Wat als uw Uber-account permanent is gedeactiveerd?

Uber is een Amerikaans bedrijf dat mobiliteit als een service aanbiedt, waardoor klanten een taxi en chauffeur kunnen boeken voor vervoer. Het biedt ook voedselbezorging via Uber Eats, pakketbezorging, koeriersdiensten en de verhuur van elektrische fietsen. Uber bezit geen voertuigen en staat iedereen toe om als Uber-chauffeur deel te nemen en een commissie te geven voor elke boeking. Bent u een Uber-gebruiker die problemen ondervindt bij het gebruik van Uber en vraagt ​​u zich af waarom uw account van Uber wordt verbannen? En welke stappen moet je ondernemen om je Uber-account terug te krijgen? Leun achterover en lees dit artikel tot het einde. We brengen je een handige gids die al je vragen over Uber zal oplossen, zoals waarom je Uber-account permanent is gedeactiveerd en of je een nieuw Uber-account kunt maken als het gedeactiveerd is. Dus laten we beginnen!

Wat als uw Uber-account permanent is gedeactiveerd?

Lees verder om erachter te komen wat als je Uber-account permanent is gedeactiveerd en hoe je het later in dit artikel in detail terug kunt krijgen.

Kun je verbannen worden van Uber?

Ja, je kunt verbannen worden van Uber omdat Uber het recht behoudt om je Uber-partneraccount op elk moment te annuleren. De belangrijkste redenen voor dit verbod kunnen de schending van de Uber-gedragscode zijn, lage beoordelingen, hoge annuleringspercentages, gebruikersrapporten tegen u, gebrek aan documenten en het feit dat uw account wordt betrapt op fraudeactiviteiten. Er kunnen meer redenen zijn, maar als uw Uber-account wordt verbannen, ontvangt u een e-mail van Uber met de reden achter het deactiveren van uw Uber-account.

Wat gebeurt er als Uber uw account deactiveert?

Als Uber je account deactiveert:

  • Je hebt geen toegang tot de Uber-services.
  • Zodra uw uber-account permanent is gedeactiveerd, gaan alle verdiende en opgeslagen credits en cashback in uw oude account verloren.
  • Als u een Uber-chauffeur bent, kunt u het Uber-platform niet gebruiken om ritverzoeken te accepteren of te ontvangen.
  Wat betekent "NVM" en hoe gebruik je het?

Wat als uw Uber-account permanent is gedeactiveerd?

Als je Uber-account permanent is gedeactiveerd, wordt het onmiddellijk gedeactiveerd na het voltooien van de verwijderingsprocedures voor het Uber-account. Alle ongebruikte tegoeden, promoties of incentives worden na 30 dagen gewist, naast de definitieve verwijdering van de informatie. Binnen 30 dagen na deactivering kunt u uw account herstellen als u besluit het niet te verwijderen. En als u datzelfde account wilt gebruiken, hoeft u zich alleen maar aan te melden op de Uber-website met het oude gedeactiveerde account binnen 30 dagen.

Kun je je Uber-account terugkrijgen?

Ja. Als je Uber-account permanent is gedeactiveerd of als je je Uber-account hebt gedeactiveerd, kun je het terugkrijgen door je binnen 30 dagen aan te melden met je accountgegevens. Omdat na 30 dagen deactivering alle ongebruikte tegoeden, promoties of incentives samen met al uw accountgegevens permanent worden gewist.

Hoe kunt u uw Uber-account opnieuw activeren dat permanent is gedeactiveerd?

Het deactiveren van uw Uber-account kan een frustrerende ervaring voor u zijn. Als je Uber account permanent gedeactiveerd is, zijn de stappen om je Uber-account opnieuw te activeren afhankelijk van de reden voor de deactivering van je Uber-account. Controleer dus de deactiveringsmail die door Uber is verzonden met de reden achter de deactivering van uw account en volg de stappen dienovereenkomstig. Je hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met Uber en je deactivering aan te vechten als je chauffeursaccount om welke reden dan ook tijdelijk of permanent is uitgeschakeld. Hieronder staan ​​de gevallen waarvoor uw account mogelijk gedeactiveerd is met de oplossingen om het opnieuw te activeren.

Case I: Gebrek aan bijgewerkte documenten

Als uw Uber-account is gedeactiveerd vanwege ontbrekende of verouderde documenten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw account wordt opnieuw geactiveerd nadat u het wachtende document of een bijgewerkte versie van het document heeft geüpload. Deze deactiveringen kunnen in de toekomst eenvoudig worden voorkomen door ervoor te zorgen dat u uw documenten altijd bijgewerkt en geüpload houdt.

Case II: lage beoordelingen

Als bestuurder laat je beoordeling de kwaliteit van je werk zien en als je beoordeling laag wordt, ontvang je een waarschuwing en ga je naar kwaliteitsbeoordeling als je sterbeoordelingen slecht zijn. Je Uber-chauffeursaccount wordt gedeactiveerd als je beoordelingen niet verbeteren. U moet contact opnemen met de Uber-ondersteuningsteam en vraag hen om gekwalificeerde verbeteringscursussen te geven, die Uber-chauffeurs zullen helpen effectiever en betrouwbaarder te zijn. Deze cursussen, speciaal gemaakt voor onvolmaakte chauffeurs, kosten doorgaans minder dan $ 100 en je kunt ze zowel persoonlijk als online volgen. Na het voltooien van deze cursus upload je het slaagcertificaat naar de Uber-website en wacht je op de heractivering van je permanent uitgeschakelde Uber-account.

