Veilige modus in- of uitschakelen op Moto X

In de veilige modus kan uw smartphone alleen opstarten met de basis-apps en -instellingen. De reden waarom u de veilige modus zou inschakelen, is wanneer u problemen ondervindt bij het opstarten van uw apparaat. Veilige modus is de beste keuze om de meeste van uw problemen op te lossen. In deze gids laat ik je zien hoe je de moto x veilige modus binnengaat. Aangezien sommige gebruikers ook problemen ondervinden bij het uitschakelen van de veilige modus, laten we u ook zien hoe u de veilige modus van de Motorola-telefoon kunt verwijderen. Laten we beginnen.

Veilige modus in- of uitschakelen op Moto X

Hier hebben we verschillende methoden getoond om de veilige modus in of uit te schakelen op het Moto X-apparaat.

Methode 1: Schakel de veilige modus in met de aan/uit-knop

Voor sommige gebruikers kan de knop Volume omlaag problematisch zijn vanwege normale slijtage, waardoor de gebruikers niet in de veilige modus opstarten.

1. Houd de aan/uit-knop ingedrukt wanneer uw Moto X-smartphone is ingeschakeld.

2. Houd de knop Uitschakelen ingedrukt

3. Tik nu op Uitschakelen en houd vast. Er verschijnt een dialoogvenster ter bevestiging om op te starten in Veilige modus.

4. Tik op OK om op te starten in Veilige modus.

Methode 2: Schakel Veilige modus in via Instellingen

Moto X Veilige modus is ook beschikbaar in het menu Instellingen, volg de onderstaande stappen om de veilige modus te vinden in het menu Instellingen.

  Ondersteuning voor tegelvensters inschakelen in KDE Plasma 5

1. Veeg omlaag vanaf de meldingsbalk en tik op het tandwielpictogram om het menu Instellingen te openen.

2. Blader omlaag op de pagina en tik op Geavanceerd.

3. Tik nu op de optie Opstarten.

4. Tik ten slotte op Veilige modus, je kunt ervoor kiezen om deze in of uit te schakelen.

Hierdoor kan de veilige modus altijd op moto x worden ingeschakeld

Methode 3: Schakel Veilige modus in met de knop Volume omlaag

Opmerking: wanneer u naar de veilige modus gaat, zijn alleen basisfuncties ingeschakeld en sommige functies zijn uitgeschakeld.

1. Schakel eerst uw Moto X-smartphone uit.

2. U kunt dit doen door de aan/uit-knop ingedrukt te houden en op Uitschakelen te tikken.

3. Nadat je Moto X volledig is uitgeschakeld, moet je hem weer inschakelen door op de aan/uit-knop te drukken.

4. Wanneer de telefoon start en het Moto-symbool wordt weergegeven, houdt u de volumeknop ingedrukt.

5. Blijf op de volume-omlaagknop drukken totdat het apparaat start.

6. Als u het correct doet, ziet u mogelijk de woorden Veilige modus verschijnen in de linkerbenedenhoek van het scherm, wat aangeeft dat de veilige modus is ingeschakeld.

Hoe de veilige modus van Motorola Phone te verwijderen

Sommige gebruikers hebben ook problemen bij het uitschakelen van de veilige modus. Volg na het weer inschakelen van de Moto X de gids om de veilige modus van Moto X in te schakelen

Opmerking: u moet de optie Opnieuw opstarten niet kiezen wanneer u probeert uit te schakelen, tik op de knop Uitschakelen en houd de aan / uit-knop ingedrukt om de telefoon in te schakelen met de veilige modus uitgeschakeld.

  Een voorinstelling voor dia's verbergen in PowerPoint maken

1. Druk eerst op de aan/uit-knop terwijl de Moto X is ingeschakeld en zich in de veilige modus bevindt.

Afbeelding van StockSnap via Pixabay

2. Nadat het apparaat volledig is uitgeschakeld, schakelt u het weer in door op de aan/uit-knop te drukken.

Hiermee wordt de veilige modus van de Motorola-telefoon verwijderd en wordt het apparaat automatisch in de normale modus gestart.

Wat moet ik doen in de veilige modus?

Het belangrijkste doel van veilige modus is om problemen met de Android-smartphone op te lossen en te bepalen welke apps problemen veroorzaken, aangezien de meeste apps niet worden gestart, kunt u dit oplossen door ongebruikte apps te verwijderen. De veilige modus van Moto x kan worden ingeschakeld door de bovenstaande gids te volgen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom zit mijn Moto X vast in de veilige modus?

Ans. Start het apparaat opnieuw op door op Uitschakelen te tikken in plaats van op Opnieuw opstarten te tikken. Een andere oorzaak is dat sommige apps problemen met de telefoon kunnen veroorzaken. Probeer ongebruikte apps te verwijderen en de telefoon opnieuw op te starten om te zien of dit het probleem verhelpt.

Q2. Waarom staat mijn Motorola-telefoon automatisch in de veilige modus?

Ans. Er kunnen enkele redenen zijn waarom uw Moto-telefoon in de veilige modus staat zonder dat u deze activeert, zoals een nieuwe app die problemen veroorzaakt of er is mogelijk iets mis met het besturingssysteem. U kunt een fabrieksreset van de instellingen van uw telefoon proberen om te zien of dit werkt.

  Aangepaste penseelformaten krijgen in MS Paint?

Q3. Moet ik altijd de veilige modus inschakelen?

Ans. Het is aan de persoon die de telefoon gebruikt om te beslissen of hij de veilige modus wil inschakelen of niet. Sommige gebruikers ervaren mogelijk ook snellere prestaties bij het inschakelen van de veilige modus, dit komt omdat de meeste functies beperkt zijn in de veilige modus. Als u geen beperkingen wilt inschakelen, kunt u beter de veilige modus uitschakelen.

Q4. Hoe weet ik of de veilige modus is in- of uitgeschakeld?

Ans. Voor Moto X, als de veilige modus is ingeschakeld, ziet u linksonder in het scherm een ​​label met de naam Veilige modus. Als de veilige modus is ingeschakeld, wordt dit label op verschillende apparaten op verschillende gebieden geplaatst.

Q5. Verwijdert Veilige modus gegevens?

Ans. Nee, in de veilige modus worden geen gegevens verwijderd, maar worden alleen bepaalde apps en functies stopgezet.

***

Ik hoop dat het bovenstaande artikel over het in- of uitschakelen van Moto X Veilige modus nuttig voor je was en dat je de Veilige modus op je Moto X hebt kunnen inschakelen. Vergeet ook niet om een ​​reactie achter te laten als je suggesties hebt en/ of vragen over het artikel.