Vind films door te zoeken naar twee acteurs erin [iOS]


Lang geleden, toen onze telefoons niet eens de tijd konden zien, keken veel mensen tv. TV-zenders uitgezonden shows, soaps, tekenfilms en films. Het kijken naar films is sindsdien veranderd met veel mensen die diensten zoals Hulu en Netflix gebruiken om hun entertainmentoplossing te krijgen. De mensen van tegenwoordig kennen de kwelling niet om een ​​film in het midden of aan het einde te vangen en geen manier te hebben om erachter te komen hoe het heette. Een vage Google-zoekopdracht en misschien IMDb kunnen die problemen nu oplossen, maar wat als het enige dat je je herinnert van een film die je ooit hebt gezien, de twee meest of relatief meest bekende acteurs zijn? That Movie With is een gratis iOS-app waarmee je films kunt zoeken met twee acteurs erin. Je kunt een acteur zoeken en de app toont dan alle films waarin ze samen hebben gewerkt.

  Aanmelden voor Microsoft Edge Preview voor iOS en Android

De app heeft een internetverbinding nodig om te werken, maar verder niets. Tik op het startscherm en selecteer de eerste acteur die je je herinnert. Als er meer dan één acteur met dezelfde voornaam is, geeft de app ze allemaal weer. De suggesties voor een acteur worden steeds verfijnder terwijl u de naam typt en elke suggestie gaat vergezeld van een foto van de acteur, wat betekent dat als u zich alleen een voornaam herinnert, u de afbeelding kunt gebruiken om te selecteren naar welke acteur u op zoek bent. Nadat u de eerste hebt geselecteerd, tikt u op de onderste helft van het scherm waar ‘En’ in grote letters staat en selecteert u de volgende.

  Verwijder alle ongewenste elementen uit de iOS 7-interface met HideMe7

Zoek naar de tweede acteur en tik om te selecteren. Zodra beide acteurs zijn toegevoegd, veegt u naar links om veelvoorkomende films te zien. Elke film die de twee samen hebben gemaakt, wordt vermeld en je kunt naar beneden scrollen om ze allemaal te bekijken. Het jaar van uitgave wordt ook toegevoegd aan de filmresultaten en als je op een film tikt, brengt de app je naar de IMDb-pagina.

Dat is alles wat de app doet en het heeft een mooie eenvoudige interface om het allemaal in te doen. Onnodig te zeggen dat er geen genres zijn om te selecteren om je zoekopdracht te verfijnen en ze hoeven zeker niet te worden toegevoegd. Wat misschien moet worden toegevoegd, is laten we zeggen dat je de naam van één acteur en iets anders over de film herinnert. Misschien heb je Bryan Cranston zien sterven aan het begin van een film en heb je een glimp opgevangen van een lelijk roofdier als vliegend monster en wil je Bryan Cranston en een monster zoeken voor films die ze samen hebben gemaakt. Monsters en andere terugkerende filmtropes moeten een optie worden gemaakt om mee te zoeken om de app nuttiger te maken. En misschien is het ook een goed idee om te zoeken naar een film van de personages erin.

  Breng foto's en video's over tussen iOS, Android en pc met PhotoSync

Installeer die film met voor iOS

gerelateerde berichten