Veeg naar links om je af te melden voor een nieuwsbrief op je iPhone


Als er één ding is dat Tinder heeft bewezen, is het dat naar links vegen de gemakkelijkste manier is om iets af te wijzen en het nooit meer te hoeven zien. Tinder maakte naar links vegen synoniem met nee zeggen en veel apps die sindsdien zijn ontwikkeld, gebruiken het gebaar alsof het door Apple of Google is voorgeschreven. Unroll.Me is niet anders; het is een app die verbinding maakt met uw e-mailaccount en alle nieuwsbrieven vindt waarop u zich hebt geabonneerd. Vervolgens presenteert het elke nieuwsbrief als een kaart die u naar links kunt vegen om te verwijderen en naar rechts kunt vegen om te blijven ontvangen. Het wordt ook geleverd met een Roll Up-functie waarmee u nieuwsbrieven kunt combineren in één enkele dagelijkse samenvatting voor beter en beter lezen.

  Internetstreaming: wat is het en hoe werkt het?

Installeer de app en meld je aan met je e-mailadres. De app heeft toegang tot uw e-mails en vraagt ​​toestemming om deze te lezen en aan te passen. Nadat u zich heeft aangemeld voor de service, kunt u deze uw inbox laten scannen op nieuwsbrieven.

Unroll.me zal dan elke nieuwsbrief als een kaart presenteren. De kaart laat zien van wie de nieuwsbrief is en het onderwerp. Veeg naar links op de kaart om je af te melden, veeg naar rechts om hem te blijven ontvangen en rol op, dwz veeg omhoog om hem op te nemen in de dagelijkse nieuwsbrief die Unroll.Me speciaal voor jou maakt.

  Hoe u kunt voorkomen dat GIF's in Firefox worden geladen

Elke keer dat u wilt wijzigen welke nieuwsbrieven u ontvangt, kunt u bovenaan op de knop Bewerken tikken en een volledig overzicht bekijken van hoe een nieuwsbrief wordt behandeld en wijzigen. De app ondersteunt een lijstweergave voor nieuwsbrieven waarnaar u kunt overschakelen in plaats van de kaartachtige interface. De app waarschuwt u wanneer u een nieuwe nieuwsbrief-e-mail heeft als u meldingen ervan inschakelt. Unroll.Me is heel specifiek in termen van wat het doet, maar het is ongelooflijk handig.

Installeer Unroll.Me vanuit de App Store