Voicechat gebruiken in H1Z1 PS4

H1Z1, ontwikkeld en uitgegeven door Daybreak Game Company, is een competitieve en snelle online videogame. Dit koninklijke schietspel gaat gepaard met geweld en bloed, waarbij de speler wapens grijpt, voertuigen bestuurt en andere spelers doodt om als laatste in leven te blijven. Het is een plezierige en verbazingwekkend responsieve game waarin spelers zelfs met elkaar kunnen praten terwijl ze hun missie voltooien. Deze functie van H1Z1 maakt het zeker een vermakelijk spel om te spelen. Soms kan het echter lastig zijn om team-voicechat in H1Z1 te gebruiken, waardoor gamers zich afvragen hoe ze voicechat moeten gebruiken in H1Z1 PS4. Als je iemand bent die dezelfde vraag stelt, hebben we een perfecte gids voor je die je in detail leert over de chatfunctie en geen voicechat H1Z1. Dus laten we zonder verder oponthoud meteen beginnen met deze inzichtelijke gids.

Voicechat gebruiken in H1Z1 PS4

Multiplayer online games hebben een geweldige functie waarmee spelers met elkaar kunnen communiceren. Deze communicatie verloopt meestal via in-game tekstchats of voicechats. Voicechats zijn uiterst nuttig bij het overbrengen van berichten en het informeren van mensen over de volgende zet tijdens het spelen van het spel. Hoewel positionele chat al een tijdje om de hoek ligt, is het de laatste tijd weer het gesprek van de dag vanwege het uitstekende gebruik ervan als voicechat met de teamleden.

Dezelfde functie is te vinden in H1Z1, waar spelers snel en gemakkelijk met andere teamgenoten kunnen communiceren zonder hulp van buitenaf. Deze functie is niet alleen handig voor het bedenken van een strategie, maar is ook erg vermakelijk.

Waarom is er geen voicechat H1Z1?

Problemen met de voicechat-functie op H1Z1 komen heel vaak voor en zijn waargenomen tijdens het herhaaldelijk spelen van het spel. Problemen tijdens het gebruik van voicechat treden meestal op vanwege de hieronder genoemde redenen:

 • Gedempte voicechat in H1Z1
 • Het volume van de voicechat is op het minimum ingesteld in H1Z1
 • Defecte PlayStation Network-servers
 • Tijdelijke bugs en glitches
 • Verouderde consolesoftware
 • Verbindingsproblemen met de headset
 • Het microfoonniveau in PS4 is te laag ingesteld

Wat zijn de voordelen van voicechat?

Tijdens het online spelen is voicechat heel gewoon, vooral in games als H1Z1, waar coördinatie en strategie belangrijk zijn, en voicechat een troef wordt. Als je graag wilt weten hoe je voicechat in H1Z1 PS4 kunt gebruiken, moet je je ook bewust zijn van de bekende voordelen. Laten we dus eens kijken naar enkele van de prominente voordelen die het met zich meebrengt:

 • Snelle coördinatie tussen teamgenoten
 • Gemakkelijkere communicatiemodus
 • Sta vreemden toe om vrienden te worden
 • Minder tijdrovend dan typen op het toetsenbord
 • Moedig spelers aan om lang in het spel te blijven
 • Motiveert spelers om hun missie te voltooien
 • Biedt realtime communicatie
  Voice-over vertelling opnemen in PowerPoint

Wat zijn de mogelijke oorzaken van No Voice Chat H1Z1 op je PS4?

Als je problemen hebt ondervonden met voicechat in je H1Z1-account, kan dit te wijten zijn aan nieuwe richtlijnen van H1Z1 die grof taalgebruik of giftig gedrag verbieden. Als een speler een dergelijke handeling begaat, krijgt hij met dit nieuwe systeem een ​​boete. Dit kan er ook toe leiden dat de in-game voicechat-functie wordt verwijderd.

Hoewel trashtalk en sommige gebruikelijke gesprekken met enkele leuke momenten informeel zijn in de voicechat met het team, zijn sommige van de hieronder vermelde gebieden verboden:

 • Doodsbedreigingen of zelfmoordbedreigingen waarbij het woord Kill wordt negatief weergegeven.

 • Elke vorm van racisme, discriminatie of seksisme kan leiden tot een voicechatverbod.
 • Ook zijn bedreigingen met verkrachting, aanranding of geweld van welke aard dan ook ten strengste verboden.

Het gebruik van de voicechatfunctie voor H1Z1 is een gemakkelijke taak. Het enige wat je hoeft te doen is toegang te krijgen tot de instellingen van de game en een paar wijzigingen aan te brengen om deze functie in te schakelen. Voor meer informatie over het gebruik van voicechat in H1Z1 PS4, doorloop je de onderstaande methoden:

Methode 1: PlayStation Network-servers verifiëren

Afgezien van problemen met de spraakinstellingen in H1Z1, kunnen er netwerkstoringen zijn met je PlayStation, wat kan leiden tot voicechat-problemen van teams in H1Z1 op PS4. Als je PSN-server defect is, kan dit zeker de boosdoener zijn. Het is dus altijd beter om te controleren of de servers van uw console goed werken door naar zijn statuspagina. U kunt het gedeelte Gaming en service raadplegen om te weten of er problemen mee zijn.

Als alles goed lijkt te werken, gaat u verder met de volgende methode om het probleem met de voicechat op te lossen.

Methode 2: Start de PS4-console opnieuw

Afgezien van technische tekortkomingen, kunnen kleine bugs en glitches problemen veroorzaken met de voicechat-functie terwijl je een game speelt op PS4. Daarom wordt voorgesteld om je PlayStation opnieuw op te starten om de bronnen opnieuw te laden en deze te vernieuwen om eventuele fouten te verwijderen. Om je PS4-console opnieuw op te starten, kun je de onderstaande stappen volgen op de exacte manier zoals ze zijn vermeld:

1. Houd de aan/uit-knop 5-7 seconden ingedrukt op je PS4-console.

Afbeelding van InspiredImages via Pixabay

2. Zodra u twee pieptonen hoort die aangeven dat het is uitgeschakeld, gaat u verder met de stekker van de console uit het stopcontact.

3. Schakel na 2-3 minuten de PS4-console in en controleer of er geen H1Z1-probleem met voicechat is opgelost.

Methode 3: PS4-firmware bijwerken

Verouderde PS4-firmware kan verschillende problemen veroorzaken, waaronder problemen met de voicechat-functie. Daarom is het belangrijk om het regelmatig bij te werken om op de hoogte te blijven van de nieuwe en verbeterde functies van de console. Probeer je PS4 bij te werken met behulp van de onderstaande instructies:

1. Open Instellingen in het menu van je PS4.

2. Selecteer Systeemsoftware-update.

3. Selecteer Nu bijwerken.

4. Selecteer Accepteren op de pagina Systeemsoftwarelicentieovereenkomst.

5. Druk nu op de X-knop op de controller en wacht tot de update is geïnstalleerd.

Methode 4: Dempen uitschakelen voor spraakchat

Zoals eerder vermeld, is H1Z1-voicechat uitermate handig voor gameliefhebbers die graag communiceren en realtime gesprekken voeren met hun teamgenoten. Afgezien daarvan hebben we ook de andere voordelen ervan onderzocht. Het is mogelijk dat je voicechat voor H1Z1 op je apparaat hebt gedempt. Als u deze functie nog niet hebt uitgeschakeld, wordt het tijd dat u dit doet met behulp van de onderstaande stappen:

1. Open het H1Z1-spel en ga naar de startpagina.

2. Selecteer INSTELLINGEN uit de beschikbare opties.

3. Scroll naar beneden en schakel de schakelaar uit voor de optie Voice Chat dempen.

4. Nadat de stappen zijn uitgevoerd, start u het spel opnieuw en controleert u of er geen H1Z1-probleem met de voicechat is opgelost.

Methode 5: Stel het volume van de voicechat in op maximaal

Als de optie Voicechat dempen al is uitgeschakeld voor uw apparaat, kan het probleem zijn dat het volume van de voicechat te laag is. Als dit het geval is, kunt u de onderstaande stappen volgen om deze op een maximum in te stellen:

1. Navigeer naar de H1Z1-INSTELLINGEN.

2. Scrol omlaag naar Volume spraakchat en verplaats de schuifregelaar naar het maximum of naar wens.

Zodra het volume is ingesteld, kunt u genieten van de voicechatfunctie.

Methode 6: Microfoonniveau aanpassen

Naast het aanpassen van het voicechatvolume in H1Z1 is het ook belangrijk om het microfoonniveau op PS4 te controleren. Als deze te laag is ingesteld, kan dit een reden worden om tijdens het spel geen team-voicechat te hebben. Pas het microfoonniveau dus aan met behulp van de onderstaande stappen:

1. Start de instellingen op je PS4 en ga naar het tabblad Apparaten.

2. Selecteer Audioapparaten.

3. Kies nu Microfoonniveau aanpassen.

4. Stel het microfoonniveau in op een geschikte markering als het te laag is.

Nadat de instellingen zijn voltooid, start u de game op uw PS4 en controleert u of het probleem is opgelost.

Methode 7: Uitgangsaudioapparaat schakelen

Als geen van de bovenstaande methoden voor u lijkt te werken bij het oplossen van het voicechat-probleem, geeft dit aan dat het probleem ligt bij de headset die is aangesloten op uw console. Als de headset niet is aangesloten op je PS4 en je PlayStation nog steeds de uitvoer van je tv gebruikt, moet je handmatig de verbinding instellen met de headset die je gebruikt of een ander uitvoerapparaat, inclusief oortelefoons of Bluetooth-audioapparaten.

1. Ga naar PS4-instellingen > Apparaten > Audioapparaten.

2. Open nu Uitvoerapparaat en selecteer Uitvoer naar hoofdtelefoon.

Methode 8: opnieuw inloggen op PSN-account

Een eenvoudige her-login kan u ook helpen om kleine storingen en andere problemen op te lossen door de gebruikersgegevens opnieuw in te stellen. Probeer dus opnieuw in te loggen op je PSN-account door je huidige sessie te beëindigen met behulp van de onderstaande stappen:

1. Start de PS4-instellingen.

2. Selecteer Accountbeheer.

3. Selecteer nu de optie Afmelden die erin wordt gegeven.

4. Druk vervolgens op de X-knop op de controller om het afmelden te bevestigen.

5. Nadat u bent uitgelogd, logt u opnieuw in op uw account en start u H1Z1 om te controleren of het probleem met de voicechat van het team is opgelost.

Methode 9: Neem contact op met PlayStation-ondersteuning

Zelfs na het uitvoeren van alle methoden, als je het probleem met de voicechat niet kunt oplossen en je je nog steeds afvraagt ​​​​hoe je voicechat in H1Z1 PS4 kunt gebruiken, is het laatste redmiddel dat overblijft om contact op te nemen PlayStation-ondersteuning voor professionele hulp. Je kunt de klantenservice om hulp vragen om te helpen met de voicechatfunctie in H1Z1 op PS4. Geef hen de vereiste details en laat de voicechat repareren.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Is proximity-chat beschikbaar in H1Z1 PS4?

antw. Ja, proximity-chat is beschikbaar in H1Z1 PS4.

Q2. Hoe kan ik first-person gaan in H1Z1 PS4?

antw. Je kunt first person gaan in H1Z1 PS4 door naar beneden te richten. Als je L2 ingedrukt houdt om te richten, word je de eerste persoon met behulp van een telescoopwapen of zelfs een eenvoudig machinepistool.

Q3. Wat is game proximity-chat precies in H1Z1?

antw. Game proximity-chat in H1Z1 is een videoconferentiechat via internet waarmee gebruikers gesprekken kunnen voeren tussen kleine groepen, vooral in games als H1Z1. Het is best handig.

Q4. Kan ik met vreemden praten via de H1Z1-voicechat?

antw. Ja, met voicechat in H1Z1 kun je snel communiceren met teamgenoten en spelers in het spel zonder dat je een externe service nodig hebt.

V5. Hoe kan ik de chatinstellingen op mijn PS4 wijzigen?

antw. Je kunt wijzigingen aanbrengen in de chatinstellingen op je PS4 door de PlayStation-knop te gebruiken om de optie Geluid en apparaten aanpassen te openen, waarmee je de chatinstellingen verder kunt aanpassen.

***

We hopen dat ons document je de best mogelijke antwoorden op je vragen kan geven en dat je hebt geleerd hoe je voicechat kunt gebruiken in H1Z1 PS4. Voor meer vragen of suggesties kunt u uw waardevolle opmerkingen achterlaten in het onderstaande gedeelte.

gerelateerde berichten