Trello-kaarten over meerdere borden koppelen

Trello, een projectmanagementtool gebaseerd op Kanban, gebruikt kaarten en lijsten om gecompliceerde taken in een logische volgorde te groeperen. Trello is een samenwerkingstoepassing die uw projecten verdeelt in borden. Het geeft u een snel overzicht van waar aan wordt gewerkt, wie eraan werkt en waar het zich in het proces bevindt. Trello is een populaire, ongecompliceerde en gebruiksvriendelijke samenwerkingstoepassing waarmee u projecten en alles wat daarmee samenhangt kunt rangschikken in borden. Bovendien kunt u Trello-kaarten ook over borden koppelen. Tot hoeveel Trello-borden en -kaarten behoor jij? De respons is veel voor velen van jullie! Het onderhouden van al je boards kan extreem moeilijk worden als je aan meerdere projecten of met meerdere teams werkt. Je kunt je Trello-kaart ook aan een andere kaart koppelen, zodat je merkt dat je vaak tussen borden wisselt en misschien vergeet welk bord welke kaart bevat. Hier bespreken we enkele methoden voor het koppelen van Trello-kaarten aan verschillende boards.

Trello-kaarten over meerdere borden koppelen

Lees het artikel verder om te weten te komen hoe u kaarten kunt koppelen tussen borden in Trello.

Kenmerken van Trello-kaarten

Trello is een visuele oplossing waarmee uw team elk project, elke workflow of taakregistratie kan beheren.

  • Door het gebruik van kaarthoezen en kleuren kunnen Trello-borden en -kaarten nog mooier worden gemaakt. U kunt de weergave van de vooromslag op uw Trello-kaarten configureren met uw eigen foto’s of afbeeldingen uit de Unsplash-galerij. Selecteer gewoon Omslag in het menu dat op de achterkant van de kaart verschijnt om te bepalen of u wilt dat de bijlage boven de naam van de kaart verschijnt, zoals in het verleden.
  • Trello is een visueel aantrekkelijke en goed georganiseerde manier om projecten en taken af ​​te handelen, maar af en toe kunnen uw projectborden overvol raken met te veel kaarten. Geavanceerde checklists stellen u in staat om deze bewegende stukken duidelijk in kaart te brengen wanneer u in de details van een taak wilt duiken of als u tal van vervaldata en partijen bij de uitvoering van de genoemde activiteit wilt hebben.
  • Butler is de enige Trello-functie die de manier waarop u werkt echt zal veranderen. U kunt repetitief werk verminderen door automatisering, regels en instructies op uw Trello-borden in te stellen met behulp van Butler.
  • Uw ogen kunnen nog steeds de spanning van uw werk voelen wanneer u op het hoogste productiviteitsniveau werkt. De Trello-app voor iOS en Android heeft een donkere modus die u kunt inschakelen.
  • Hoewel productiviteit en effectieve samenwerking lopende projecten zijn, kunt u uzelf met enige tijd en moeite zo positioneren dat u overal ter wereld effectief kunt werken. Trello zit boordevol handige tools waarmee je meer kunt doen met minder moeite.
  Hoe geopende vensters op iPhone 11 te sluiten

Stappen om Trello-kaarten over meerdere borden te koppelen

Volg de gegeven stappen.

1. Open het rechtermenu op het WIP-bord, klik op Meer en plak de URL in een link naar dit bord.

2. Maak een nieuwe lijst met de naam Verplaatsen naar WIP en plak de URL als een nieuwe kaart op het ideeënbord.

Opmerking: er is een speciale kaart beschikbaar die is gekoppeld aan het WIP-bord. Trello genereert automatisch een miniatuurafbeelding van het bord, waardoor het heel gemakkelijk te vinden en aantrekkelijk is om naar te kijken.

3. Om beide borden verbonden te houden, kopieert u de bordlink voor het ideeënbord en plaatst u deze in een nieuwe lijst op WIP om beide borden verbonden te houden. De bordkoppelingen maken het schakelen tussen de twee Trello-borden eenvoudig.

Het is eenvoudig om Trello-linkkaarten tussen borden te verbinden. Het is niet moeilijk of verwarrend om meerdere Trello-borden te beheren. U kunt met deze technieken een netwerk van aangesloten borden opzetten en onderhouden. Je kunt Trello ook met je e-mail verbinden. Daarna kunt u reageren op e-mails vanuit uw Trello-bord. U wordt productiever en bespaart daardoor tijd.

Stappen om kaarten op Trello te verbinden

Kaarten in Trello kunnen worden gebruikt om ideeën, projecten, vragen en andere vormen van gegevens op uw bord te ordenen. Er kunnen kaarten zijn die betrekking hebben op of een soortgelijk doel hebben als andere kaarten tijdens het werken aan een project.

Optie I: op mobiel

1. Open Trello en log in op uw account vanaf uw startscherm of app-lade.

2. Benader het bord dat je wilt besturen en bekijk een van de kaarten.

3. Selecteer Bijlagen toevoegen in het gedeelte Snelle acties.

4. Kies vervolgens Trello in het menu dat wordt geopend.

5. Typ nu de naam van de kaart die u wilt toevoegen en kies deze uit de lijst met resultaten.

Op je Trello-bord kun je zo je kaarten verbinden. Wanneer u de kaart opent, ontdekt u alle bijbehorende kaarten in het gebied Bijlagen.

Optie II: op desktop

1. Open de Trello web-app in uw browser en log in op uw account.

2. Navigeer naar de borden en kies de kaart die je wilt bewerken.

3. Klik onder het gedeelte Toevoegen aan kaart aan de rechterkant van de kaart op Bijlage.

4. Kies vervolgens Trello in het menu dat wordt geopend.

5. Typ nu de naam van de kaart die u wilt toevoegen en kies deze uit de lijst met resultaten.

  Wat is een openbaar netwerk en waarom is het gevaarlijk?

Kaart koppelen aan een andere kaart in Trello

Trello heeft een kaarttype dat bekend staat als Trello-linkkaarten. Wanneer een URL is opgenomen in de titel van een kaart, worden deze automatisch gegenereerd. Een linkkaart wordt gemaakt door een URL van een compatibele service toe te voegen aan de titel van de kaart. Als uw account Link-kaarten ondersteunt, wordt deze onmiddellijk omgezet in een Link-kaart en biedt u een doordachte preview van het materiaal. Trello Link-kaarten zijn alleen beschikbaar als er een Atlassian-account is gekoppeld aan je Trello-account.

Autorisatie voor een gekoppelde kaart

U moet zich aanmelden bij de service waarnaar u linkt om inhoud te bekijken die niet toegankelijk is voor het grote publiek.

1. Zet de URL in de titel van de kaart.

2. Klik nu op Verbinden.

3. Ten slotte ziet u een venster om in te loggen. Om toegang te verlenen, klikt u op Toestaan.

Linkkaarten archiveren

Link-kaarten gedragen zich precies zoals gewone kaarten en kunnen uit het archief worden gehaald via het Bord-menu. Om een ​​Link-kaart te archiveren.

1. Klik met de rechtermuisknop op de koppelingskaart om het snelmenu weer te geven.

2. Selecteer nu Kaart archiveren.

Hoe een Link-kaart om te zetten in een gewone kaart

Links zijn tijdelijke aanduidingen waarmee u direct op uw bord toegang krijgt tot inhoud van andere websites. In plaats daarvan bent u meer dan welkom om een ​​typische Trello-kaart te gebruiken.

1. Klik met de rechtermuisknop op de linkkaart om het snelmenu te openen.

2. Selecteer converteren naar gewone kaart.

Voorbeeld van koppelingskaarten bekijken

Als u op een Link-kaart klikt, wordt u meestal weggeleid van Trello en naar het gerelateerde materiaal. Een knop met het label Preview kan op de voorkant van verschillende soorten Link-kaarten staan. Zonder Trello te verlaten, klik je op die knop om een ​​grotere glimp van dat materiaal te zien.

Soms is het eenvoudigste instrument het beste. Trello lijkt op een virtueel prikbord. U kunt de Trello-linkkaart ook aan een andere koppelen. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken. Je kunt het zeker eens proberen als je meerdere projecten beheert en op zoek bent naar een methode om meer georganiseerd te zijn.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Kunnen Trello-borden aan elkaar worden gekoppeld?

Ans. Ja, koppelingen tussen Trello-borden zijn mogelijk.

Q2. Hoe breng je kaarten over naar borden?

Ans. Typ de naam van de kaart of het bord in het zoekveld bovenaan de pagina en druk op enter om ernaar te linken in Trello.

Q3. Hoe verbind ik in Trello twee kaarten?

Ans. In Trello kun je kaarten verbinden door ze dicht bij elkaar te slepen.

Q4. Wat doet Butler op Trello?

  Hoe te repareren dat Google Chrome niet reageert

Ans. Butler maakt borden, lijsten en kaarten om teams te helpen bij het beheren en volgen van taken. Verder heeft het mogelijkheden voor samenwerking en chatten.

Q5. Waar gaan gearchiveerde kaarten in Trello naartoe?

Ans. Kaarten die zijn gearchiveerd, worden weergegeven op het bord Gearchiveerd in de kolom “Voltooid”.

Q6. Kunnen kaarten worden gesynchroniseerd in Trello?

Ans. In Trello kun je kaarten synchroniseren. Open Trello en selecteer de kaart die je wilt synchroniseren om aan de slag te gaan. Klik vervolgens op de drie lijnen in de linkerbenedenhoek van de kaart. Als resultaat verschijnt het dialoogvenster Synchronisatie-instellingen. Selecteer de kaarten van uw account die u wilt synchroniseren in het dialoogvenster Synchronisatie-instellingen en klik vervolgens op OK.

Q7. Kun je kaarten verplaatsen tussen borden in Trello?

Ans. Ja, je kunt kaarten verplaatsen tussen borden in Trello. Waar je de kaart ook naartoe wilt verplaatsen, open het bord. Verplaatsen van bord kan worden gekozen door op de kaart te klikken die u wilt verplaatsen. Klik op OK nadat je het bord hebt gekozen waarop de kaart moet worden verplaatst.

Q8. Hoe kan ik een kaart delen op Trello?

Ans. Op Trello is het slepen en neerzetten van een kaart in een chatvenster de eenvoudigste manier om deze te delen.

Q9. Hoe voeg ik borden samen op Trello?

Ans. Selecteer in Trello de boards die je wilt combineren door naar het gedeelte Boards van je account te gaan. Klik daarna op de knop Borden samenvoegen.

Q10. Kan Trello offline worden gebruikt?

Ans. Ja, het kan ook offline worden gebruikt.

***

Trello is effectief vanwege zijn flexibiliteit en eenvoud. Het kan fungeren als een plek om ideeën, een takenlijst of een workflow die u maakt bij te houden. Het is mogelijk dat u Trello-kaarten voor verschillende doeleinden tussen borden moet koppelen en ze voor alles hierboven moet gebruiken als u meerdere Trello-borden beheert. Om een ​​bord, kaart, opmerking of actie in Trello te zijn, kun je snel een link ophalen en delen. We hopen van harte dat dit artikel op de een of andere manier nuttig was en dat je nu begrijpt hoe je Trello-kaarten op verschillende borden kunt koppelen. Gebruik het opmerkingenveld hieronder om contact met ons op te nemen met eventuele vragen of suggesties.