Ubisoft heeft een cross-over aangekondigd tussen Assassin’s Creed Valhalla en Monster Hunter World

Ubisoft heeft zojuist een nieuw crossover-evenement onthuld tussen Capcom’s actie-RPG Monster Hunter World en Assassin’s Creed Valhalla. De Assassin’s Creed en MHW-samenwerking, die momenteel beschikbaar is, stelt spelers van Assassin’s Creed Valhalla in staat om hun Eivor aan te passen, te bestijgen en te verkennen met skins die zijn gemodelleerd naar beroemde wezens uit Monster Hunter World.

Tweet over Assassin’s Creed account las: “De wezens van Monster Hunter: World zijn aangekomen aan de kust van Engeland. Rust jezelf uit met iconische items om je voor te bereiden op je volgende jacht.”

Dit kwam niet als een schok voor de gamers, een recente Assassin’s Creed Valhalla datamine onthulde dat aanvullende pantsersets, met name van Monster Hunter-wereld en Destiny 2 komen naar de videogame. Toen het Destiny 2-pantser op 1 december vorig jaar werd geïntroduceerd, bleek de datamine waar te zijn. Een paar weken later kunnen Assassin’s Creed Valhalla-gamers nu kiezen uit een pantserset met een Monster Hunter World MHW-motief.

  Beter slapen vertelt u hoe goed u slaapt

De video voor het samenwerkingsevenement toonde ook talloze wapens met Monster Hunter World-thema’s die Eivor in de game kan gebruiken. Deze zijn gebaseerd op echte wapens uit Monster Hunter World en worden respectievelijk de Garon Hatchet en Garon Rod genoemd. De ontwerpen zijn echter aangepast aan de setting van Assassin’s Creed Valhalla. Veel spelers van beide videogames prezen de cross-over tussen Assassin’s Creed Valhalla en Monster Hunter World op online forums. Sommige mensen vroegen zich ook af waarom het zo lang duurde voordat de twee firma’s samenwerkten, vooral in het licht van het feit dat Monster Hunter World eerder met de Assassin’s Creed-franchise heeft gewerkt.

  Hoe Safari op iPhone en Mac te updaten

Fans van beide games hebben nu extra motivatie om te blijven spelen Assassin’s Creed Valhalla, ook al kostte het Ubisoft veel tijd om uiteindelijk de relatie met Monster Hunter World tot stand te brengen. Aangezien Assassin’s Creed Valhalla’s The Last Chapter het einde markeert van de ondersteuning en het materiaal van het ontwikkelingsteam voor de game, verwachten de gamers waarschijnlijk dat deze aandacht nu zal uitgaan naar de serie die nieuwe ontwikkelingen zal hebben. Hopelijk houden deze bescheiden inhoudsupgrades fans bezig tot de aanstaande release van de volgende Assassin’s Creed-game.

  10 manieren om uw Slack-account te personaliseren

gerelateerde berichten