optie om soortgelijke sites in SolarMovie op te nemen vanwege het bedrijfsmodel dat zowel oude als recente films en shows biedt.
 • Ook zijn er verschillende exclusieve shows aan de service toegevoegd waar kijkers van kunnen genieten.
 • Voorlopig is de service beschikbaar in de VS en het VK, maar er zijn gesprekken geweest om deze ook naar andere landen uit te breiden.
 • De apparaten die door Freevee worden ondersteund, zijn onder meer Android-mobiele telefoons, iOS, Roku en Smart TV’s.
 • U kunt genieten van inhoud op Freevee die ook uit andere landen is geïmporteerd.
 • Bovendien heeft het ook een verzameling live tv-kanalen die 24/7 content weergeven, net als een kabel-tv-kanaal.
 • Al met al, naast het geven van on-demand content, geeft Freevee je ook een huiselijke ervaring met zijn tv-achtige service.

11. Pauw

NBCUniversal’s Pauw is een andere naam die kan worden toegevoegd aan de beste SolarMovie-alternatieven. Het is een over-the-top Amerikaanse streamingdienst die al je favorieten onder één dak heeft. Je kunt nieuwe films, populaire shows, exclusieve originelen, live sport, WWE en nieuws op slechts één plek bekijken.

 • In tegenstelling tot betaalde services is Peacock een volledig gratis en door advertenties ondersteunde service die zijn kijkers toegang geeft tot een beperkte hoeveelheid inhoud.
 • Als je een exclusief drama op het platform wilt zien, kun je de twee Premium-niveaus in handen krijgen.
 • Hoewel Premium TV gratis is, kun je Peacock Premium betalen zonder advertenties, die beginnen vanaf $ 5 per maand.
 • Om het eerst uit te proberen, kun je ook kiezen voor een gratis proefperiode van zeven dagen.
 • Je kunt van Peacock genieten op een lijst met apparaten, waaronder Apple, Google, Xbox, Roku, PlayStation, Xfinity, Chromecast en Smart TV’s.
 • Om nog maar te zwijgen van het feit dat Peacock beschikbaar is in geselecteerde landen, waaronder de VS, het VK, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië.
 • Als je een ervaring zoals die van SolarMovie wilt, kun je zeker genieten van de basisversie van Peacock die meer dan 7500 uur aan films en tv-shows biedt. Dus geniet nu van de klassiekers met Peacock op je tv!
  Hoe de vaak bezochte startpagina van Safari op iPhone, iPad en Mac uit te schakelen

12. YouTube

YouTube is voor niemand nieuw concept, mensen gebruiken het om video’s, muziek en inhoud te streamen die wereldwijd beschikbaar is. Weet je echter dat YouTube ook films en tv-programma’s streamt? Ja, hoewel YouTube niet bekend staat om het streamen van volledige films, maar het kan een geweldige plek zijn om wat klassiekers te bekijken, en dat ook nog eens gratis.

 • YouTube, gelanceerd in 2005, is een gratis website voor het delen van video’s die behoorlijk populair is.
 • Het is de meest gebruikte site om video’s en liedjes te bekijken, maar daarnaast genieten mensen ook van films op het platform.
 • U kunt eenvoudig naar volledige films zoeken in de zoekbalk die erin wordt gegeven of zoeken naar degene die u wilt bekijken.
 • Daarnaast kun je ook gratis genieten van enkele klassieke tv-programma’s op YouTube.
 • Als je een advertentievrije ervaring wilt, heeft YouTube zijn premium lidmaatschapsprogramma gelanceerd waarmee je films kunt bingewatchen zonder onderbrekingen.
 • Het is een gebruiksvriendelijke site die vooraf is geïnstalleerd op de meeste Smart TV’s. Geniet dus elke maand van 6 miljard uur entertainment met één echte YouTube.

13. CONtv

CONtv is weer een van de beste SolarMovie-alternatieven. Het is de hemel voor Comic-Con-fanaten. Het is het eerste digitale platform dat is gewijd aan de fandom van Comin Con-films. Het streamt ook genrefilms, tv-programma’s en live-panelen rechtstreeks van de conventie naar uw apparaat. Het heeft de lijst met websites zoals SolarMovie gemaakt vanwege de gratis service. In de wereld van topstreamingservices waar je geweldige en exclusieve inhoud op Netflix, Prime Video en Hulu kunt bemachtigen, biedt CONtv je een speciale niche, waaronder CONtv-shows, tekenfilms, sci-fi-films, anime, horror en veel meer.

 • Naast een gratis versie van de site, kunt u ook genieten van exclusieve inhoud op de betaalde versie.
 • De VIP-versie kost $ 7 per maand, is advertentievrij en biedt twee keer zoveel inhoud als in de gratis versie.
 • Een andere functie die het een geweldige site maakt om van te genieten, zijn de livestream Comic-Con-panelen, zodat je niet hoeft te wachten tot ze op YouTube zijn geüpload.
 • Dus, alle nerdy leden, het is jouw tijd om te schitteren en een plezierige tijd te hebben met CONtv.

Lijst met nog een paar andere filmsites zoals SolarMovie

Afgezien van alle gratis en juridisch veilige sites om te bladeren die hierboven kort zijn genoemd, zijn er ook enkele beroemde maar niet-zo-legale sites om de hoek. Bekijk de onderstaande lijst voor hen:

 • Vumoo: het is een gratis streaming-website waar u films en tv-programma’s in HD-kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast kunt u gratis films downloaden zonder dat u zich hoeft te registreren.

 • Lookmovie: Lookmovie is een ander platform om webseries en films te binge-watchen. Deze gratis website heeft inhoud uit meerdere bronnen en kan een geweldig alternatief zijn voor SolarMovie.

 • 123Movies: u kunt genieten van een lijst met de nieuwste films en shows. U kunt hier gratis hoogwaardige inhoud bekijken.

 • Putlocker: het is een beroemde gratis streaming-site die geen advertenties heeft. Als u op zoek bent naar een onderbrekingsvrije ervaring en goede inhoud, dan is dit een site voor u.

 • YifyMovies: Een andere site zoals Solarmovie biedt gratis tv-series, films en snelle downloads.

***

Nu de entertainmentindustrie op zijn hoogtepunt is, zullen er nieuwe tv-programma’s en films blijven komen. Bovendien is er geen gebrek aan geweldige streaming-sites op internet, zoals blijkt uit de bovengenoemde. Met zoveel beschikbare opties, hopen we dat we u goed kunnen begeleiden bij enkele van de populaire en beste SolarMovie-alternatieven. Laat ons weten welke site je leuker vond. Laat voor meer vragen of suggesties uw opmerkingen achter in het onderstaande gedeelte.

gerelateerde berichten