Voorgestelde berichten op Instagram uitschakelen

Voorgestelde berichten op Instagram zijn een handige manier om nieuwe inhoud te ontdekken van videomakers die bij je interesses passen. Niet iedereen wil echter berichten zien van mensen die ze niet volgen op hun tijdlijn. Gelukkig biedt het platform van Meta je nu twee eenvoudige manieren om voorgestelde berichten te verwijderen. In dit artikel worden de methoden beschreven die u kunt volgen om voorgestelde berichten op Instagram uit te schakelen.

Voorgestelde berichten op Instagram uitschakelen (2022)

Wat zijn voorgestelde berichten op Instagram?

Instagram toont voorgestelde berichten aan gebruikers wanneer ze alle recente inhoud hebben gezien van accounts die ze volgen. Volgens Instagram zijn suggesties gebaseerd op je activiteit op het platform, de accounts die je volgt en de populariteit van de inhoud en makers. Lees verder voor meer informatie over de manieren om voorgestelde berichten op Instagram te verbergen.

  Een ongelezen melding op Instagram repareren die niet weggaat

Voorgestelde berichten op Instagram snoozen

1. Wanneer je een voorgesteld bericht in je feed vindt, druk je op het verticale pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek en kies je ‘Niet geïnteresseerd’ in het pop-upmenu.

2. Instagram verbergt nu het bericht en toont je een prompt met een optie om 30 dagen lang voorgestelde berichten te snoozen. Tik op ‘Alle voorgestelde berichten in feed gedurende 30 dagen snoozen’ om aanbevolen berichten een maand te verbergen.

Voorgestelde berichten op Instagram uitschakelen

Hoewel je postsuggesties op Instagram niet kunt uitschakelen, kun je ervoor kiezen om ze niet te zien met een handige oplossing. Het proces hier omvat het instellen en overschakelen naar uw “Volgende” of “Favoriete” feeds die eerder dit jaar zijn geïntroduceerd.

  Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op Instagram (VOLLEDIGE GIDS)

Aangezien deze feeds erop gericht zijn u inhoud te bieden van mensen die u volgt, kunt u er zeker van zijn dat u tijdens het browsen geen voorgestelde berichten te zien krijgt.

Zoals we hebben uitgelegd in onze gids over het gebruik van de chronologische feed van Instagram, kun je op het Instagram-logo tikken en ‘Volgen’ of ‘Favorieten’ kiezen om berichten van specifieke accounts van je voorkeur te bekijken. Door door deze feeds te bladeren in plaats van door de standaard ‘Home’-feed, kunt u geen postsuggesties meer gebruiken.

Stop met het zien van voorgestelde berichten op Instagram

Dus daar heb je het! We hopen dat deze korte handleiding je heeft geholpen om voorgestelde berichten die je feed op Instagram vervuilen te verwijderen. Als je meer van dergelijke functies wilt ontdekken, ga je naar onze handleidingen over het vinden van oude Instagram-bios, het maken van Instagram-peilingen en de tips om te voorkomen dat je wordt geschaduwd op Instagram. Als je nog andere vragen hebt met betrekking tot Instagram-functies, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en iemand van ons team zal je zeker helpen.

  Blader door Instagram in een Pinterest-achtige lay-out

gerelateerde berichten