Waarom ben je buitengesloten van je Instagram-account?

Instagram, het meest boeiende sociale-mediaplatform, heeft een behoorlijke greep in het leven van mensen. Behalve dat het populair en verslavend is, is het soms ook overweldigend voor mensen. De gebruikers voelen de behoefte om te concurreren en hun leven te vergelijken met dat van anderen, wat hen vaak ongelukkig maakt. Daarom moeten ze een pauze nemen of hun accounts deactiveren voor wat rust. Maar heb je je ooit afgevraagd of Instagram je account opnieuw zal activeren? Maak je geen zorgen, je bent op de juiste plek. In dit artikel leer je hoe je je Instagram-account terugkrijgt. Je zult ook begrijpen hoe lang Instagram-gevangenis is en meer over waarom je bent buitengesloten van je Instagram-account.

Waarom ben je buitengesloten van je Instagram-account?

Lees het onderstaande gedeelte om erachter te komen waarom je geen toegang meer hebt tot je Instagram-account.

Waarom ben je buitengesloten van je Instagram-account?

Hieronder staan ​​de redenen waarom je geen toegang meer hebt tot je Instagram-account:

 • Een daarvan kan zijn wanneer een gebruiker de communityrichtlijnen van Instagram tot op zekere hoogte schendt.
 • Het kan ook komen door apps van derden. Alle richtlijnen lees je in het gedeelte Over van Instagram.
 • Als uw account onregelmatige activiteiten vertoont of zich bezighoudt met ongepaste inhoud, kunt u de toegang tot uw account worden ontzegd.
 • U moet voorzichtig zijn wanneer u inlogt met verschillende IP/MAC-adressen, omdat dit uw account kan hinderen.
  Hoe u het opnieuw delen van verhalen op Instagram voor uw account kunt uitschakelen

Je moet het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden in het gedeelte Over van Instagram controleren om te zien wat je volgt.

Hoe krijg je je Instagram-account terug?

Laten we, terwijl we de redenen kennen waarom je geen toegang meer hebt tot je Instagram-account, leren hoe je terug kunt komen:

 • Om je Instagram-account terug te krijgen, voer je je accountgegevens correct in of log je in met je e-mailverificatie.
 • Als u uw wachtwoord bent vergeten, controleer dan uw opgeslagen wachtwoorden of ga naar wachtwoord vergeten voor hulp bij het terugkrijgen van uw account.
 • Controleer ook of je een e-mail van Instagram hebt ontvangen met betrekking tot je account of gewijzigde informatie, waardoor je je account niet terug kunt krijgen.
 • Probeer in te loggen met Facebook als uw account hieraan is gekoppeld. Dit zal u helpen het account gemakkelijk te herstellen.
 • Als niets werkt, moet u contact opnemen met Instagram-ondersteuning voor verdere hulp.

Hoe kunt u uw Instagram-account deblokkeren?

Enkele manieren om je Instagram-account te ontgrendelen:

Opmerking: vergeet niet om een ​​back-up van uw gegevens te maken voordat u de app verwijdert.

 • U moet de app eerst verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. Log vervolgens in met uw inloggegevens. Hopelijk zal Instagram je deblokkeren.
 • Het deblokkeren van uw account kan even duren, dus controleer het regelmatig opnieuw.
 • Je kunt ook contact opnemen met Instagram-ondersteuning, die je de vervolgverificatie-e-mails en de benodigde hulp zal geven.

Hoe lang is Instagram-gevangenis?

Instagram-gevangenis is een verbod op het platform waar Instagram je voor een bepaalde tijd blokkeert, variërend van een paar uur tot 24-48 uur. De duur van de ban is afhankelijk van je inhoud, de vervolgacties en accountbetrokkenheid. Ga voor follow-up naar het Helpcentrum en rapporteer, vraag Instagram aan. Dat zou het proces sneller kunnen maken. Het verbod kan nog een paar dagen worden verlengd als u de acties die tot het verbod hebben geleid blijft herhalen. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen waarom je geen toegang meer hebt tot je Instagram-account.

  Hoe oude Instagram-berichten te vinden

Hebben ze je geblokkeerd of Instagram gedeactiveerd?

Om te controleren of de persoon zijn account heeft gedeactiveerd of verwijderd:

 • Controleer de groepen die jullie gemeen hebben. Als hun naam nog steeds verschijnt, betekent dit dat ze zojuist hun account hebben gedeactiveerd. Probeer dan op hun naam te zoeken door de . te openen Instagram-app. U bent waarschijnlijk geblokkeerd als u een pagina ziet met de tekst resultaten niet gevonden, pagina niet gevonden of gebruiker niet gevonden.
 • U kunt ook apps van derden gebruiken, zoals Blokkers spion om erachter te komen wie u heeft geblokkeerd.
 • Je kunt ook een ander Instagram-account gebruiken om ernaar te zoeken. Als ze niet kunnen worden gevonden in hun zoekopdracht, betekent dit dat ze hun account hebben gedeactiveerd.

Hoe lang duurt het voordat Instagram je account deblokkeert?

Als Instagram je blokkeert, kan het 3 uur tot zelfs 4 weken duren om je account te deblokkeren. Het kan een behoorlijk lange wachttijd zijn om uw account terug te krijgen.

Opmerking: je moet in ieder geval voorkomen dat je verbannen wordt. Stop met trollen en het ondersteunen van ongepaste inhoud op sociale media.

Hoe lang vergrendelt Instagram je account tijdelijk voor verdachte activiteiten?

De duur van een tijdelijke blokkering hangt af van het aantal eerdere bans op je account. Het hangt ook af van de oorzaken van die verboden. De gebruikelijke duur van het verbod kan enkele uren tot 24-48 uur zijn. De sluis kan zelfs worden verlengd als de onrechtmatige handelingen ernstig zijn.

Hoe lang duurt een tijdelijke vergrendeling op Instagram voor phishing?

De gebruikelijke duur van het verbod kan variëren van een paar uur tot 24-48 uur voor herhaalde oorzaken. De duur van de tijdelijke blokkering op Instagram hangt af van de eerdere bans van het account en de oorzaken van al die bans.

  Hoe deel je een Instagram-bericht in je verhaal

Zal Instagram je account opnieuw activeren?

Nee. Als je Instagram-account is verwijderd door jou of iemand met je juiste wachtwoord, is er geen manier om het te herstellen. U kunt uw account alleen opnieuw activeren of herstellen als het alleen tijdelijk is gedeactiveerd of vergrendeld. De enige optie die je nog hebt, is het maken van een nieuw account met hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt. U kunt wel of niet dezelfde gebruikersnaam voor uzelf krijgen, omdat deze kan worden ingenomen tegen de tijd dat u een nieuw account aanmaakt. Nu weet je of Instagram je account opnieuw zal activeren.

Hoeveel waarschuwingen voordat je verbannen wordt op Instagram?

In geval van schending van de voorwaarden van Instagram, geven ze waarschuwingen voordat ze accounts verwijderen. Het hangt niet af van het aantal waarschuwingen. Het verbod vindt plaats afhankelijk van de ernst van de overtreding.

Hoe kun je rechtstreeks contact opnemen met Instagram?

U kunt telefonisch contact opnemen met Instagram-ondersteuning op hun contactnummer: 1-650-543-4800. Je kunt ze ook bereiken via Instagram’s online Helpcentrum of directe Instagram-ondersteuning via de e-mail: [email protected]

***

We hopen dat je hebt begrepen waarom je geen toegang meer hebt tot je Instagram-account en of Instagram je account opnieuw activeert. U kunt uw vragen en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten