Voeg Ok Google-detectie toe aan alle schermen op uw apparaat [No Root]

Een recente update van Google Now zorgde ervoor dat het luisterde naar het hotword op je startscherm zonder dat je het hoefde te starten of iets anders te doen. Natuurlijk ging iedereen ‘yay’ en was het business as usual. De update, hoewel niet zo geweldig, maakte het een beetje gemakkelijker om Google Now te gebruiken, maar Siri heeft nog steeds niets dat, hoewel niet spraakgestuurd, vanaf elk scherm kan worden gestart. Het blijkt dat je Google Now kunt laten luisteren naar het OK Google-hotword op elk scherm, zelfs als je een game speelt of Facebook gebruikt. Er is een truc om het te ontgrendelen dat niets meer inhoudt dan een snelle gesproken zoekopdracht en een beetje sleutelen aan de instellingen van Google Now.

  Beheer media in Firefox met de mediatoetsen op uw toetsenbord

Zoek in Google Now naar Okay Google Everywhere. U moet eerst ‘Oké Google’ zeggen om de app te laten weten dat u een opdracht gaat geven en vervolgens ‘Oké Google, overal’ zeggen. Negeer de zoekresultaten en ga naar de instellingen van Google Now.

Tik op Stem waar je een voorkeur voor ‘Ok Google-detectie’ vindt om aan te passen. Hier kunt u vervolgens selecteren op welke schermen Google Now moet luisteren. Merk op dat ‘Elk scherm’ elk app-scherm betekent en als je wilt dat het op je vergrendelingsscherm werkt, moet je de optie vanuit zijn eigen voorkeur inschakelen.

  Zoek waar zeldzame Pokémon werden gevangen door andere Pokémon Go-spelers

Dus namen we het voor een test en speelden een paar spelletjes, bladerden door Facebook, enz. en elke keer dat het ‘Oké Google’-commando werd uitgesproken, verscheen het meteen in afwachting van verdere instructies. Op het vergrendelscherm kun je ‘Oké Google’ zeggen, zelfs als je scherm slaapt en het wordt wakker, klaar om je volgende commando te horen.

Het proces is eenvoudig genoeg, maar ik vraag me af; waarom moet alles een speurtocht met Google zijn? Ik herinner me wanneer Google Now de laatste update ontving; Ik vond het leuk, maar vond dat het nog steeds ontbrak, want hoeveel tijd breng je echt door op het startscherm als je niet op zoek bent naar een app om te starten? Dit is wat ik zocht en het was niet echt in het zicht.

  Wat is het ergste dat iemand kan doen met je ontgrendelde iPhone?

via Phandroid

gerelateerde berichten