Top 18 beste gratis wifi-oproep-apps voor iPhone

We communiceren allemaal graag met onze familieleden en vrienden, vooral als ze niet bij hen in de buurt zijn. Maar omgaan met het traditionele mobiele telefoonabonnement kan irritant zijn. Wat is er meer verlichtend dan een app waarmee u kunt bellen, zowel audio als video, met alleen wifi-toegang? In dit artikel bespreken we de beste gratis app voor bellen via wifi voor iPhone of gratis apps voor bellen via wifi voor iPhone. Blijf dus dit artikel lezen om meer te weten te komen over dergelijke apps.

Top 18 beste gratis wifi-oproep-apps voor iPhone

Verderop in dit artikel maak je kennis met de beste gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Is er een gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone?

Ja, er zijn verschillende gratis apps voor bellen via wifi die u kosteloos op uw iPhone kunt gebruiken.

Wat zijn de beste gratis wifi-oproep-apps voor iPhone?

We hebben hieronder de lijst met de beste gratis apps voor bellen via wifi voor de iPhone weergegeven, zodat u ze kunt bekijken om er vertrouwd mee te raken.

  9 JavaScript Data Grid Component-bibliotheken om te gebruiken

1. Talkatone

Talkatone is de beste gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone. Deze app heeft geweldige functies waar miljoenen gebruikers gebruik van maken, zodat ze contact kunnen maken met hun vrienden en familie. De missie van de app is om telefoongesprekken gemakkelijker te maken, zodat mensen altijd en overal met iedereen kunnen praten tegen lage of geen kosten. De kenmerken zijn als volgt:

2. Google Meet

Google Meet is nog een gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone. Google Duo is geüpgraded naar Google Meet voor videobellen en vergaderen. Het heeft verschillende functies zoals:

Lees ook: Hoe u gratis een oproep op de iPhone kunt opnemen zonder app

3. Skypen

Skypen is een geweldige app om iedereen van hoge kwaliteit te bellen, zodat je met hen in contact kunt blijven. Deze app is beschikbaar voor Mac, Windows, Linux, iPhone en Android. De kenmerken zijn als volgt:

4. TekstNu

Je denkt misschien is er meer gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone? Ja er zijn! TekstNu is een geweldige app en ze geloven dat communicatie van iedereen is. Daarom moet het voor iedereen flexibel en gratis zijn. De kenmerken zijn als volgt:

5. Tekstvrij

Tekstvrij is een andere beste gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone. Deze app wordt vertrouwd door meer dan 130 miljoen gebruikers. U kunt deze app downloaden via de App store of Google Play. De functies worden hieronder vermeld:

6. WhatsAppen

WhatsAppen is een eenvoudige en betrouwbare privé-app voor bellen en berichten die over de hele wereld gratis beschikbaar is. Je kunt jezelf vrijuit uitdrukken terwijl je communiceert met je vrienden en familie in deze app, omdat het gesprek end-to-end gecodeerd blijft. De kenmerken ervan worden hieronder besproken:

  Hier is een volledige lijst van hoeveel XP wordt verdiend voor elke actie in Pokemon Go

7. Google-stem

Google Voice is ook een van de beste apps voor bellen via wifi voor de iPhone. De functies worden hieronder vermeld:

8. Viber

Met Viber, kunt u gratis bellen en berichten sturen naar iedereen en overal. Deze app heeft een aantal bel- en berichtfuncties. De functies worden hieronder vermeld:

9. Facebook-messenger

Facebook messenger is een andere gratis app waarmee mensen dicht bij hun vrienden en familie kunnen blijven door hen in staat te stellen videogesprekken te voeren, audiogesprekken te voeren en berichten te verzenden. Het heeft geweldige functies zoals:

Lees ook: Gebruikt Tracfone minuten op wifi?

10. DingTone

DingTone is een andere topapp voor bellen via wifi voor de iPhone. Met deze app kun je iedereen gratis bellen of sms’en. Deze app is opgericht in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van telefoondiensten waarmee mensen verbonden kunnen blijven met zijn betrouwbare diensten. De kenmerken zijn als volgt:

11. Apple FaceTime

Je kunt gebruiken Apple FaceTime om te bellen via wifi of mobiele data op ondersteunde iOS- of iPadOS-apparaten. Het heeft verschillende geweldige functies, zoals:

12. LIJN

LIJN is ook een gratis app voor bellen via wifi die u kunt gebruiken voor uw iPhone. Het is een geweldige app met geweldige functies zoals:

13. Tekst+

Tekst+ is een geweldige app als je in contact wilt blijven met je naasten, omdat het geweldige functies biedt die hieronder worden vermeld:

  5 dingen die u moet overwegen voordat u het RAM-geheugen van uw pc gaat upgraden

14. Snapchat

Snapchat is een andere app waarmee u gratis kunt bellen naar uw dierbaren. De kenmerken zijn als volgt:

Lees ook: Hoe Instagram te koppelen aan Snapchat-verhaal

15. Instagram

Instagram is een van de zeer populaire apps onder zowel tieners als volwassenen. De meeste mensen hebben de Instagram-app op hun telefoon. De kenmerken van deze app worden hieronder vermeld:

16. Telegram

Een andere app waarmee je kunt bellen of sms’en is Telegram. Deze app biedt geweldige functies zoals:

17. imo

imo is een van de beste gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone. U kunt deze app gratis uitproberen en de functies van deze app worden hieronder besproken:

18. Signaal

Signaal is een krachtige, eenvoudige en veilige app. De kenmerken van deze app zijn als volgt:

***

We hopen dat je de top 18 van de beste gratis app voor bellen via wifi voor de iPhone hebt leren kennen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten