Waarom zegt TextNow Oproep geweigerd?

TextNow is een communicatiedienstverlener in Amerikaanse handen, opgericht in 2009 door twee studenten. Sindsdien zijn ze in schaal en structuur gegroeid en bieden ze nu al meer dan tien jaar gratis belservice in de VS en Canada. Het is een app voor communicatie die functioneert als een mobiele virtuele netwerkprovider. Hoewel het conventionele berichten-apps nabootst, zijn de onderliggende ideeën gericht op verschillende gebruikersgroepen. Als u iemand bent die op zoek is naar tips over hoe u iemand op TextNow kunt bellen, of als u problemen ondervindt, zoals het weigeren van uw TextNow-oproep, brengen we u een gids die u daarbij helpt. Je leert ook wat er gebeurt als je iemand op TextNow blokkeert.

Waarom zegt TextNow Oproep geweigerd?

U zult later in dit artikel te weten komen waarom er staat dat TextNow-oproep is afgewezen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Kunnen TextNow-nummers worden geblokkeerd?

Ja. TekstNu wordt geleverd met een volledige SIM-activeringskit. Bovendien bieden ze opties waarmee u het serviceniveau dat u ontvangt, kunt personaliseren, waardoor u volledige controle heeft over uw maandelijkse telefoonkosten. Het betekent dat je je eigen nummer kunt hebben en een nieuw nummer kunt toevoegen via TextNow. Elk nummer kan worden geblokkeerd door een ander nummer, of het nu een TextNow-nummer is of niet. Sms gewoon #STOP naar elk TextNow-nummer dat u wilt blokkeren om dit te bereiken. Zowel TextNow- als niet-TextNow-nummers worden in gelijke mate beïnvloed door #STOP. Als ze het daarna blijven proberen, wordt hun TextNow-oproep afgewezen.

  Pas op: deze Verizon Smishing-zwendel is gek realistisch

Wat betekent het als u een TextNow-nummer belt en er staat Oproep geweigerd?

Geweigerde SMS-oproep betekent meestal dat ze je nummer in de eerste plaats hebben geblokkeerd of dat ze de applicatie gewoon niet op hun apparaat hebben bewaard.

Waarom zegt TextNow Oproep geweigerd?

TextNow is een applicatiegebaseerd dienstverlener. Ze geven je een nummer dat eerder ook van iemand had kunnen zijn. Dus een persoon die u via TextNow belt, heeft mogelijk zwart-witte bellerslijsten op basis van bepaalde configuraties, soms zonder dat zij er ook van op de hoogte zijn. Misschien is het nummer dat u probeert te bellen van iemand die de app heeft verwijderd. Dus als iemand belt, wordt hun TextNow-oproep geweigerd.

Waarom kan ik iemand niet bellen op TextNow?

Nadat u wist waarom de oproep van TextNow werd afgewezen, kan er een variabel aantal redenen zijn wanneer u iemand niet op TextNow kunt bellen. Meestal kunt u met TextNow naadloos verbinding maken met hun Nationwide Wireless Network, maar u kunt om de volgende redenen problemen ondervinden:

  • Noodzakelijke machtigingen geweigerd of uitgeschakeld
  • Verouderde TextNow-app
  • Onstabiele of geen internetverbinding
  • Vliegtuig- of vliegtuigmodus ingeschakeld
  • Beschadigde cache en gegevens van de TextNow-app
  • Ontoereikende internationale interlokale kredieten op TextNow

Wat gebeurt er als je iemand op TextNow blokkeert?

Als u weet waarom de oproep van TextNow is afgewezen en u iemand op TextNow blokkeert, kunnen ze geen contact meer met u opnemen.

Opmerking: ze kunnen nog steeds contact met u opnemen via afzonderlijke nummers die niet bij TextNow zijn geregistreerd. Het kan zelfs gebeuren als u de applicatie van uw apparaat verwijdert. Graag melden via de TextNow-klantenondersteuning pagina en de vertegenwoordigers zullen u helpen.

  Demp automatisch de audio die wordt afgespeeld op alle inactieve tabbladen in Chrome

Hoe weet u of uw TextNow-nummer is geblokkeerd?

Het voicemail-/beltoonpatroon werkt niet soepel. Een voicemail-prompt verschijnt na een paar keer overgaan wanneer u een niet-geblokkeerd nummer belt. U gaat in plaats daarvan rechtstreeks naar de voicemail als het apparaat van de persoon is uitgeschakeld of als deze momenteel in gesprek is. U krijgt geen enkele indicatie als u iemand belt die uw nummer heeft geblokkeerd.

De beste manier om erachter te komen, is door de persoon via een ander nummer te bellen en te kijken of het gesprek vlot doorverbindt. Als ze op die manier verbinding kunnen maken, kun je er misschien achter komen of / waarom ze dat hebben gedaan je geblokkeerd.

Hoe weet u of iemand TextNow gebruikt?

Tenzij je iemand blokkeert op TextNow en je hebt een oproep of sms ontvangen van iemand met een nummer, kun je erachter komen of ze TextNow gebruiken door de TextNow-app zelf te gebruiken. Alle records verschijnen in de app. |En als ze dat niet doen, kun je er zeker van zijn dat ze TextNow niet gebruiken. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen waarom er staat dat TextNow-oproep geweigerd is.

Hoe lang duurt een TextNow-nummer?

TextNow-nummers verlopen niet tenzij u het account op uw apparaat verwijdert. Een indicatie dat het account in gebruik is, is noodzakelijk, daarom is een uitgaand sms- of telefoontje vereist.

U kunt ook enkele van de premiumnummers kopen door een nominale vergoeding te betalen. Dit is op abonnementsbasis, dus gemakkelijker bij te houden in termen van de tijdsperiode dat u het nummer kunt behouden, waarna het aan iemand anders kan worden toegewezen. U kunt een ingesloten nummer-add-on apart kopen, zelfs als u geen Premium-nummer heeft, waardoor uw nummer behouden blijft gekoppeld aan uw account voor de duur van het vergrendelde abonnement. De Premium- en Locked-In-nummers zijn beschikbaar voor $ 4,99 en $ 6,49 per jaar.

  PowerPoint-presentaties verzenden met een ingesloten video

Waarom werkt Mijn TextNow niet?

U moet altijd een bijgewerkte versie van de applicatie op uw telefoon gebruiken, tenzij u wilt dat uw TextNow niet correct werkt. Er kunnen een paar redenen zijn waarom u wordt geconfronteerd met het probleem dat TextNow niet werkt, waaronder enkele van de punten die we eerder hebben genoemd met betrekking tot updaten en privacy. Het gebruik van een VPN kan ook met het netwerk knoeien. Als TextNow niet werkt, is de kans groot dat de app een bug of een storing heeft, of dat hun server niet werkt. Het TextNow-team zal er al aan werken om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je hebt kunnen leren waarom er staat dat TextNow-oproep afgewezen is. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.