Verbeter iPhone Carrier & WiFi-signaalsterkte met Signaalversterker

Het probleem “grip of death” is misschien niets meer dan een eng verhaal uit het verleden voor iPhone-bezitters, maar af en toe zullen we allemaal wensen dat er een manier was om een ​​sterker wifi-signaal op onze iOS te krijgen apparaat. Hetzelfde geldt voor 3G- en 4G-signalen, die in de loop van de tijd wat van hun kracht kunnen verliezen als uw apparaat in de slaapstand gaat. Signal Booster is een Cydia-tweak die u kan helpen dit probleem op te lossen. Het bestaat al een tijdje in de jailbreak-winkel en is pas onlangs compatibel geworden met iOS 7. De tweak vraagt ​​zijn gebruikers niet te veel, maar de resultaten zijn over het algemeen vrij positief. Signal Booster herstart het hele proces van het toewijzen van bronnen op je iPhone, en zorgt ervoor dat er genoeg kracht achter de signaalontvangst voor data en wifi zit, wat uiteindelijk leidt tot een betere spraakkwaliteit bij gesprekken en snellere browse-/downloadsnelheden. Dit verschilt natuurlijk niet veel van sommige methoden voor signaalverbetering die we voor Android hebben gezien, maar Signal Booster onderscheidt zich door een echt one-touch-methode aan te bieden, in plaats van gebruikers te vragen elke keer dat ze willen een lange reeks stappen uit te voeren. krijgen die extra signaalbalk in het statusgebied van hun telefoon.

  Hoe tekstvakken in Word te vergrendelen

Om Signal Booster in actie te brengen, tikt u één keer op het Springboard-pictogram. Het duurt een paar seconden voordat de app zijn werk doet en de signalen van je netwerk ververst. De signalen gaan niet helemaal uit terwijl Signal Booster in beweging is, maar ze verliezen wel wat van hun kracht voordat ze weer in hun volle glorie terugkomen. Zodra de app de radio van uw apparaat in de optimale staat heeft hersteld, schakelt Signal Booster zichzelf automatisch uit.

De app werkt zoals geadverteerd in onze ervaring, en brengt enkele verbeteringen aan in de signaalsterkte. Het kan geen kwaad om het eens te proberen wanneer je wanhopig op zoek bent naar wat extra dekking op je iPhone. De tweak kost 99 cent en is beschikbaar in de BigBoss-repo van de Cydia-winkel. Er zijn geen opties om te configureren; Signal Booster voegt geen eigen menu toe aan de app Instellingen voor aandelen, en zelfs het eigen Springboard-item van de app bevat niets anders dan een animatie.

  Hoe tekst rond afbeeldingen in Google Documenten te wikkelen

Signal Booster is ontworpen om te werken met iPhone 3GS en hoger, terwijl de ondersteunde firmwareversies iOS 5, iOS 6 en iOS 7 omvatten. Dit betekent dat de app nu compatibiliteit biedt met veel meer apparaten dan voorheen, dus geef het een poging zelfs als je nog nooit van Signal Booster hebt gehoord.