Waarom geeft mijn Facebook-evenement de verkeerde tijd weer?

Plan je een evenement voor je werk of heb je een optreden in gedachten voor een melancholisch weekend? Welnu, Facebook dient dit doel goed door u toe te staan ​​een evenement op de website of app zelf te plannen. Behalve dat het een inzichtelijke tool is, heeft het enkele tekortkomingen, zoals deze problemen, waarbij de gebruikers de Facebook-gebeurtenistijd verkeerd zien, of de Facebook-gebeurtenistijdzone onjuist is ingesteld. Als u op zoek bent naar antwoorden op deze problemen, bieden wij u een handige en effectieve gids die u alles over deze problemen leert met de juiste oplossingen.

Waarom geeft mijn Facebook-evenement de verkeerde tijd weer?

Facebook-evenementen is een handig hulpmiddel voor evenementenbeheer. Het helpt om een ​​bescheiden idee te krijgen van het aantal aanwezigen dat waarschijnlijk naar het evenement zal komen. Maar soms kun je ervaren dat de tijd die wordt weergegeven op Evenementen verkeerd is. Het is een van de momenten waarop Facebook-gebruikers verbijsterd zullen raken nadat ze het hebben gezien. Dit kan gebeuren als gevolg van onjuiste tijdinstellingen op uw apparaat. Laten we deze kwestie in detail bespreken.

  Hoe Facebook-gezichtsherkenning uit te schakelen

Wat zijn beschikbare Facebook-tijdzone-instellingen? Wat zijn Facebook-app-tijdzone-instellingen?

De tijdzone-instellingen van Facebook zijn niets anders dan die op uw computer/laptop. En wat betreft de Facebook-app, de tijdzoneconfiguratie op uw smartphone is hetzelfde als de standaardtijdzone van Facebook.

Waarom is mijn Facebook-tijd verkeerd?

Noemen je vrienden je een tijdreiziger vanwege een gedeeld Facebook-bericht dat verrassend genoeg aangaf dat het in de toekomst werd gepubliceerd? We weten zeker dat je in het heden leeft. Facebook-tijd is een weerspiegeling van de tijd van uw computer. Dus als de tijd op je computer niet klopt, is dat precies de reden waarom je naar de toekomst bent gereisd met de verkeerde tijdzone voor Facebook-evenementen. Lees verder om te leren hoe u deze trekhaak kunt repareren.

Waarom geeft mijn Facebook-evenement de verkeerde tijd weer?

Mogelijk ziet u de tijd van uw Facebook-gebeurtenis verkeerd als de configuratie van de pc-tijdzone niet synchroon loopt met de juiste tijdzone van uw locatie.

Hoe de Facebook-tijdzone-instellingen te wijzigen? Hoe pas ik de datum en tijd op Facebook aan?

Verstoring van de Facebook-tijdzone-instellingen is een terugkerend probleem waarmee veel mensen worden geconfronteerd. Als u niet zeker weet hoe u dit moet instellen, volgt u de stapsgewijze handleiding hieronder:

1. Open de browser waarin u bent ingelogd op uw Facebook-account.

2. Klik op Uw profielpictogram > Uitloggen. Sluit de browser om de volgende stappen uit te voeren.

3. Klik vanuit het systeemvak in de taakbalk met de rechtermuisknop op de optie Tijd en klok en klik op Datum/tijd aanpassen in het contextmenu.

4. Het instellingenmenu Datum & tijd verschijnt. Vouw het vervolgkeuzemenu Tijdzone uit en selecteer de gewenste tijdzone.

  Blokkeer tv-programma's, films en sportspoilers op Facebook en Twitter [Chrome]

5. Open uw desktopbrowser en bezoek de Facebook-aanmeldingspagina in een nieuw tabblad.

6. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord in om u aan te melden bij uw Facebook-account.

De wijzigingen zijn zichtbaar in uw hele account. Controleer of het probleem met de tijdzone van het verkeerde Facebook-evenement is opgelost of niet.

Hoe wijzig ik de tijdzone op Facebook op mijn iPhone?

Als je de Facebook-gebeurtenistijd verkeerd ziet en besluit te schakelen tussen tijdzones in de Facebook-app, moet je handmatig de gewenste tijdzone selecteren in de iPhone-instellingen. Bekijk de onderstaande stappen om hetzelfde te doen:

1. Open de app Instellingen op je iPhone.

2. Tik op Algemeen.

3. Tik op de optie Datum en tijd in de lijst, zoals weergegeven.

4. Schakel de optie Automatisch instellen uit.

5. Selecteer nu uw tijdzone.

Jullie zijn er klaar voor. Open de Facebook-app om de wijzigingen te zien.

Waarom zijn mijn Facebook-evenementen een uur uit?

Uw Facebook-vrienden of profielbezoekers zien de tijd op Facebook-evenementen misschien een uur vooruit of achteruit lopen in tegenstelling tot u (host).

  • Soms gebeurt het als je in een land woont dat de DST (zomertijd) volgt.
  • Het algoritme van Facebook zal de weergavetijd van je evenement belemmeren, omdat het wordt misleid door de zomertijdveranderingen die elk jaar in maart en november plaatsvinden. Je kunt de tijd elke keer dat dit gebeurt direct op de evenementpagina bewerken.

Dit kan de reden zijn waarom je kijkers de verkeerde tijdzone voor Facebook-evenementen te zien krijgen.

Hoe kun je de exacte tijd van een Facebook-bericht zien?

Als je de exacte tijd van een gepubliceerd bericht op Facebook wilt zien, beweeg dan de muisaanwijzer over het tijdstempel in het specifieke bericht. Het wordt afgebeeld met de datum en naam van de dagen van de week, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

  Backdate-berichten zo ver terug als 1970 op uw Facebook-pagina

Hoe kom ik van de tijdstempel op Facebook af?

Uw begrip van het woord tijdstempel voor Facebook kan variëren. Laten we eerst het verschil in gebruik begrijpen. Het woord tijdstempel wordt gebruikt om twee verschillende dingen aan te duiden, zoals:

  • De timer die aangeeft hoeveel minuten of uren geleden het bericht is gepubliceerd, is een van de definities van het woord timestamp op Facebook.
  • De andere tijdstempel is te vinden in de Messenger-app die de laatste actieve status van de gebruiker toont, zoals hieronder weergegeven.

Als u op zoek bent naar manieren om de tijdstempel van uw berichten te verwijderen, staat Facebook zijn gebruikers helaas niet toe dat te doen. U kunt de functie Actieve status echter uitschakelen met behulp van deze eenvoudige stappen hieronder:

1. Ga naar de Facebook-aanmeldingspagina en meld u aan bij uw Facebook-account.

2. Klik op het Messenger-pictogram in de rechterbovenhoek, zoals weergegeven.

3. Klik op het pictogram met de drie stippen in het menu Chats. Klik op Actieve status.

4. Schakel in de pop-up de optie Actieve status uit en klik op Opslaan.

***

We hopen dat je hebt begrepen waarom de tijd van je Facebook-evenement verkeerd is en ook de oplossingen om het te repareren. U kunt uw vragen over dit artikel en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten