Verhoog uw score met deze 10 GMAT-oefentesten

Wil je een stap vooruit in je hoger onderwijs? Elk jaar melden tal van aspiranten zich aan voor de GMAT.

Een behoorlijke GMAT-score kan aspiranten helpen toegang te krijgen tot de beste business school in 110 landen.

Als je al plannen hebt voor je hogere studies in het bedrijfsleven, zou je op de hoogte zijn van de GMAT. Maar voordat we verschillende voorbereidingsbronnen verkennen, laten we GMAT kort begrijpen.

Wat is GMAT?

GMAT, of Graduate Management Admission Test, is een toelatingsexamen dat is ontworpen voor aspiranten die ervan dromen om naar de graduate school voor zaken te gaan. Bij het verzenden van aanvragen voor verschillende afstudeerprogramma’s zoals Master of Accountancy of Finance en MBA, hebt u een GMAT-score nodig.

Geschiktheid voor GMAT

De Graduate Management Aptitude Council voert deze GMAT-test uit. Ze hebben bepaalde geschiktheidscriteria opgesteld waaraan elke kandidaat moet voldoen. Laten we kijken.

 • Leeftijd: De minimumleeftijd is 18 jaar. Dus als je 18 jaar of ouder bent, kom je in aanmerking voor de test als je ook aan andere voorwaarden voldoet.
 • Kwalificatie: Om GMAT aan te vragen, moet je een bachelordiploma hebben van een erkende universiteit of instituut.
 • Pogingen: Naast leeftijd en kwalificatie hebben ze een limiet gesteld aan het maximum aantal pogingen. U kunt maximaal 5 keer in 12 maanden aan dit examen deelnemen. Er moet ook een interval van 16 dagen zijn tussen nieuwe pogingen.

Waarom de GMAT-test doen?

GMAT is een cruciale vereiste als u zich wilt aanmelden bij verschillende tophogescholen en universiteiten voor afgestudeerde bedrijfsprogramma’s.

GMAT-test helpt bij het kiezen van kandidaten met kwantitatieve en analytische vaardigheden. Daarnaast evalueert het ook uw schrijf-, lees- en spreekvaardigheid in het Engels.

  Maak een prachtige uitlijningsgrafiek met deze 5 hulpmiddelen [Free Templates]

GMAT-examenpatroon

Het GMAT-examen bestaat uit zowel objectieve als subjectieve vragen. Het is een CAT of Computer Adaptive Test die uit 80 vragen bestaat. De tijd voor het invullen van deze vragen is 3 uur en 7 minuten.

De test bevat vragen uit de volgende vier secties.

 • Beoordeling analytisch schrijven
 • Geïntegreerd redeneren
 • Kwantitatief redeneren
 • Verbaal redeneren

Elk van deze secties heeft een gedefinieerde tijdslimiet die varieert van sectie tot sectie. De secties verbaal redeneren en kwantitatief redeneren hebben meerkeuzevragen om te proberen.

U moet een essayvraag proberen in het gedeelte Analytisch schrijven. Niet-MCQ’s zijn er ook in geïntegreerde redeneersecties.

De test heeft geen negatieve markering. De verschillende universiteiten die GMAT-scores accepteren, bepalen de grenswaarden voor de GMAT. Top B-scholen vragen een score van 700 of meer.

GMAT-oefentesten bieden u veel hulp bij het verbeteren van uw algehele score. Hier delen we de beste GMAT-oefentesten die u kunnen helpen uw voorbereidingen naar een hoger niveau te tillen.

Udemy GMAT verbale voorbereidingscursus

Udemy biedt een uitgebreide GMAT verbale voorbereidingscursus om u te helpen het gedeelte verbaal redeneren onder de knie te krijgen. Het biedt alle benodigde inhoud plus strategieën die je nodig hebt om uitstekend te scoren in deze sectie.

Met deze cursus kunt u:

 • Verbeter uw kennis van de Engelse grammatica, zoals overeenkomsten tussen onderwerp en werkwoord, modifiers, voornaamwoorden en meer.
 • Bestudeer strategieën voor het afleggen van tests om dit volledige gedeelte binnen de toegewezen tijd af te werken.
 • Leer de onderdelen van argumenten, vind aannames en redeneerpatronen.
 • Leer begrijpend lezen van passages effectief en identificeer foute antwoorden.

Udemy GMAT Volledige wiskunde

Bereik het wiskundegedeelte met Udemy’s volledige wiskundevoorbereidingstest. Deze cursus zal u helpen uw vaardigheden op verschillende onderwerpen van de wiskunde te verbeteren. Je krijgt in deze cursus effectieve colleges en voorbeelden die voldoende zijn om je wiskundige concepten te verduidelijken.

  Hoe te voorkomen dat Chromecast wordt gekaapt op een gedeeld netwerk?

De verschillende onderwerpen die in deze cursus aan bod komen zijn:

 • Algebra
 • Statistieken
 • Data interpretatie
 • Geometrie
 • Waarschijnlijkheid
 • Wiskundige principes

Udemy GMAT Toelatingsexamen Wiskunde Voorbereidingscursus

Beheers de technieken voor het oplossen van problemen met gegevenstoereikendheid en krijg de conceptuele kennis van dit onderwerp. Udemy’s GMAT-toelatingsexamen wiskundevoorbereidingscursus helpt je de tijdmanagementtrucs onder de knie te krijgen bij het oplossen van vragen.

Deze cursus behandelt kort alle concepten en helpt je om 400/400 te halen in het wiskundegedeelte.

Udemy uitgebreide GMAT-voorbereidingscursus

Dit is een GMAT-zelfstudiegids van Udemy die tot doel heeft u te helpen 700+ te scoren in het GMAT-examen. Deze gids is bedoeld voor aspiranten die het zelfstudietraject willen volgen.

Hier leer je de strategieën om je GMAT-voorbereiding te verbeteren. Het biedt u het volgende:

 • Voltooi de basisprincipes van het GMAT-examen.
 • Zelfstudiegids om 700+ te scoren
 • Zelfanalysetool om uw prestaties te monitoren.
 • Opmerkingen over GMAT-revisies.
 • Voorbereiding trucs.

Magoosh GMAT-oefentest

Magoosh biedt een gratis GMAT-oefentest om u te helpen goed te scoren op uw GMAT-examen. Deze oefentoetsen bestaan ​​ook uit antwoordsleutels met hun uitleg.

Krijg deze oefentoetsen gratis en begin effectief met het verbeteren van uw testvaardigheden.

London Business School: GMAT-voorbereidingstest

London Business School biedt drie soorten GMAT-voorbereidingstests. U kunt deze testen online doen.

De drie testen zijn:

 • Microtest: Deze test bestaat uit vijf kwantitatieve en vijf mondelinge vragen die u binnen 20 minuten moet invullen.
 • Minitest: De minitest is een kortere versie van de eigenlijke GMAT-test. Het omvat de helft van de vragen die u in de helft van de tijd moet beantwoorden.
 • Volledige test: dit is een volledige simulatie van de kwantitatieve en verbale secties van GMAT. Het bevat ongeveer 40 vragen en een tijdslimiet van 75 minuten.

Kaplan

Kaplan biedt een complete GMAT-oefentest van volledige lengte die u op elk moment online kunt afleggen. Deze test helpt u uw sterke en zwakke punten effectief te identificeren. Hierdoor kun je meer moeite steken in concepten die je problematisch vindt.

  Waarom 'Animal Crossing: New Horizons' een cultureel fenomeen werd

Het duurt ongeveer 4 uur om deze oefentoets af te leggen. Als de test voorbij is, krijg je een volledig beoordelingsrapport met een beoordeling van elke vraag.

De Princeton-recensie

Verbeter uw GMAT-voorbereiding met de GMAT-oefentest van The Princeton Review. Deze test repliceert de echte GMAT-test en bestaat uit dezelfde vragen.

Zodra u uw test hebt voltooid, ontvangt u een scorerapport waarin uw sterke en zwakke punten worden benadrukt.

Varsity-docenten

Poets je vaardigheden op met de gratis oefentests van Varsity Tutors voor het GMAT-examen. Ze bieden 693 GMAT-wiskundetests, 230 verbale tests en negen geïntegreerde redeneringstests. Al deze zijn ontworpen rekening houdend met het examenpatroon van het echte GMAT-examen.

Met deze tests kunt u uw conceptueel begrip van verschillende secties beoordelen. En werk dus meer aan concepten waarin je meer verbeteringen nodig hebt.

TargetTestPrep

TargetTestPrep helpt je verschillende concepten, tools en strategieën onder de knie te krijgen die essentieel zijn om goed te scoren in GMAT. Deze GMAT-voorbereidingscursus bestaat uit 1200 lesvideo’s en meer dan 4000 oefenvragen.

Het biedt slimme analyses van uw prestaties in oefentests, wat u uiteindelijk helpt de gebieden te identificeren die verbetering behoeven. Hard werken met TargetTestPrep kan u helpen om efficiënt kwantitatief en verbaal te presteren.

laatste woorden

Voorbereiding op het komende GMAT-examen? Haal een concurrentievoordeel uit deze GMAT-voorbereidingstests en -cursussen en stap vooruit om toegang te krijgen tot de beste managementschool.

Misschien wil je ook de beste ACT-voorbereidingscursussen en GRE-voorbereidingscursussen verkennen om hoge scores te behalen.

gerelateerde berichten