Verwijder alle ongewenste elementen uit de iOS 7-interface met HideMe7

Je zult zeker Cydia-tweaks vinden voor zelfs de meest kleine onderdelen van iOS, vooral als je visuele wijzigingen wilt aanbrengen in een bepaald UI-element. Zelfs als een tweak niet al te gespecialiseerd is voor slechts één aspect van iOS, richt het zich vaak op een enkel deel van de firmware, zoals het vergrendelscherm of pictogrammen. CustomLS en Transparency zijn slechts twee voorbeelden van dergelijke specifieke Cydia-tweaks, ondanks het feit dat ze allebei vol zitten met een groot aantal aanpassingsopties. HideMe7 is een vergelijkbare aanpassing, maar het grootste voordeel ligt in het feit dat je hiermee wijzigingen kunt aanbrengen in alle belangrijke onderdelen van iOS. Dankzij dit pakket kun je UI-elementen verbergen voor het vergrendelscherm, Springboard, mappen, Berichtencentrum en Controlecentrum.

HideMe7 voegt een uitgebreid eigen menu toe aan de app Instellingen voor aandelen. Er zijn aparte secties voor verschillende delen van iOS 7, en het configureren van de opties is helemaal niet ingewikkeld. Gebruikers krijgen een reeks schakelaars en de status van deze schakelaars bepaalt de zichtbaarheid van bepaalde UI-elementen. Op het vergrendelscherm is het mogelijk om de cameragrabber, CC-grabber, NC-grabber, de hele NC, de huidige datum en de oplaadstatus te verbergen. Omdat HideMe7 alleen elementen verbergt, maakt geen van de wijzigingen die hierdoor worden aangebracht je iPhone er volledig vreemd uit. De Springboard-veranderingen zijn iets meer uitgesproken, maar nog steeds niet overdreven. U kunt pictogramlabels, badges, mapachtergrond en paginapunten uitschakelen. Een andere interessante optie in deze sectie is de mogelijkheid om screenshot-flash te verbergen.

  Met Moju kun je gif-achtige geanimeerde foto's maken en delen [iOS]

Het meest bevolkte gedeelte van het HideMe7-menu is het gedeelte dat de statusbalk behandelt. In principe is het mogelijk om elk pictogram dat in de statusbalk kan verschijnen, te verbergen. U kunt het batterijpercentage ook wijzigen via het statusbalkgedeelte van HideMe7. Sms’en is zo’n integraal onderdeel van ieders dagelijks leven dat HideMe7 wordt geleverd met een speciale sectie Berichten. Dankzij de opties die daar aanwezig zijn, kun je wijzigingen aanbrengen in sms-bubbels, tijdstempels en andere visuele aspecten van de app Berichten in iOS 7.

Voor degenen onder jullie die er een hekel aan hebben om per ongeluk op de Store-knop te drukken terwijl ze naar muziek op de iPhone luisteren, biedt HideMe7 de mogelijkheid om deze knop ook helemaal te verbergen.

  Hoe de iOS 14-app-bibliotheek op Android te repliceren

HideMe7 is een nuttige aanpassing, maar er is slechts één kleine verandering die het hard nodig heeft. De meeste wijzigingen die u met HideMe7 aanbrengt, worden niet geïmplementeerd, tenzij u het apparaat opnieuw verspringt, maar de aanpassing gebeurt niet automatisch en er is ook geen knop voor opnieuw verspringen! Dus totdat HideMe7 wordt bijgewerkt, moet u uw apparaat handmatig op een andere manier opnieuw activeren (we hebben hiervoor WinterBoard gebruikt). Al met al is de tweak echter absoluut de moeite waard. Je kunt het je eigen maken door in de BigBoss-repo te kijken en $ 0,99 uit te geven.

  De 30 meest populaire iOS-berichten van 2015