  Een nieuwe draadloze standaard: wat is Amazon Sidewalk?

Case III: In strijd met de Uber Community-richtlijnen

Als uw Uber-account is gedeactiveerd omdat u de Uber Community-richtlijnen, er is niet veel dat je kunt doen. Maar je hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met Uber-hulp of mail ze naar [email protected] en verzoek om uw account opnieuw te activeren. Uber zal uw verzoek beoordelen en als u de gedragscode van Uber niet hebt geschonden, wordt uw account hoogstwaarschijnlijk opnieuw geactiveerd.

Case IV: Inactiviteit

Als je 90 dagen inactief bent, zal Uber je Uber-account deactiveren. Om je account opnieuw te activeren, neem je contact op met Uber en dien je een heractiveringsformulier in waarin je aangeeft dat je weer wilt gaan rijden of rijden. En hoogstwaarschijnlijk zal Uber uw account opnieuw activeren.

Hopelijk heb je na deze methoden je permanent gedeactiveerde Uber-account opnieuw geactiveerd.

Hoe kunt u uw Uber-account ongedaan maken?

Als je account door Uber is verbannen, heb je het recht om contact op te nemen met Uber en je deactivering aan te vechten als je chauffeursaccount om welke reden dan ook tijdelijk of permanent is uitgeschakeld. Lees en volg het bovenstaande gedeelte zorgvuldig om de verschillende gevallen te begrijpen waarin uw account mogelijk is gedeactiveerd en de oplossingen om het ook ongedaan te maken.

Kun je een nieuw Uber-account maken als het is gedeactiveerd?

Ja, als je uber-account permanent is gedeactiveerd, kun je een nieuw Uber-account maken. Maar met Uber kunt u een enkel account registreren op een enkel mobiel nummer of e-mailadres. Als je account om de een of andere reden is gedeactiveerd door Uber, moet Uber je eerder geregistreerde accountgegevens hebben geblokkeerd. Om een ​​nieuw account aan te maken, moet je dus een nieuw mobiel nummer en e-mailadres gebruiken.

Kun je 2 Uber-accounts hebben?

Ja, je kunt meerdere Uber-accounts voor jezelf hebben. Met Uber kunt u één account registreren op één mobiel nummer of e-mailadres. Om meerdere Uber-accounts aan te maken, moet u toegang hebben tot meerdere mobiele nummers en e-mailadressen.

Kun je nog een Uber-chauffeursaccount maken?

Ja. Volgens Uber mag één chauffeur slechts één Uber-chauffeursaccount gebruiken en moet elke chauffeur zijn eigen account hebben. Eén telefoonnummer kan niet aan meer dan één account worden gekoppeld. Desondanks hebben veel Uber-chauffeurs meerdere accounts, hoewel ze dit meestal doen met verschillende telefoonnummers en e-mailadressen. Om meerdere Uber-accounts aan te maken, moet u toegang hebben tot meerdere mobiele nummers en e-mailadressen.

  Zijn overlevingsbases en overlevingshuizen hetzelfde in Minecraft

Kunt u bezwaar maken tegen Uber-deactivering?

Ja. Als je account permanent is uitgeschakeld, kan Uber je via e-mail en in-app-berichten op de hoogte stellen met de reden achter de deactivering van je account. U hebt ook het recht om tegen de beslissing in beroep te gaan via de verstrekte link in die e-mail. Uber zal uw verzoek beoordelen en als u de gedragscode van Uber niet hebt geschonden, wordt uw account hoogstwaarschijnlijk opnieuw geactiveerd.

Kunt u Uber aanklagen voor het deactiveren van uw account?

Nee. Uber heeft volledig het recht om een ​​account om verschillende redenen te verwijderen. Aangezien u als Uber-chauffeur een onafhankelijke contractant bent en geen werknemer, kunt u het bedrijf niet aanklagen voor het deactiveren van uw Uber-account. En volgens de wet kan een onafhankelijke contractant worden ontslagen zonder noemenswaardige reden of uitleg.

Hoe lang duurt het Uber-onderzoek?

Wanneer Uber een klacht krijgt over een chauffeur of een ongeval, beoordeelt een team van Uber de klacht en neemt het alle nodige stappen om meer informatie over het incident te verzamelen. Het team kan zelfs contact opnemen met de passagier om meer duidelijkheid te krijgen over het incident. Een onderzoek naar een auto-ongeluk probeert vast te stellen of de Uber-chauffeur schuld heeft aan het ongeval. Dit proces kan tot 3 werkdagen duren, afhankelijk van de ernst van het incident.

***

Met deze eenvoudige handleiding hopen we dat je nu alles weet over Uber en antwoorden hebt gekregen op vragen zoals of je een nieuw Uber-account kunt maken als het gedeactiveerd is en wat als je Uber-account permanent is gedeactiveerd. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

gerelateerde berichten