Waarom heeft Instagram mijn account verwijderd?

Het Amerikaanse bedrijf Meta Platforms is eigenaar van het sociale mediaplatform Instagram, waarop gebruikers foto’s en video’s kunnen delen. Gebruikers van de app kunnen mediabestanden uploaden die kunnen worden gewijzigd met filters en gerangschikt op hashtags en geografische tags. Berichten kunnen openbaar worden gedeeld of alleen met volgers die al zijn geautoriseerd. Een van ’s werelds meest gebruikte sociale netwerksites is Instagram, en voor veel gebruikers kan het een nachtmerrie zijn om de toegang tot hun accounts te verliezen. Het is één ding om van je vrienden en gemeenschap afgesneden te zijn, maar het verlies van jaren aan foto’s en video’s kan catastrofaal zijn. Als je iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, hebben we een handige gids die je leert waarom Instagram mijn account heeft verwijderd. Je leert ook hoe je contact kunt opnemen met het Instagram-helpcentrum om Instagram terug te krijgen.

Waarom heeft Instagram mijn account verwijderd?

Als een account de Communityrichtlijnen schendt, hebben ze het recht om het te beëindigen. Als je denkt dat de autoriteiten een fout hebben gemaakt en je account hebben uitgeschakeld, kun je ze misschien vragen om hun keuze opnieuw te evalueren. Misschien ben je geïnteresseerd in de redenen voor en de stappen om mijn Instagram-account te herstellen als het wordt verwijderd. Het is misschien niet erg prettig als Instagram weigert je te vertellen waarom je account is verwijderd. Lees verder om meer te weten.

Verwijdert Instagram inactieve accounts?

Ja. Om een ​​actief gebruikersbestand te behouden, hanteert IG een beleid waarbij alle inactieve accounts die aan bepaalde criteria voldoen, worden verwijderd.

Verwijdert Instagram echt je account?

Ja, Instagram verwijdert je account als je de communityrichtlijnen schendt.

Heeft Instagram mijn account voor altijd verwijderd?

Ja. Uw account en al uw gegevens worden 30 dagen na uw verzoek om verwijdering definitief gewist en u kunt deze niet meer terugkrijgen.

  Hoe mijn geblokkeerde lijst op Instagram te bekijken

Wordt Instagram-account uitgeschakeld wegens schending van voorwaarden?

Ja. Insta geeft geen specifieke instructies over waarom accounts zijn uitgeschakeld. Het stelt echter wel dat het gebeurt als gevolg van het overtreden van gemeenschapsregels.

Kun je Instagram terugkrijgen nadat je het hebt verwijderd?

Ja, je kunt Instagram binnen 30 dagen na het verwijderen van je account terugkrijgen. Dertig dagen zijn toegestaan ​​voor Instagram-accountherstel. Het is onmogelijk om uw permanent verwijderde IG-account terug te halen. Nadat de periode van 30 dagen is verstreken, heeft de gebruiker geen toegang tot zijn account als hij probeert een permanent verwijderd Insta-account te herstellen of opnieuw in te loggen.

Kan ik Instagram voor 1 jaar deactiveren?

Ja. Het is geheel aan jou hoelang je account tijdelijk uitgeschakeld is. Door opnieuw in te loggen, kunt u het opnieuw activeren wanneer u maar wilt. Er is wel één beperking. Je kunt je Instagram-account momenteel slechts één keer per week uitschakelen. U moet dus een week wachten om het weer uit te schakelen. Als u het uitschakelt, meldt u zich opnieuw aan en bedenkt u zich.

Waarom is mijn Instagram-account verdwenen?

Wanneer je probeert in te loggen, krijg je een melding als je Instagram-account is uitgeschakeld. Ze behouden zich het recht voor om accounts te deactiveren die deze schenden Leidraad voor de community. Door de app te openen, uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en de instructies op het scherm te volgen, kunt u mogelijk de autoriteiten verzoeken de beslissing te herzien als u van mening bent dat uw account ten onrechte is uitgeschakeld. Als u geen waarschuwing ziet dat u bent uitgeschakeld, heeft u mogelijk aanmeldingsproblemen. Er is geen manier om uw account te herstellen als het door u of iemand anders is verwijderd met uw wachtwoord.

Waarom worden Instagram-accounts verwijderd?

Instagram kan accounts verwijderen die spam, frauduleuze accounts en andere gebruikers en inhoud bevatten die hun communityrichtlijnen schenden.

Waarom heeft Instagram mijn account verwijderd?

Lees verder om de reden te weten waarom Instagram mijn account verwijdert. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je account is beëindigd als blijkt dat het een of meer communityrichtlijnen van Instagram heeft geschonden.

