Veilig internetten zonder regiobeperkingen op Android

De trieste waarheid over internet is dat veel geweldige services zoals Spotify en Hulu alleen binnen een paar landen toegankelijk zijn. Terwijl mensen die in die landen wonen gratis muziek kunnen streamen of hun favoriete tv-programma’s kunnen bekijken, worden degenen onder ons die elders op de planeet wonen in de kou gelaten. Als je het moeilijk hebt gehad om met online regiobeperkingen om te gaan, dan is een definitieve oplossing het gebruik van een VPN-service. Een afkorting voor Virtual Private Network, een VPN beveiligt uw internetverkeer en stelt u in staat toegang te krijgen tot geografisch beperkte websites. Astrill VPN is een vrij populaire naam in dit genre en onlangs lanceerde het bedrijf een Android-app om onderweg toegang tot hun VPN-service mogelijk te maken.

  Een YouTube-video snel vooruit- en terugspoelen met tien seconden [Android]

Astrill VPN heeft een fatsoenlijke interface. Bij het opstarten krijgt u het gebruikelijke inlogscherm te zien. Nieuwe gebruikers kunnen ook een account aanmaken zonder de interface van Astrill te verlaten, maar houd er rekening mee dat alle VPN-abonnementen die Astrill aanbiedt worden betaald en worden geleverd met een gratis proefperiode van 7 dagen.

Nadat je op het hoofdscherm bent geland, zie je bovenaan een grote schakelaar waarmee je Astrill kunt in- en uitschakelen. In het vervolgkeuzemenu eronder kunt u de locatie van de VPN-server selecteren. U kunt ervoor kiezen om uw locatie in te stellen op het VK, de VS, Duitsland, China, Zweden en meer. Op het startscherm wordt ook de vervaldatum van uw huidige abonnement weergegeven.

  Tijdelijke machtigingen verlenen aan apps op Android

Indien ingeschakeld, configureert Astrill VPN automatisch de netwerkinstellingen voor u. U moet de app toestemming geven om een ​​VPN-verbinding te maken wanneer u deze voor de eerste keer inschakelt. Als u niet wilt dat deze prompt elke keer verschijnt wanneer u Astrill VPN inschakelt, vink dan de optie ‘Ik vertrouw deze applicatie’ hieronder aan.

Ten slotte is er een menu ‘Stealth VPN-opties’ waarmee u kunt schakelen tussen UPD- en TCP-modi en de verbindingspoort kunt instellen.

U kunt Astrill VPN downloaden via de onderstaande link. De app zelf is gratis, maar je moet een VPN-abonnement kopen na een gratis proefperiode van 7 dagen.

  Hoe te repareren Windows 10 herkent Android-telefoon niet

Installeer Astrill VPN voor Android vanuit de Play Store