Voralent Antelope Optimaliseer JPEG’s en PNG’s in bulk, verwijder EXIF-gegevens

Wanneer u een afbeeldingsbestand opslaat, kunt u eenvoudig uw standaard afbeeldingsinstellingen accepteren en op Bestand > Opslaan klikken om te zien wat er in de fabriek is ingesteld. Maar dat betekent waarschijnlijk dat je altijd dezelfde bestandscompressie gebruikt, en tenzij je dit op een optimaal niveau hebt afgestemd, kunnen je uiteindelijke afbeeldingen tien keer groter worden dan nodig is. Gelukkig is beeldoptimalisatie geen ongebruikelijk concept en kun je met verschillende apps de grootte van je afbeeldingen comprimeren. Maar werken met meerdere afbeeldingen kan ook vervelend zijn. Als dit een probleem is waarmee u vaak wordt geconfronteerd, is Voralent Antelope een prachtige Windows-toepassing die dit proces probeert te vereenvoudigen door u in staat te stellen JPEG- en PNG-bestanden in batch te optimaliseren. Het is eenvoudig te gebruiken met slepen en neerzetten, zodat u eenvoudig afbeeldingen aan de applicatie kunt toevoegen en ze in een mum van tijd kunt optimaliseren.

  Hoe veilig is uw wifi-thuisnetwerk?

De elegante interface van Voralent Antelope is gemakkelijk te navigeren. Wanneer het wordt gestart, kunt u het naar een selectie afbeeldingen richten (PNG en JPEG, de twee formaten die het ondersteunt), en het kan ze allemaal snel opnieuw comprimeren met een lagere kwaliteitsinstelling. Afbeeldingen kunnen worden toegevoegd via eenvoudig slepen en neerzetten. Eenmaal toegevoegd aan de applicatie, toont het enkele relevante afbeeldingsinformatie over het item, zoals bestandsnaam, formaat, grootte en pad. Wanneer de afbeelding wordt gecomprimeerd, worden ook de nieuwe grootte en deltawaarden weergegeven. Om een ​​afbeelding te comprimeren, kun je linksboven op de grote afspeelknop drukken.

  ChooseMyPC helpt u onderdelen te vinden om uw budget-pc te bouwen

Als u op zoek bent naar een manier om afbeelding(en) te comprimeren met software van derden, heeft u over het algemeen meer controle over de uitvoer nodig. En gelukkig stelt Voralent Antelope’s in dit opzicht niet teleur. Het zijbalkmenu bevat een groot aantal opties waarmee u het optimalisatieniveau naar eigen inzicht kunt specificeren. Er is bijvoorbeeld een optie om ‘Exif-gegevens te verwijderen’ uit de afbeelding.

Een ander opmerkelijk kenmerk is dat de optimalisatie-instellingen voor PNG en JPEG afzonderlijk worden geleverd, wat betekent dat u met beide afbeeldingstypen kunt werken en ze tegelijkertijd kunt comprimeren. Voor JPEG kunt u ook ‘Lossy Mode’ inschakelen voor extra verkleining van het formaat.

  Websitespecifieke opmerkingen synchroniseren tussen computers

Het enige probleem dat ik ondervond bij het gebruik van Antelope, is dat er wijzigingen worden aangebracht in originele afbeeldingen. Hoewel het de mogelijkheid biedt om een ​​back-up van originele afbeeldingen als BAK-bestand te maken, werkte deze optie niet voor mij toen ik het programma testte.

Voralent Antelope werkt op Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 8.

Voralent Antilope downloaden

gerelateerde berichten