  • Ten eerste kan het een gevolg zijn van het plaatsen van criminele activiteiten. Instagram verbiedt het promoten van illegale acties zoals terrorisme, haatorganisaties en misdaden. Bovendien is de verkoop van onwettige producten en diensten verboden. Uw account wordt uitgeschakeld als u iets onwettigs op IG deelt.
  • Ten tweede staat de site geen aanstootgevende inhoud toe. Een van de eenvoudigste manieren om uw IG-account te laten deactiveren, is door aanstootgevend materiaal te plaatsen. Als je veel volgers hebt, kunnen een of meer volgers je bericht markeren. Uw account kan worden uitgeschakeld als IG vaststelt dat uw inhoud in strijd is met de communityrichtlijnen.
  • Vervolgens mag u geen bedreigingen publiceren die kunnen leiden tot schade of de dood. Bedreigingen zoals deze omvatten intentieverklaringen om geweld te gebruiken, te ondersteunen of te plegen.
  • Tot slot, zelfs als u zich aan de bovenstaande regels heeft gehouden, heeft Insta mogelijk per ongeluk uw account verwijderd.
  Hoe erachter te komen wie een nep Instagram-account heeft gemaakt

Om de privacy van gebruikers te beschermen, heeft Instagram een ​​uitgebreide reeks richtlijnen opgesteld. Toch kunnen sommige hiaten ertoe leiden dat uw account wordt verwijderd. Er zijn verschillende omstandigheden waarin u uw profiel kunt herstellen, zelfs als het platform geen manier heeft om handmatig verwijderde accounts te herstellen. Het schenden van de gemeenschapsnormen en servicevoorwaarden van Instagram zal ertoe leiden dat een profiel wordt uitgeschakeld. Maar af en toe worden accounts per ongeluk gedeactiveerd.

Waarom is mijn Instagram zonder reden verwijderd?

Ondanks de ontelbare uren die je misschien hebt geïnvesteerd in het ontwikkelen van je account, heeft Instagram het zonder aanwijsbare reden gedeactiveerd. Soms worden de accounts per ongeluk verwijderd. Je bent niet de enige die dit probleem ervaart, want veel Instagram-gebruikers hebben dat. Gelukkig zijn er technieken die u kunt gebruiken om weer toegang tot uw account te krijgen.

Hoe lang kun je Instagram gedeactiveerd houden?

Je kunt je account niet meer herstellen als je het verwijdert. Na 30 dagen heeft u geen toegang meer tot uw account en kunt u geen informatie meer opvragen. Gedurende deze tijd heeft u de mogelijkheid om de verwijdering van uw account in te trekken. Alles wat je hebt toegevoegd, inclusief je profiel, foto’s, video’s en andere inhoud, wordt definitief verwijderd. Als u uw account echter uitschakelt, kunt u dit zo lang laten als u wilt. Uw account kan momenteel slechts één keer per week worden uitgeschakeld op IG.

Hoe herstel ik mijn Instagram-account?

Nu je weet hoe lang je Instagram gedeactiveerd kunt houden, kun je ons laten weten hoe ik mijn Instagram-account kan herstellen als het is verwijderd. Als je je account handmatig hebt verwijderd, kun je het binnen 30 dagen herstellen door opnieuw in te loggen. Als u uw account tijdelijk hebt uitgeschakeld, kunt u hetzelfde gebruiken om het opnieuw te activeren.

1. Open de Instagram-applicatie op je Android en iOS apparaten.

2. Tik op Inloggen en voer uw inloggegevens in om u aan te melden bij uw account. Uw account wordt onmiddellijk hersteld.

  Hoe je iemands telefoonnummer van Instagram kunt krijgen

Hoe kan ik mijn Instagram-account opnieuw activeren?

Na het uitschakelen van een Instagram-account is het nog steeds mogelijk om het nieuw leven in te blazen. U kunt uw IG-account deactiveren als u de app voor sociale media tijdelijk niet meer wilt gebruiken. Houd er ook rekening mee dat hoewel accounts die tijdelijk zijn uitgeschakeld op Insta gemakkelijk opnieuw kunnen worden geactiveerd, hetzelfde niet kan worden gezegd voor accounts die zijn verwijderd. Om het account opnieuw te activeren, logt u gewoon in op uw account met dezelfde inloggegevens.

Opmerking: Opgemerkt moet worden dat IG aanbeveelt om ten minste 24 uur te wachten voordat een gedeactiveerd account opnieuw wordt geactiveerd, aangezien de deactivatieprocedure vaak een dag in beslag neemt.

Hoe kan ik contact opnemen met het Instagram-helpcentrum?

Aangezien je weet hoe je mijn Instagram-account opnieuw kunt activeren, kun je ons laten weten hoe je contact kunt opnemen met Insta Help Center.

  • IG-assistentie is telefonisch bereikbaar op 1-650-543-4800.
  • U kunt ook online contact opnemen met het IG Helpcentrum via de Instagram helpcentrum bladzijde.

Opmerking: [email protected]dat aanvankelijk het e-mailadres was waarmee gebruikers contact konden opnemen met Instagram, is niet meer actief.

Wat gebeurt er als ik Instagram verwijder en opnieuw installeer?

Gewoonlijk worden alleen de cache en gegevens van de app verwijderd wanneer de IG-app van een smartphone wordt verwijderd. Wanneer u de app opnieuw installeert, behoudt u meestal al uw gegevens, aangezien de app-gegevens af en toe ook kunnen blijven bestaan. Er gebeurt niets met uw profiel of andere informatie wanneer u een app verwijdert.

Op iOS zijn de app-gegevens volledig gewist, maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want uw foto’s en eerder gepubliceerde verhalen zijn nog steeds beschikbaar op Instagram.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je kon weten waarom Instagram mijn account heeft verwijderd. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten