Top 9 sites die een revolutionaire verandering brengen in apparaten voor gezondheidscontrole

Enorme technische vooruitgang in de gezondheidszorg verschuift snel naar wearables voor de gezondheid en apparaten voor gezondheidscontrole.

Veel mensen geven de technologische vooruitgang de schuld van de zittende levensstijl die een fervent persoon in de moderne tijd leidt. Het idee is niet helemaal onjuist, want beter vervoer, toegankelijker toegang tot boodschappen en de producten van de IT-revolutie zijn er alleen op gericht om het leven gemakkelijker en minder hectisch te maken. Je hebt toegang tot eten, de werkplek en praat met je dierbaren terwijl je de hele dag op een bank zit. Hoewel deze ontwikkelingen het leven exponentieel beter beheersbaar maken, drijven deze veel van hun begunstigden ertoe een luie levensstijl te leiden.

Technische vooruitgang in de gezondheidssector heeft geleid tot intelligente wearables en apparaten voor gezondheidscontrole. Deze apparaten voegen waarde toe aan uw leven door u bewust te maken van uw realtime gezondheidsstatus en u ervan bewust te maken of u een zittend leven leidt.

Hoe maken Health Wearables je fit?

Weet je nog hoe gezondheidsbewust je wordt als iemand je erop wijst dat je niet in vorm bent? Je begint plotseling manieren te bedenken om fit te worden en er uiteindelijk naar te handelen. Gezondheidswearables en apparaten voor gezondheidscontrole zorgen ervoor dat u voortdurend essentiële gezondheidsparameters van uw lichaam laat zien en u helpt om in beweging te komen.

Voorbij zijn de dagen dat u een doktersbezoek moest plannen om uw bloedzuurstofniveau, hartslag of aantal calorieën te meten. U kunt dit alles en nog veel meer doen door binnen enkele ogenblikken innovatieve apparaten voor gezondheidscontrole en gezondheidswearables te gebruiken zonder een professional te raadplegen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste sites die een revolutionaire verandering brengen in wearables voor de gezondheid en apparaten voor gezondheidscontrole die ervoor zorgen dat u altijd op uw best bent.

Withings

Withings heeft een breed scala aan gezondheidswearables en producten voor gezondheidscontrole, waaronder smartwatches, weegschalen, bloeddrukmeters, slaapanalysatoren en slimme thermometers. Al deze producten zorgen ervoor dat ze uitstekende functionaliteit bieden terwijl ze er geweldig uitzien. Sommige van hun producten omvatten:

Staal HR

Withings heeft een breed scala aan gezondheidswearables, waaronder smartwatches en smartbands. De Steel HR is een hybride smartwatch van het huis Withings die wordt geleverd met intelligente wektechnologie en een levendig OLED-scherm. De slimme wearable voor gezondheid is gekoppeld aan je smartphone en toont slimme meldingen samen met realtime hartslag en VO2-schatting. Met de GPS-ondersteuning kun je nauwkeurig je voetstappen tellen door de locatie van het apparaat te volgen. Het apparaat is waterbestendig tot 50 meter, wat bijdraagt ​​aan de duurzaamheidsfactor.

Scan horloge

Het scanhorloge van Withings wordt geleverd met een slimme activity tracker en slaaptracker ingebouwd in de gezondheidswearable. Het horloge wordt geleverd met een eersteklas PMOLED-scherm met slimme meldingen, hartslagmeting, VO2-schatting en een fitnessscore. Scan Watch wordt geleverd met maar liefst 30 dagen batterijback-up, waardoor u de hele dag geen oplader hoeft mee te nemen.

De fitnessscore houdt rekening met een overvloed aan parameters om uw gezondheid kwantitatief samen te vatten. Afgezien van deze functies, wordt het horloge geleverd met een ECG-monitor en een oximeter om uw bloedzuurstofniveaus en hartslag beter te kennen. Het saffierglas aan de bovenkant zorgt ervoor dat het horloge bij langdurig gebruik krasvrij blijft.

Lichaam+

U moet bekend zijn met de weegschaal die uw gewicht aangeeft als u erop staat. Uw gewicht is een vage parameter, tenzij gecombineerd met andere waardevolle parameters zoals BMI, botmassa, vetmassa, waterpercentage en meer. Wanneer u al deze gecombineerde informatie krijgt, krijgt u een uitgebreid rapport van uw gezondheidsstatus en werkt u aan een gezonder zelf.

De Body+ slimme weegschaal houdt je lichaam in de gaten en geeft realtime een volledige lichaamssamenstelling, inclusief lichaamsvet, waterpercentage, spiermassa en botmassa. Met de weegschaal kunt u ook uw voedingsinname volgen met hun gewichts- en caloriedoelfunctie. Het beste van de Body+ weegschaal is de mogelijkheid om uw volledige gezondheidsrapport via Wi-Fi te synchroniseren met de mobiele app Health Mate. U kunt uw laatste gezondheidsrapporten bekijken en uw algehele voortgang volgen in de applicatie zelf. Body+ is perfect voor gezinnen met meerdere leden, omdat de slimme weegschaal de gebruiker automatisch herkent en zijn unieke rapport genereert in de Health Mate-applicatie.

Lichaamscardio

De Lichaamscardio scale van Withings streeft naar een volwaardige cardiovasculaire check-up zonder een professional te raadplegen. De schaal toont u een uitgebreid hartrapport via hun vasculaire leeftijdsparameter op de Health Mate-applicatie. U krijgt ook op een intuïtieve grafische manier de trends in de vasculaire leeftijd bij langdurig gebruik te zien.

Zodra u op de Body Cardio-schaal stapt, worden uw lichaamssamenstelling, gewichtstrends, lichaamsvet en waterpercentage allemaal gesynchroniseerd met de Health Mate-applicatie. Het wordt ook geleverd met een uitstekende functie voor zwangere vrouwen, de zwangerschapstracker. Met deze functie kunt u het gewicht van uw baby volgen terwijl deze in de baarmoeder is.

  Waarom mensen in 2020 nog steeds featurephones kopen

De Athlete-modus is nog een andere geweldige functie die voldoet aan uw specifieke behoeften op basis van uw lichaam.

Fit track

Fit track maakt slimme weegschalen waarmee u uw gezondheid kunt volgen via verschillende vitale parameters. Ze bieden twee slimme weegschalen genaamd Dara en Beebo, maar je kunt ook kiezen voor het familiepakket voor een van de twee schalen. Laten we de kenmerken van beide ranglijsten in detail bekijken.

Dara

De Dara weegschaal van Fit Track scant je lichaam met 17 lichaamsvitaliteiten om je te helpen je lichaam beter te begrijpen. De weegschaal stuurt een laag elektrisch signaal door uw voeten vanaf de metalen platen van de weegschaal om alle kritische gezondheidsparameters te meten, zoals lichaamsvetpercentage, eiwitgehalte, lichaamswaterpercentage, spiermassa, spiersnelheid, basaal metabolisme en nog veel meer. U kunt deze lichaamsvitaliteiten later op een intuïtieve manier bekijken via de Fit Track mobiele applicatie.

De applicatie wordt geleverd met de functie om uw eigen fitnessdoelen in te stellen en vervolgens uw voortgang bij te houden in vergelijking met uw doelen. De gepersonaliseerde coachingfunctie helpt u wetenschappelijk onderbouwde informatie te vinden over hoe u kunt afvallen, gezond kunt eten, sporten en uw slaap kunt optimaliseren op basis van uw gezondheidstoestand. Met de applicatie kun je ook je voortgang volgen via wekelijkse en maandelijkse grafieken en trends. Later kunt u deze rapporten rechtstreeks met uw artsen en trainer delen via de Fit Track-applicatie.

Beebo

Beebo is de perfecte weegschaal voor jou als je de gezondheid van jezelf en je baby tijdens de zwangerschap nauwlettend in de gaten wilt houden. De extra brede slimme weegschaal houdt je gezondheid en gewicht tijdens de zwangerschap bij en geeft je gedetailleerde inzichten in je gezondheid. De exclusieve zwangerschapsfuncties op Beebo zorgen ervoor dat u uw wekelijkse voortgang gedurende elk trimester veilig kunt volgen. De weegschaal geeft vervolgens een gedetailleerde analyse van de gezondheid van uw baby weer via de parameters voor groei en gewicht. Je kunt deze analyse zien op de Fit Track-applicatie en de details direct delen op sociale media via de applicatie.

De moeder krijgt ook een gedetailleerde analyse van haar algehele gezondheid te zien door middel van belangrijke lichaamsvitaliteiten zoals watersamenstelling en body mass index. De weegschaal kan tot 8 personen herkennen die hem gebruiken, waardoor het een perfecte metgezel is voor een groot gezin. Je kunt verschillende profielen zien voor elke persoon die de weegschaal gebruikt om hun gezondheid te volgen in de Fit Track-app.

Qardio

Qardio ontwerpt innovatieve gezondheidswearables en apparaten voor gezondheidscontrole die passen bij de moderne levensstijl. Alle Qardio-apparaten zijn klinisch gevalideerd en worden geleverd met bekroonde uitmuntendheid. Hun innovatieve gezondheidsoplossingen omvatten intelligente bloeddrukmeters, draadloze slimme weegschalen en ECG-monitors van medische kwaliteit. Laten we meer weten over hun producten.

Qardio Arm

Qardio Arm is een slimme bloeddrukmeter die zonder medisch personeel uw bloeddruk registreert en de rapporten direct naar uw mobiele telefoon stuurt. Het klinisch gevalideerde product zorgt ervoor dat u de meest nauwkeurige bloeddrukrapporten krijgt door gemiddeld drie bloeddrukmetingen uit te voeren. Bovendien integreert het toestel goed met Apple Health en S Health om eenvoudig je gezondheidsrapporten te beheren.

Qardio Arm detecteert automatisch een onregelmatige hartslag en waarschuwt u voor mogelijke gezondheidsproblemen na een succesvolle detectie. Deze geavanceerde detecties zijn onmogelijk met conventionele bloeddrukmeters zonder de hulp van medisch personeel. Bovendien kunt u de trends van uw hartslag bekijken met grafieken en grafieken en deze eenvoudig delen met uw arts via de applicatie.

Qardio-kern

De Qardio Core is de perfecte vervanging voor een volwaardig ECG-apparaat. Met de slimme wearable voor gezondheid kunt u uw hartgezondheid volgen via hun elektrocardiograafspoor voor diepere gezondheidsinzichten. Het beste van de Qardio Core ligt in het compacte en eenvoudige ontwerp; de gezondheidswearable wordt geleverd zonder draden of patches en blijft zelfs tijdens een trainingssessie volledig onopgemerkt.

Het apparaat registreert elke dag meer dan 20 miljoen datapunten om u een krachtig inzicht te geven in het beheren van uw hartconditie en het verbeteren van uw cardiotraining. Qardio Core kan nauwkeurige ECG-rapporten leveren tijdens uw drukke levensstijl zonder haperingen of belemmeringen.

Het slimme apparaat bewaakt continu draadloos ECG, hartslag, ademhalingsfrequentie, huidtemperatuur, hartslagvariabiliteit, activiteitsregistratie en meer en stuurt de rapporten rechtstreeks in realtime naar de mobiele applicatie. Bovendien gebruik je het apparaat tijdens een training of zwemsessie zonder je zorgen te maken over waterschade, aangezien de Qardio Core wordt geleverd met een IP65 waterbestendigheidsclassificatie.

Tanita

Tanita presenteert een breed scala aan lichaamsbewakingsweegschalen en andere apparatuur voor gezondheidscontrole met gevarieerd gebruik. U kunt een overvloed aan professionele weegschalen, weegschalen van consumentenkwaliteit en mini-weegschalen van Tanita vinden die in verschillende levenssferen worden gebruikt. Tanita’s weegschalen staan ​​bekend om hun hoogste niveaus van klinische nauwkeurigheid en baanbrekend onderzoek erachter. Laten we meer te weten komen over enkele van hun beste weegschalen voor gezondheidscontrole.

BC-1500 Inner Scan Pro

Tanita maakt ’s werelds enige weegschaal voor consumentenklasse die wordt geleverd met multifrequentiesensoren voor een betere nauwkeurigheid, en de BC-1500 Inner Scan Pro is er een van deze exclusieve serie. De slimme weegschaal bewaakt uw lichaamsvitaliteit via 30 volledige lichaams- en segmentmetingen naast uw hartslag. De door de FDA goedgekeurde weegschaal wordt geleverd met BIA (Bioelectric Impedance Analysis), die gebruikmaakt van ANT+ Radio Wireless Technology voor betere precisie in uw rapporten.

  Hoe u uw werkuren aan andere mensen kunt laten zien in Outlook

De BIA-technologie geeft u een uitgebreide analyse van spiermassa, lichaamswater%, basaal metabolisme (BMR), metabolische leeftijd, botmassa, visceraal vet en lichaamsbouw. U kunt de BC-1500 verder aansluiten op uw Windows-computer en de realtime inzichten volgen via hun Healthy Edge Lite-toepassing met behulp van het ANT+-protocol.

AM-121E Handheld Activiteitenmonitor

De AM-121E is Tanita’s slimme gezondheidswearable die u een gedetailleerde gezondheidsanalyse voor uw dagelijkse routine laat zien. Het intelligente apparaat maakt gebruik van 3-assige activiteitsmonitoren om de kleinste bewegingen die u gedurende de dag maakt te volgen. Naast de 24-uurs activiteitsgrafiek toont de AM-121E andere waardevolle inzichten zoals stappentelling, calorietelling, afstandsmonitor, wandeltijdmonitor en klok met 14 dagen geheugen.

De lichtgewicht slimme gadget fungeert als een motiverend hulpmiddel dat u aanmoedigt om uw activiteitsniveau te verhogen. Het laat duidelijk uw MET (Metabolic Equivalent of Task) zien, het aantal stappen dat u gedurende de dag heeft gelopen en het aantal verbrande calorieën op basis van uw BMR (Basal Metabolic Rate). De resultaten van de AM-121E zijn het resultaat van zeer geavanceerde berekeningen waarbij rekening is gehouden met de VO2- en VCO2-metingen. Je kunt de smart health wearable om je hand dragen, of je kunt hem in je zakken houden; het product zorgt in ieder geval voor nauwkeurige metingen.

Fitnessstad

Het begrijpen van uw lichaam en het worden getest op de vitale functies van uw lichaam wordt cruciaal, vooral voordat u een volledige voedingsrevisie ontwerpt of een groter gezondheidsdoel nastreeft. Fitnessstad zorgt voor de meest diepgaande analyse van de vitale functies van uw lichaam door middel van hun professioneel op maat gemaakte welzijnstesten. Deze tests geven u inzicht in uw lichaamssamenstelling en stofwisseling. Laten we eens kijken naar enkele van de tests van Fitnescity.

DEXA-scan voor lichaamssamenstelling

De DEXA (Dual Energy X-Ray Absorptiometry) geeft u een gedetailleerde analyse van uw lichaamssamenstelling, vet- en vetvrije massa. Later toont de test de volledige vetverdeling en verschillende lichaamsdelen zoals armen, benen, android en gynoid. De test is uitstekend in het identificeren van tal van mogelijke gezondheidsrisico’s in de vroege stadia en het lokaliseren van problemen in het lichaam voordat ze merkbaar worden.

Metabolisme (RMR) testen

Het kennen van uw metabolisme is de cruciale stap voordat u een belangrijk gezondheidsdoel plant. Als u weet hoeveel energie u in rust verbruikt, kunt u uw dieet beter plannen, of u nu wilt afvallen, aankomen of op gewicht blijven. De RMR-test (Resting Metabolic Rate) geeft u inzicht in de hoeveelheid energie die uw lichaam verbruikt als u in rust bent. De test is afhankelijk van de vitale functies van het lichaam, zoals lichaamsvet, spieren, leeftijd, geslacht, de hoeveelheid lichaamsbeweging die u doet en andere externe factoren zoals roken of drinken.

Later toont de test ook uw vet-tot-koolhydraatverbrandingsratio door VO2- en VCO2-niveaus te analyseren. Door de RMR-test te doen, is het voor voedingsdeskundigen enorm gemakkelijk om een ​​dieet- en trainingsplan voor u te ontwerpen.

Omron Healthcare

Omron Healthcare maakt verschillende wearables voor de gezondheid en compacte apparaten voor het controleren van de gezondheid om de vitale functies van het lichaam te bewaken. Hun lichaamssamenstellingsmeters en draadloze bloeddrukmeters bieden geweldige functionaliteit en zijn eenvoudig te gebruiken. Verder kunt u een heel ecosysteem van Omron-producten creëren, omdat ze allemaal kunnen worden gekoppeld aan uw smartphone en meer datapunten over uw gezondheid kunnen toevoegen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste gezondheidswearables van Omron.

Hart gids

De gestroomlijnde slimme gezondheidswearable van Omron, ook bekend als Heart Guide, is een perfect hulpmiddel om de vitale functies van uw lichaam onderweg onder controle te houden. Heart Guide biedt klinisch nauwkeurige bloeddrukmetingen met behulp van de eersteklas precisietesttechnologie van OMRON en geeft deze weer op de wijzerplaat. U kunt de bloeddrukmetingen bekijken tijdens het uitvoeren van dagelijkse taken en gewaarschuwd worden als u afwijkingen vindt.

Bovendien houdt de gezondheidswearable uw stappentelling bij en toont het de calorieën die u gedurende de dag verbrandt. Slaaptracking is nog een andere geweldige functie die u de hoeveelheid en kwaliteit van de slaap laat zien die u gisteravond hebt gehad in de Omron Connect-applicatie. De smartwatch fungeert ook als tweede display voor smartphonemeldingen, sms’jes, e-mails en herinneringen.

5-serie bloeddrukmeter

De 5-serie bloeddrukmeter van Omron Healthcare is een van de meest geavanceerde digitale bloeddrukmeters voor consumentengebruik. De monitor meet vijf keer de datapunten voor een betere precisie bij de bloeddrukmetingen. Het vermindert ook de kans op fouten door ademen of bewegen tijdens de test. Bovendien kunt u het slimme apparaat verbinden met de Omron Connect-applicatie om uw bloeddruktrends bij langdurig gebruik te volgen. Het apparaat detecteert ook een onregelmatige hartslag en hypertensie tijdens het testen van uw bloeddruk en waarschuwt u voor mogelijke gezondheidsproblemen.

Fitbit

Fitbit is de leidende naam in de smart health wearable-industrie en maakt veel smartwatches en trackers. Stijlvol zijn en toonaangevende prestaties leveren, is de karaktereigenschap van elk Fitbit-product. Laten we eens kijken naar enkele van hun beste producten die de beste waarde bieden.

  Handmatig een game toevoegen aan GeForce Experience

Fitbit Sense

De Fitbit Sense is het meest geavanceerde aanbod van Fitbit dat alle geavanceerde functies bevat en er geweldig uitziet om je pols. Het wordt geleverd met maar liefst zes dagen batterijduur bij continu gebruik en wordt standaard geleverd met een Calm en Fitbit premium-abonnement van zes maanden. Calm is de nummer één applicatie voor slaap, meditatie en ontspanning. De slimme gezondheidswearable wordt geleverd met uitstekende functies zoals Stress Management Score en Daily Readiness Score, die u inzicht geven in uw vermogen om met stress om te gaan en vermoeidheid bij het sporten.

Bovendien toont de EDA-scan op de pols de elektrodermale activiteit van uw lichaam op het horloge zelf. Het horloge wordt geleverd met 20 op doelen gebaseerde trainingsmodi, zoals zwemmen, wandelen, hardlopen en meer. U kunt het horloge ook als snelle thermometer gebruiken met de huidtemperatuursensor op de pols die bij het horloge is ingebouwd.

Fitbit Charge 5

De Fitbit Charge 5 is Fitbit’s meest geavanceerde slimme tracker die elk selectievakje aanvinkt dat je maar kunt bedenken voor een intelligente tracker. Het wordt geleverd met briljante meldingskoppeling met uw smartphone en gebruikt Google Fast Pair om hun apparaat snel in te stellen. Het levendige kleurendisplay wordt nog beter met de always-on display-functie met de Fitbit Charge 5. Je krijgt maar liefst zeven dagen batterijduur met het horloge bij continu gebruik.

