Top Metaverse Crypto-munten om te kopen

Terwijl de metaverse zijn intrede doet in ons leven, wordt het tijd om enkele top metaverse cryptomunten te bespreken.

Metaverse is een digitale wereld die naar verwachting parallel aan dit tastbare rijk functioneert. Maar je kunt je geen universum voorstellen zonder een valuta, toch?

Hoe denk je dat de toch al lange lijst met metaversen zal overleven?

Hoeveel metaverse bedrijven dit ook serieus nemen, er kan geen metaverse zijn zonder metaverse cryptomunten.

Metaverse cryptomunten: wat, waarom en hoe?

Metaverse-munten stellen je in staat om precies te doen wat een normale fiat-valuta je in deze echte wereld toelaat.

Deze cryptomunten met beperkte voorraad worden ondersteund met blockchain-technologie.

Waar mensen het vroeger kochten om in-game items voor blockchain-games te hebben, wordt het nu een stuk serieuzer.

Zo kun je op Decentraland een stuk (virtueel) vastgoed kopen met MANA, een metaverse cryptomunt. En geleidelijk kun je het aan iemand uitlenen om een ​​virtuele winkel te openen wanneer het platform vol raakt met gebruikers.

Wat???

Neem het van McDonald’s poging om een ​​metavers restaurant te openen om eten te bezorgen op echte adressen of Hyundai zet een metaverse fabriek op.

Met Samsung heeft ook een metaverse stopcontact, lijkt het het begin van een trend. Binnenkort zal Metaverse een plek zijn om rond te hangen – en een erg populaire.

Merken zullen ermee adverteren, verbinden en verkopen.

Maar verwar metaverse niet met alleen een grote winkel.

Mensen zijn begonnen met het organiseren van live-evenementen, tentoonstellingen, vergaderingen en zelfs date op metaverse.

Ergo, een paar top metaverse cryptomunten zijn onze aandacht waard. Het kunnen de toekomstige computervaluta’s zijn in deze virtuele werelden.

Laten we ze bespreken, te beginnen met de eerste…

Enjin-munt (ENJ)

Enjin Munt is een op Ethereum gebaseerd token. U kunt dit gebruiken om activa in meerdere metaversen gekoppeld aan het Enjin-ecosysteem.

Terwijl de meeste top metaverse cryptomunten zijn gekoppeld aan alleen hun bovenliggende metaverse projecten, kan Enjin Coin van grote waarde zijn vanwege zijn banden met veel netwerken.

Je kunt Enjin opslaan op elke Ethereum crypto-portemonnee, zoals Metamask.

  Een aangepaste kaart maken in Google Maps

Men kan Enjin-munten kopen of inwisselen op meerdere cryptoplatforms zoals Binance, Crypto.com, Coinbase, Gemini, enz.

Decentraland (MANA)

In tegenstelling tot ENJ is MANA een ander Ethereum-token dat exclusief is gekoppeld aan een enkele metaverse: Decentraland. U kunt het gebruiken om percelen, goederen en diensten van andere gebruikers binnen Decentraland te kopen.

Maar laat dit feit MANA niet verkeerd inschatten, want Decentraland is een van de top metaverse projecten. Momenteel is MANA de bovenste metaverse munt met een marktkapitalisatie van meer dan USD 5 miljard dollar.

Je kunt MANA kopen op Coinbase, Kraken Gemini, etc.

Illuvium (ILV)

Illuvium is een gedecentraliseerd RPG- en verzamelspel en ILV is het bijbehorende Ethereum-token.

Het concept is hetzelfde als elke Metaverse, maar dit is eenvoudig gevormd als slechts een spel.

De gameplay is gecentreerd rond 3D-rollenspel om Illuvials (in-game beesten) te verzamelen om andere gebruikers te bestrijden en de verwoeste planeet te verkennen.

Je hebt met name geen ILV nodig om Illuvium te spelen, aangezien het in-game kopen wordt geregeld met Ether (ETH).

Het doel van ILV-eigendom is echter om inspraak te hebben in bestuursbesluiten. Bovendien kun je het inzetten om meer ILV te verdienen via de in-game inkomsten.

Zoals duidelijk vermeld in de veelgestelde vragen, bezitten mensen die inzetten 100% van de in-game inkomsten. Dus het kan in de toekomst winstgevend zijn als het spel uitstekende cijfers haalt.

U kunt ILV kopen van Binance, Crypto.com, KuCoin, enz.

De zandbak (ZAND)

ZAND is een ERC-20 crypto-token dat wordt gebruikt in de metaverse: The Sandbox. Nogmaals, dit is bedoeld voor gamers die op zoek zijn naar een digitale ervaring om die metaverse te kopen, verkopen en in te bouwen.

U kunt dus een perceel grond kopen, er geld mee verdienen met activa of het in een later stadium gewoon doorverkopen als een niet-fungible token. Je kunt ook games maken met de Sandbox-gamemaker zonder codeervaardigheden. Deze spellen dragen bij aan de opties om binnen de gameplay te verdienen.

Net als bij het Enjin-platform kunnen SAND-houders deelnemen aan de Sandbox-governance. Evenzo kunnen ze hun SAND-tokens inzetten om hun Sandbox-inkomsten verder te maximaliseren.

U kunt SAND kopen op Binance, UPbit, BITTREX, enz.

Axie Oneindigheid (AXS)

Je moet om te beginnen minimaal drie AXS kopen Axie Oneindigheid. Axie Infinity Shards (AXS) zijn de ERC-20-tokens die Axie metaverse ondersteunen.

  Hoe u in 2022 SHRM-gecertificeerd kunt worden?

Axies zijn de in-game huisdieren die je helpen gevechten te winnen om er meer van te hebben. Het ecosysteem is gebaseerd op de overdracht van activa van gebruiker naar gebruiker, waarbij de gerapporteerde 95% van de inkomsten teruggaat naar de gamers.

Behalve Axies kun je extra in-game items kopen, zoals landpercelen. Op het moment van schrijven kostte het meest economische perceel op de Axie-markt 7628 dollar.

Hoe gek het ook klinkt, sommige mensen zijn verlaten hun dagelijkse baan om Axie Infinity te spelen.

Je kunt ook je AXS inzetten om beloningen te verdienen. Dit is het governance-token van het Axie-universum met een marktkapitalisatie van 3,4 miljard dollar.

Deze top metaverse munt staat vermeld op Binance en Uniswap voor aankoop.

WAS (WAXP)

WAS staat voor Worldwide Asset eXchange™. Het is een van de meest gebruikte blockchains met meer dan 15 miljoen dagelijkse transacties.

WAX probeert met zijn vIRL-concept een revolutie teweeg te brengen in NFT’s. Kijk eens:

WAXP is een van de beste metaverse munten afkomstig uit de WAX-blockchain. Het belangrijkste punt is om WAXP in te zetten om inzetbeloningen te verzamelen. Bovendien geeft het u bestuursbevoegdheden bij toekomstige voorstellen.

Daarnaast kun je WAXP ook gebruiken met games op WAX, waaraan geen gebrek is. De in-game activa worden verhandeld als NFT’s die u met winst kunt verkopen. Ten slotte is de stimulans voor het verhandelen van NFT’s op de koolstofneutrale WAX-blockchain nul transactiekosten.

Op het moment van schrijven was WAXP beschikbaar op BITTREX, Binance, enz.

Theta Netwerk (THETA)

Theta is het eerste in zijn soort peer-to-peer video delivery netwerk. Het lost trage videolevering op in verschillende delen van de wereld. Daarnaast is het de bedoeling om de streamingbedrijven een voordelige oplossing voor het leveren van inhoud te bieden.

THETA-token is de stimulans die u krijgt voor actieve deelname aan het videonetwerk. U kunt deze tokens gebruiken om te doneren, toegang te krijgen tot premium content en virtuele items zoals een NFT te delen.

Naast het weggeven van extra netwerkbronnen, kun je THETA inzetten om meer geld te verdienen. Bovendien is dit ook een governance-token vergelijkbaar met WAXP, SAND, AXS, enz.

Met name THETA is slechts de derde in de lijst van top metaverse cryptomunten met een huidige marktkapitalisatie van $3,6 miljard.

  Thema's toevoegen en verwijderen in Chrome

Ten slotte kun je THETA kopen bij Binance, CoinDCX, etc.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap is een gedecentraliseerde uitwisseling met SUSHI als native token. Het draait op Ethereum en stimuleert de gebruikers die het platform helpen runnen.

SUSHI-houders zetten hun tokens in voor de handelaren om transacties uit te voeren. Concluderend worden ze beloond met de transactiekosten die door de uitwisselingsgebruikers worden betaald.

Interessant is dat SushiSwap wordt beheerd door Smart Contracts en niet door een centrale autoriteit. Dit betekent ook dat SUSHI ook een governance-token is.

U kunt SUSHI kopen bij Uphold, Binance, Coinbase, etc.

Chroom (CHR)

CHR is het native ERC-20-token van de chromia ecosysteem, dat zichzelf een relationeel blockchain-platform noemt. Het doel is om het maken van gedecentraliseerde applicaties (dApps) door blockchain-technologie te combineren met conventionele relationele databasesystemen.

DApps op Chromia betalen de hostingkosten in CHR. Bovendien innen dApps het zelf als vergoedingen die worden betaald door de gebruikers van de applicatie. Bovendien is het een governance-token van de Chromia-blockchain die deelnemers kunnen inzetten voor beloningen.

Het Chromia-token (CHR) kan worden gekocht op Binance, CoinDCX, enz.

PlayDapp (PLA)

PLA is nog een andere ERC-20-token, de in-game valuta voor PlayDapp ecosysteem van games.

Deze verzameling games heeft interoperabele activa. U kunt met uw bezit spelen, het upgraden en op de markt plaatsen om winst te maken. Elke verkoop brengt transactiekosten met zich mee die worden verdeeld tussen het bedrijf en de game-ontwikkelaars.

Je kunt het vinden op grote uitwisselingsplatforms zoals Coinbase, Binance.

Conclusie

Dit was onze verzameling van enkele van de beste metaverse-munten om te kopen met de geïntegreerde metaverse-projecten.

Maar investeer niet meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Er zijn talloze nieuwe projecten en niemand kent hun uiteindelijke lot.

Kortom, wees geïnformeerd en ga langzaam op jacht naar de beste metaverse-munten.

Bekijk terzijde eens enkele top metaverse bedrijven met hun virtuele implementaties.

gerelateerde berichten