Waar één dag tegelijk kijken Seizoen 4 (volledige zelfstudie)

One Day at a Time is een populaire Amerikaanse sitcom die is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975. De originele serie werd uitgezonden in 1975 en liep 9 jaar tot 1984, terwijl de moderne reboot in 2017 werd uitgebracht.

Een van de uitvoerende producenten van de originele sitcom benaderde Sony Pictures Television via zijn bedrijf, Act III Productions, met het idee om de sitcom opnieuw te maken met een Latijns-Amerikaanse familie als protagonisten van de serie.

De opnieuw ontworpen versie van One Day at a Time ging in première op Netflix op 6 januari 2017 en had een goede run voor drie seizoenen op het populaire streamingplatform, totdat het werd stopgezet, net als veel andere geweldige tv-shows.

Geannuleerd door Netflix, nieuw leven ingeblazen door Pop

Netflix kondigde op 14 maart 2019 de annulering van de serie aan, maar een paar maanden later, op 27 juni, was Pop de drager van groot nieuws voor de fans van de serie: de show zou nieuw leven worden ingeblazen. One Day at a Time was eigenlijk het eerste tv-programma dat nieuw leven werd ingeblazen op een tv-netwerk.

Als gevolg daarvan ging bijna een jaar later, op 24 maart 2020, een vierde seizoen in première op Pop. Maar vanwege de COVID-19-pandemie was maart 2020 ook het moment waarop de productie voor One Day at a Time volledig werd stopgezet.

In november 2020 kondigde Pop aan dat ze de serie na het vierde seizoen opnieuw hadden geannuleerd, en hoewel Sony Pictures TV plannen had gemaakt om de serie te kopen, werd de serie van de sitcom in december 2020 definitief beëindigd.

  Wat is SD Express en hoeveel sneller is het?

Dus waar laat dat ons? Als je een fan was van One Day at a Time, ben je waarschijnlijk niet blij met deze emotionele achtbaan die de evolutie van de sitcom is geweest: geannuleerd, dan niet geannuleerd, dan uitgesteld en dan weer geannuleerd.

Waar te kijken naar One Day at a Time seizoen 4

Seizoenen 1-3:

Als je het tot nu toe nog niet hebt gezien, kun je One Day at a Time nog steeds bekijken op Netflix, maar alleen de eerste drie seizoenen. Hoewel Netflix de show heeft geannuleerd, bewaart het nog steeds de pre-annulering van de eerste drie seizoenen van de show in zijn bibliotheek. Voor nu.

Daarom hoef je je alleen maar aan te melden voor een Netflix-account (als je er geen hebt) en weg te eten! Het nadeel is dat Netflix geen proefperiode meer aanbiedt, dus je moet een abonnement kopen om te kunnen genieten van alles wat het te bieden heeft.

Het is vermeldenswaard dat aangezien One Day at a Time een Amerikaanse sitcom is, deze mogelijk niet beschikbaar is in bepaalde landen over de hele wereld. Onze aanbeveling is om een ​​van je vrienden of familieleden te vragen of de serie in jouw land beschikbaar is voordat je een Netflix-abonnement aanschaft.

Als het niet beschikbaar is in uw regio, kunt u proberen geografische blokkering te omzeilen door een VPN te gebruiken. Maar daar komen we binnen enkele ogenblikken op terug.

Een dag tegelijk seizoen 4:

Helaas kun je het vierde en laatste seizoen van One Day at a Time niet op Netflix bekijken, omdat het platform zijn rechten om het te streamen verloor na het annuleren van de show. Je kunt het vierde seizoen van de show echter gratis streamen op CBS zolang je op Amerikaanse bodem bent.

  Verschillende tijdzones instellen in Google Agenda

Het enige wat u hoeft te doen is een bezoek brengen aan de Een dag tegelijk pagina op de CBS-website en klik op de knop Nu kijken of selecteer een specifieke aflevering uit de onderstaande lijst. Als je een ad-blocker in je browser hebt geïnstalleerd, zal CBS voorkomen dat je naar de show kijkt totdat je deze uitschakelt.

Nadat het sponsorbericht is weergegeven, zou de sitcom in uw browser moeten beginnen te spelen. Je zou ook een paar verticale lijnen in de afspeelbalk van de aflevering moeten zien, die het tijdstip aangeven waarop een advertentie tijdens de aflevering wordt afgespeeld. Bovendien zal het pauzeren van de aflevering de speler minimaliseren en in plaats daarvan een schermbrede klikbare advertentie weergeven.

Het is niet bepaald handig, maar je hoeft in ieder geval niet te betalen voor het kijken van het vierde seizoen, toch? Een beetje, omdat je de show op dit moment niet kunt bekijken als je buiten de VS bent, zoals we hierboven kort vermeldden.

U kunt echter een VPN gebruiken om geografische beperkingen te omzeilen en One Day at a Time seizoen 4 op CBS zonder enige beperking te bekijken. Behalve de advertenties natuurlijk.

Gebruik een VPN om één dag tegelijk te kijken

Als je One Day at a Time niet kunt kijken vanwege geografische beperkingen, kan een betrouwbare VPN-service zoals NordVPN je helpen om zonder al te veel moeite uit deze lastige situatie te komen. Je hoeft alleen maar de VPN op je apparaat te installeren, een in de VS gevestigde server te selecteren en te genieten van het streamen van de show.

NordVPN biedt u razendsnelle verbindingssnelheden, die een soepele, buffervrije videostreamingervaring mogelijk maken, terwijl uw privacy wordt beschermd, zodat uw online verblijfplaats tussen u en het apparaat blijft dat u gebruikt om toegang te krijgen tot internet.

  Nieuwe e-mails zien bovenop Gmail-conversatiethreads

Deze service dwingt ook een zero-logging-beleid af, een dubbele VPN die uw verbinding voor de tweede keer stuitert voor extra bescherming, 256-bits codering en zelfs CyberSec, wat een uitstekende manier is om advertenties en door malware geteisterde domeinen te blokkeren zonder een speciale hulpmiddel.

Lees onze volledige NordVPN-review als je meer wilt weten over deze service.

Pluspunten
SPECIALE AANBIEDING: 2-jarig abonnement (68% korting – link hieronder)
De meeste VPN-servers met verschillende IP-adressen
Tot 6 gelijktijdige verbindingen
Geen logs en versleutelde verbindingen voor totale privacy
24/7 chatondersteuning.

nadelen
Sommige servers kunnen traag en onbetrouwbaar zijn
Apps kunnen een beetje omslachtig zijn om te gebruiken.

Lees onze volledige NordVPN-recensie.

Hoe One Day at a Time online te kijken – CONCLUSIE

Alles bij elkaar genomen, als je teleurgesteld bent dat Netflix One Day at a Time na slechts drie seizoenen heeft geannuleerd, zul je blij zijn te horen dat je het vierde seizoen gratis op CBS kunt kijken, maar het heeft af en toe advertenties en je kan het alleen doen als je in de VS bent.

Aan de positieve kant, je kunt een VPN aan de mix toevoegen, die je zou moeten helpen om oneerlijke geografische beperkingen te omzeilen en het vierde seizoen van One Day at a Time te streamen, ongeacht het land waarin je je momenteel bevindt.