Bovendien biedt het horloge een lange lijst met functies, zoals het volgen van de menstruatiecyclus, cardiofitness-niveau, gezondheids- en welzijnsherinneringen, het volgen van de huidtemperatuur, hartslagvariabiliteit, SpO2-bewaking en meer. De ingebouwde GPS draagt ​​bij aan de nauwkeurigheid van de stappenteller en detecteert bewegingen beter. Het beschikt ook over de dagelijkse gereedheidsscore en de ingebouwde EDA-toepassing (Electrodermal Activity) voor metingen van stressbehandeling.

Eufy

Eufy is een bekend merk dat een breed scala aan intelligente apparaten maakt voor consumentengebruik. Hun briljante gezondheidsaanbod bestaat uit stijlvolle slimme weegschalen die u helpen uw gezondheid beter in de gaten te houden. Het beste van deze weegschalen is dat u ze met alle belangrijke gezondheidstoepassingen kunt gebruiken en dat u geen specifieke toepassing nodig hebt om uw gezondheid bij te houden. Laten we eens kijken naar hun beste slimme weegschaal en zijn functies.

Slimme weegschaal P1

Smart Scale P1 meet veertien waardevolle inzichten, zoals gewicht, lichaamsvetpercentage, BMI, lichaamsvetmassa, magere lichaamsmassa, eiwit, basaal metabolisme, visceraal vet, spier, bot, lichaamsleeftijd, watersamenstelling en meer. U kunt uw gezondheidsrapporten krijgen over al uw favoriete gezondheidsapplicaties zoals Apple Health, Google Fit en Fitbit. De sensoren op de Smart Scale P1 hebben een betere nauwkeurigheid vanwege twee paar supergevoelige G-vormige sensoren die aan de slimme weegschaal zijn toegevoegd. U kunt het intelligente gezondheidsapparaat gebruiken om de gezondheidsrapporten voor 16 personen te meten, waardoor het perfect is voor een groot gezin.

Renpho

Renpho maakt de meest creatieve slimme apparaten door IoT (Internet of Things) te integreren in alledaagse huishoudelijke artikelen. Hun Smart Jump Rope, Smart AI Bike en Smart Body Massager zijn geweldige voorbeelden van hun creatieve assortiment. Laten we eens kijken naar enkele van hun beste apparaten voor gezondheidscontrole.

AI slimme fiets

De AI Smart Bike van Renpho is een strakke en stijlvolle manier van sporten. Je kunt je eigen moeilijkheidsgraad instellen en toegang krijgen tot meer dan 70 fitnesscursussen met de slimme fiets. De fiets wordt ook geleverd met een abonnementsvrije AI Gym-applicatie die je recente trends en trainingsregimes laat zien.

De Smart-motordempingstechnologie zorgt voor een soepele rijervaring en voegt automatisch weerstand toe op basis van de moeilijkheidsgraad die je kiest. Bovendien beoordeelt de FTP (Functional Threshold Power) uw individuele fietsvermogen en past het uw trainingsprogramma daarop aan.

Draagbare pulsoximeter

Een pulsoximeter is een essentieel apparaat om onderweg het zuurstofgehalte in uw bloed te meten. De draagbare pulsoximeter van Renpho toont een onmiddellijke meting van het zuurstofgehalte in het bloed binnen 5 seconden na het aansluiten van uw vinger. Het apparaat wordt ook geleverd met een batterijbesparing en een bevestigbaar koord voor een langdurige apparaatervaring. Bovendien krijgt u ook SpO2/Puls-waarschuwingen als de gebruiker een kritiek lage hartslag heeft.

Laatste opmerking

Technologie zorgt voor een enorme revolutie op het gebied van wearables voor de gezondheid en apparaten voor gezondheidscontrole. Er is een groeiende verschuiving naar compacte apparaten voor gezondheidscontrole waarvoor geen medische professional nodig is om ze te hanteren. In het bovenstaande artikel worden verschillende slimme gezondheidsapparaten genoemd, zoals slimme weegschalen, smartwatches, bloedzuurstofmeters en meer. Zorg ervoor dat u ze bekijkt en neem de controle over uw gezondheid.

U kunt ook Top Smart Health Trackers voor een beter leven bekijken.

gerelateerde berichten