Waarom kan ik het apparaat niet uit de Alexa-app verwijderen?

Af en toe is het belangrijk om een ​​apparaat uit Amazon Alexa te verwijderen, of je nu problemen met een smart home-apparaat oplost of een upgrade naar nieuwere hardware Amazon Alexa uitvoert. Het kan belangrijk zijn omdat het de rommel op uw lijst met apparaten opruimt en uw gegevens beschermt wanneer u een apparaat aan iemand anders geeft. Als je een Alexa-gebruiker bent en je afvraagt ​​waarom je het apparaat niet uit de Alexa-app kunt verwijderen, ben je hier aan het juiste adres! We brengen je een handige gids die al je vragen zal oplossen, zoals hoe je echo uit de Alexa-app kunt verwijderen en het apparaat uit de Alexa-app kunt verwijderen. Je leert ook hoe je een apparaat ontkoppelt van Alexa.

Waarom kan ik het apparaat niet uit de Alexa-app verwijderen?

U zult verderop in dit artikel te weten komen waarom u het apparaat niet uit de Alexa-app kunt verwijderen. Blijf lezen voor meer informatie over Amazon Alexa in detail.

Waarom kan ik een apparaat niet uit mijn Alexa-app verwijderen? Waarom kan ik het apparaat niet uit de Alexa-app verwijderen?

Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom je het apparaat niet uit de Alexa-app kunt verwijderen. Het is mogelijk dat je apparaat offline is of dat je het niet aan je account hebt gekoppeld. Voordat u het apparaat uit uw app kunt verwijderen als het momenteel in gebruik is, moet u de huidige sessie beëindigen.

  Een selectievakje toevoegen aan een Google-document

Hoe ontkoppel ik mijn Alexa-apparaten van elkaar?

Het is nog eenvoudiger om Alexa-apparaten te ontkoppelen dan om ze te koppelen. Hier is een handleiding over hoe je mijn Alexa-apparaten in een paar eenvoudige stappen ontkoppelt:

1. Start de Amazon Alexa-app op je iOS of Android apparaten.

2. Tik op het tabblad Apparaten.

3. Tik vervolgens op Alle apparaten.

4. Selecteer het gewenste apparaat uit de lijst dat u wilt ontkoppelen of verwijderen.

5. Tik op Verwijder apparaat.

6. Tik op OK in de volgende pop-up om het ontkoppelingsproces te bevestigen.

Hoe ontkoppel ik een apparaat van Alexa?

Elk Alexa-gadget dat het huis wordt uitgezet, moet eerst worden verborgen op Alexa. Dit is essentieel voor het beschermen van uw privégegevens en het onderhouden van een overzichtelijke Alexa-app. Hier is een handleiding die u laat zien hoe u een apparaat loskoppelt van de Alexa-app op uw iPhone of Android-telefoon.

Opmerking: de app zal uw aanvraag met enige vertraging verwerken. Wanneer dit het geval is, wordt uw apparaat verwijderd.

1. Open de Amazon Alexa-app op je telefoon.

2. Tik op het tabblad Apparaten > Alle apparaten.

  Evalueer de effectiviteit van uw website met behulp van deze 7 Grader-tools

3. Tik op het gewenste apparaat in de lijst dat u wilt ontkoppelen of verwijderen.

4. Tik vervolgens op Verwijder apparaat om het ontkoppelingsproces te starten.

5. Tik op OK in de volgende pop-up om de actie te bevestigen.

Hoe verwijder ik een uitgeschakeld apparaat van Alexa?

Het is vrij eenvoudig om slimme apparaten voor thuisgebruik uit de Alexa-instellingen te verwijderen. U kunt de bovenstaande stappen volgen om elk uitgeschakeld apparaat van Alexa te verwijderen. Zodra je dat hebt gedaan, verdwijnt elk apparaat dat je besluit te verwijderen uit de app, samen met alle groepen of scènes waarin het aanwezig was.

Hoe verwijder ik een apparaat uit de Amazon-app?

Het is vrij eenvoudig om slimme apparaten voor thuisgebruik uit de Alexa-instellingen te verwijderen. Hier is een handleiding die u laat zien hoe u het apparaat uit de Alexa-app op uw telefoon kunt verwijderen. Laten we daarom beginnen.

Opmerking: als u het verkeerde apparaat verwijdert, moet u opnieuw inloggen om dat apparaat te registreren.

1. Start de Amazon-app en tik op het profieltabblad in de onderste balk.

2. Tik op Uw account.

3. Tik op Inhoud en apparaten.

4. Tik op het tabblad Apparaten in de bovenste balk, zoals hieronder weergegeven.

5. Tik op Amazon in de lijst om alle geregistreerde apparaten te zien.

6. Tik op Afmelden om te verwijderen uit elke app of elk apparaat dat u bezit.

7. Tik in de volgende pop-up op Afmelden.

Hoe apparaten uit de Alexa-app te verwijderen?

Als er te veel of inactieve dingen zijn aangesloten en je het apparaat uit de Alexa-app wilt verwijderen, volgt hier een handleiding over hoe je het apparaat in een paar eenvoudige stappen uit de Alexa-app kunt verwijderen op je iPhone of Android-smartphone:

  Hoe de epcdream.nl API te gebruiken met PHP-clients

1. Start de Alexa-app op je smartphone.

Opmerking: de Alexa desktop-app ondersteunt het toevoegen of verwijderen van apparaten niet.

2. Tik op Apparaten > Alle apparaten.

3. Tik op het gewenste apparaat > tandwielpictogram Instellingen.

4. Tik op het prullenbakpictogram > VERWIJDEREN om het apparaat te verwijderen.

Hoe Echo uit de Alexa-app te verwijderen?

Vanwege de verbinding met Amazon-services en de mogelijkheid om voorkeuren te onthouden, vereist het verwijderen van een Echo-luidspreker of -scherm uit uw installatie een iets andere methode. U moet ze ontkoppelen van uw account en ze verwijderen. U kunt de bovengenoemde stappen volgen om het Echo-apparaat uit de Alexa-app te verwijderen.

***

We hopen dat je hebt geleerd waarom je het apparaat niet uit de Alexa-app kunt verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten