Top 7 oplossingen voor het vernieuwen van apps op de achtergrond werkt niet op de iPhone

Het hebben van een app die voortdurend wordt bijgewerkt zonder te hoeven openen en verbinding te maken met internet, kan worden beschouwd als een life-hack. Met het vernieuwen van de achtergrondapp kan de app de nieuwste gegevens ophalen om het u een stuk gemakkelijker te maken, maar het kan behoorlijk vervelend zijn als het vernieuwen van de achtergrondapp niet werkt. Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, bent u op de juiste pagina. In dit artikel brengen we u de oplossingen voor het vernieuwen van uw iPhone-app op de achtergrond werkt niet.

Hoe te repareren Vernieuwen van app op de achtergrond werkt niet op iPhone

Om te weten hoe u kunt verhelpen dat Achtergrond App Vernieuwen niet werkt, moeten we eerst de oorzaak ervan begrijpen. Blijf lezen om er een beter begrip van te krijgen.

Begrijp wat Verversen van apps op de achtergrond is

App-vernieuwing op de achtergrond is een functie die wordt aangetroffen op iOS- en Android-apparaten. Hiermee kunnen apps inhoud van internet bijwerken en allerlei functies uitvoeren op de achtergrond van uw iOS-apparaat. Zodra het vernieuwen van de app op de achtergrond is ingeschakeld, worden alle apps automatisch bijgewerkt, zodat u de app niet elke keer hoeft te openen als u wilt updaten. Dus, wat denk je dat app-vernieuwing op de achtergrond is? Laten we eerst het gebruik ervan begrijpen om er een beter begrip van te krijgen.

  • Apps die het mobiele dataverbruik bijhouden, verzamelen informatie op de achtergrond.
  • Automatische synchronisatie van Cloud Storage.

  • Social media-app zoals Instagram wordt ook automatisch bijgewerkt.
  • Nieuws-apps krijgen de laatste koppen bij het gebruik van app-vernieuwing op de achtergrond.

Waarom achtergrondapp vernieuwen iPhone grijs weergegeven?

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als Achtergrond App Refresh iPhone grijs wordt weergegeven. Als u dit probleem vindt, kan dit de gegeven redenen hebben.

  • De energiebesparende modus is ingeschakeld omdat het vernieuwen van de app op de achtergrond automatisch wordt uitgeschakeld terwijl de energiebesparende modus is ingeschakeld.
  • U bent onlangs geforceerd gestopt met een app.
  • Het vernieuwen van apps op de achtergrond is uitgeschakeld voor alle apps.
  • Uw iOS-versie is mogelijk niet compatibel.
  • De app heeft mogelijk een update nodig.
  • De bètatester veroorzaakt mogelijk een probleem

Oplossingen voor Achtergrond App Refresh iPhone werkt niet op iPhone

Het zou je verbazen te weten dat verschillende iPhone-apps afhankelijk zijn van achtergrondvernieuwing om toegang te krijgen tot de nieuwste gegevens. Door dit te doen, toont het u de meest recente informatie en brengt het u er ook over op de hoogte. Nu u een idee heeft van hoe het vernieuwen van apps op de achtergrond werkt, kunt u gemakkelijker begrijpen waarom het vernieuwen van apps op de achtergrond niet werkt. Laten we bespreken wat dit probleem kan oplossen.

Methode 1: iPhone-instellingen wijzigen

Het vernieuwen van apps op de achtergrond is standaard ingeschakeld, maar u kunt het handmatig inschakelen als het toevallig is uitgeschakeld. Volg de onderstaande stappen om het in te schakelen.

1. Open telefooninstellingen.

2. Blader omlaag naar Algemeen en tik erop.

3. Tik vervolgens op Achtergrondapp vernieuwen.

4. Schakel Achtergrondapp vernieuwen in.

Methode 2: Apps bijwerken

Vaak kan de slechte opbouw van een app er ook voor zorgen dat Achtergrond App Vernieuwen niet werkt op de iPhone. Dus als de eerste methode zijn magie niet heeft gedaan, kan het updaten van de app dat wel. Volg de stappen om het probleem mogelijk op te lossen.

1. Open de App Store.

2. Tik in de rechterbovenhoek op de profielfoto.

3. Zoek op de accountpagina naar de app in de lijst met apps die wachten om te worden bijgewerkt.

4. Tik op de app, indien aanwezig.

Methode 3: Schakel de energiebesparende modus uit

Een probleem met de iPhone is de levensduur van de batterij en dit is wanneer de energiebesparende modus wordt ingeschakeld. Deze functie kan soms van pas komen, maar hierdoor wordt ook automatisch de schakelaar Vernieuwen achtergrondapp uitgeschakeld die het probleem veroorzaakt. Als u de energiebesparende modus op uw iPhone wilt uitschakelen, volgt u de gegeven stappen.

1. Ga naar de app Instellingen op je iPhone.

2. Scroll naar beneden en selecteer Batterij.

3. Schakel de energiebesparende modus uit om deze te deactiveren.

Door deze stap uit te voeren, zou uw probleem moeten zijn opgelost, maar als het nog steeds bestaat, kunt u de volgende methoden gebruiken om te zien of het werkt of niet.

Methode 4: verlaat het bètaprogramma

Apple heeft de Test Flight-app waarmee de gebruikers zich kunnen registreren als bètatesters om de vroege builds van verschillende apps te gebruiken. Elke app in zijn vroege vorm kan met dergelijke problemen te maken krijgen bij het vernieuwen van de Achtergrond-app. Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd, kunt u net zo goed overwegen om de bèta-app te verlaten en terug te gaan naar de stabiele versie van de App Store. Als u voor deze methode kiest, kan het probleem van het vernieuwen van apps op de achtergrond worden opgelost.

Methode 5: iPhone-instellingen resetten

De kleinste van de kleinste aanpassingen kunnen uw antwoord zijn. Een ding dat op Apple en op geen enkel ander apparaat te vinden is, is dat Apple gelukkig een universele reset-instellingenoptie heeft toegevoegd die alle schakelaars reset zoals het was. Om Instellingen op je iPhone te resetten, kun je deze stappen doorlopen.

1. Open de Instellingen-app op je iPhone.

2. Blader omlaag naar Algemeen en tik erop.

3. Navigeer vervolgens naar iPhone overzetten of resetten en tik erop.

4. Selecteer vervolgens Resetten.

5. Selecteer vervolgens Reset alle instellingen.

6. Voer ten slotte uw wachtwoord in en wacht tot de reset voorbij is

Methode 6: iOS bijwerken

Een oudere versie van iOS kan ook veel problemen veroorzaken, zoals het vernieuwen van de app op de achtergrond. Als u een oudere versie van de app gebruikt, is deze mogelijk niet compatibel en kan dit de oorzaak van dit probleem zijn. Volg de stappen om iOS bij te werken.

1. Ga naar Instellingen.

2. Blader naar Algemeen en tik erop.

3. Selecteer Software-update.

4. Tik op Downloaden en installeren om het apparaat bij te werken.

Methode 7: neem contact op met iPhone-ondersteuning

Als een van de methoden werkte, gefeliciteerd en we zijn blij als een van de aangeboden methoden werkte, maar als het niet werkte, heb je nog steeds de mogelijkheid om contact op te nemen met de app-ontwikkelaar. U kunt een app altijd melden, in ieder geval reageert deze niet op vernieuwen op de achtergrond, zelfs niet nadat de functie voor de app is toegestaan. Op een Apple-forum kun je andere gebruikers op de hoogte stellen van het probleem en de oplossing bespreken of je kunt proberen contact op te nemen iPhone-ondersteuningsteam.

Hoeveel gegevens Achtergrond App Refresh gebruiken

De app vernieuwen op de achtergrond omvat automatische updates, toont meldingen op uw startscherm en geeft u de laatste informatie wanneer u de app de volgende keer opent. Hoewel Achtergrond App Refresh moet worden ingeschakeld om de nieuwste gegevens op te halen, kan het uw batterij leegmaken en gegevens in een alarmerend tempo verbruiken. Op ongeveer, het duurt ongeveer 3-5 MB per uur. Als u mobiele gegevens wilt opslaan, raden we u aan om Achtergrondapp vernieuwen op uw iPhone uit te schakelen.

Vertraagt ​​​​het uitschakelen van achtergrondapp-vernieuwing de iPhone?

Nee, als je iPhone nieuw is, vertraagt ​​hij de telefoon niet echt, maar helaas vertraagt ​​deze standaardinstelling wel na een jaar of twee gebruik.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe vaak moet ik mijn iPhone vernieuwen?

Ans. Het verversen van je iPhone duurt ongeveer twee minuten per dag. Dit zal je helpen geheugen te sparen en crashes te voorkomen. Daarom raden we je aan om je smartphone één keer per week opnieuw op te starten.

Q2. Welke achtergrond-apps trekken de batterij leeg?

Ans. Het moet je zijn opgevallen dat de batterij van je iPhone soms dramatisch leegloopt. Dit kan komen door het gebruik van grote apps waar je de meeste tijd in doorbrengt, zoals Instagram, Netflix, YouTube, LinkedIn, WhatsApp, Snapchat, Facebook en nog veel meer.

Q3. Wat doet het vernieuwen van de iPhone-achtergrondapp?

Ans. App-vernieuwing op de achtergrond maakt automatische updates van een app mogelijk en maakt het gebruik van een app gemakkelijker voor u. In dit artikel hebben we besproken wat het vernieuwen van apps op de achtergrond is en hoe u gerelateerde problemen kunt oplossen.

***

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het oplossen van de fout Achtergrond-app vernieuwen werkt niet en hopelijk heb je de oplossing gevonden voor het grijs weergeven van iPhone-apps op de achtergrond. Stel gerust onze twijfels en vergeet niet uw suggesties toe te voegen in de commentaarsectie hieronder. Laat ons weten welke methode voor u heeft gewerkt.

  E-mailaccounts toevoegen of verwijderen in Mail voor Mac

gerelateerde berichten