Wat gebeurt er als je Snapchat verwijdert?

Snapchat is een van die bekende en meest gebruikte apps op smartphones die een gebruiker intact houden met hun aangrijpende functies. Snapchat staat in de volksmond bekend om zijn filters die toegankelijk zijn via de camera-optie en ook om het onbeperkte aantal strepen dat je met je vrienden kunt onderhouden. Je kunt goed communiceren via de app en niet te vergeten de populaire Snapchat-melding die het onmogelijk maakt om het niet te controleren wanneer het op je scherm verschijnt. Misschien is dit de reden waarom de app zo verslavend is en dat sommige gebruikers, meestal tieners, besluiten de app te verwijderen om gefocust te blijven en er niet door afgeleid te worden. Als je vanwege hetzelfde probleem de Snapchat-app van je telefoon hebt verwijderd en je je afvraagt ​​wat er gebeurt als je Snapchat verwijdert, dan zal onze gids van vandaag je veel helpen. We hebben je een perfect document gebracht om al je vragen te beantwoorden over of ik de Snapchat-app verwijder wat er gebeurt en als je de Snapchat-app verwijdert, wordt je account verwijderd. Daarnaast behandelen we ook de meest gestelde vragen over Snapchat, inclusief of ik de Snapchat-app verwijder wat er met mijn herinneringen gebeurt en als ik de Snapchat-app verwijder wat er met mijn strepen gebeurt. Laten we dus beginnen met het één voor één beantwoorden van al uw twijfels in de komende paragrafen.

Wat gebeurt er als je Snapchat verwijdert?

In dit artikel hebben we uitgelegd wat er met mijn strepen en herinneringen gebeurt als ik de Snapchat-app verwijder.

Waarom verwijderen mensen Snapchat?

Mensen verwijderen om verschillende redenen vaak meerdere apps van hun smartphones. Er zijn een paar mogelijke redenen die iemand kunnen dwingen de Snapchat-app van zijn telefoon te verwijderen:

 • Een gebruiker kan Snapchat van zijn telefoon verwijderen vanwege verslaving aan de applicatie.
 • Sommige mensen kunnen negatief worden beïnvloed door de app met betrekking tot de geestelijke gezondheid, waardoor ze kunnen worden gedwongen de app te verwijderen.
 • Sommige Snapchat-gebruikers kunnen de app ook verwijderen om een ​​pauze te nemen van het leven op sociale media.
 • Als iemand zijn Snapchat-account heeft verwijderd, kan hij de app ook verwijderen.
 • Sommige Snapchat-gebruikers kunnen de app ook tijdelijk verwijderen om zich te concentreren op hun studie of om beter te werken.
  Hoe u uw Snapchat-score kunt wissen

Wat is het verschil tussen het verwijderen van Snapchat en het verwijderen van een Snapchat-account?

Voordat we beginnen met weten wat er gebeurt als je verwijder Snapchatis het belangrijk om het basisverschil te kennen tussen het verwijderen van de app en het verwijderen van uw account erin.

 • Wanneer u de applicatie van uw smartphone verwijdert, maakt u de ruimte vrij die deze op uw apparaat in beslag nam, waardoor uiteindelijk uw telefoonopslag vrijkomt.
 • Het verwijderen van de app is op geen enkele manier schadelijk voor de gegevens van de app.
 • Aan de andere kant, door je Snapchat-account te verwijderen, kun je je gegevens en alle andere belangrijke informatie in je account verliezen als je niet binnen 30 dagen na het verwijderen inlogt op je account.
 • Hiermee worden al je gegevens, je herinneringen, chats, strepen en zelfs Snapchat-geklikte foto’s die in de app zijn opgeslagen, gewist.
 • Het verwijderen van je Snapchat-account is een onomkeerbare actie, terwijl het verwijderen van de app van je telefoon dat niet is.

Wat gebeurt er als je de Snapchat-app verwijdert?

Zoals hierboven besproken, zijn er een aantal redenen die kunnen leiden tot de beslissing om de Snapchat-app te verwijderen. En als je je afvraagt ​​​​wat er gebeurt als ik de Snapchat-app verwijder, dan zijn er een paar mogelijke dingen die hierdoor kunnen gebeuren:

 • Het verwijderen van de Snapchat-app leidt niet tot het verwijderen van je account op het platform.
 • Volgens Snapchat, als je de app verwijdert, blijven je Snapchat-herinneringen intact en worden ze niet verwijderd.
 • Als u de app verwijdert, wordt deze alleen van uw apparaat verwijderd en niet van het account van het platform.
 • Als je de locatieoptie op Snapchat hebt ingeschakeld, verliest Snapchat bij het verwijderen van de app het voorrecht om toegang te krijgen tot de GPS en de huidige locatie van je mobiele telefoon, wat uiteindelijk betekent dat je vrienden je locatie niet op de Snapchat-kaart kunnen zien .
 • Ook al heb je de app verwijderd, je account is nog steeds actief, dus je vrienden kunnen je nog steeds snaps en berichten op je account sturen.
  Hoe weet je of iemand anders je Snapchat-account gebruikt?

Verwijdert het verwijderen van de Snapchat-app je account?

Nee, als je de Snapchat-app verwijdert, wordt je account daarin niet verwijderd. Als u de applicatie verwijdert, wordt deze alleen van uw apparaat verwijderd. Je account op het platform blijft wel actief en kan door je vrienden worden benaderd om je foto’s te sturen of een chat te sturen.

Wat gebeurt er met mijn herinneringen als ik de Snapchat-app verwijder?

Gedurende de eerste 30 dagen wordt uw account tijdelijk gedeactiveerd, zodat uw gegevens kunnen worden hersteld, maar als u na 30 dagen niet inlogt op uw account, worden de gegevens gewist.

 • Het verwijderen van je Snapchat-app, om welke reden dan ook, heeft geen invloed op je account erop.
 • Veel Snapchat-gebruikers slaan hun favoriete foto’s of video’s op het platform op, die ze kunnen bekijken wanneer ze maar willen en delen als ze dat willen.
 • Als je dergelijke herinneringen op Snapchat hebt opgeslagen maar de app van je telefoon hebt verwijderd, worden je herinneringen er niet van gewist.
 • Herinneringen zijn toegankelijk via het cameragedeelte bij het openen van Snapchat.
 • U kunt op het linkergedeelte van de cirkel tikken en toegang krijgen tot uw foto’s en video’s die u op het platform hebt opgeslagen of ooit als een verhaal erop hebt geüpload.
 • Deze herinneringen zijn toegankelijk wanneer u de applicatie opnieuw op uw telefoon installeert.

Wat gebeurt er met mijn strepen als ik de Snapchat-app verwijder?

Snapchat heeft een geweldige functie, ook wel streaks genoemd, die in feite foto’s of video’s zijn die Snap-gebruikers dagelijks naar hun vrienden op het platform sturen. Het dagelijks verzenden van deze strepen (foto’s of video’s) leidt tot een score die wordt bijgehouden tussen de twee contacten die de strepen verzenden en ontvangen. Deze streak ontstaat wanneer je drie opeenvolgende dagen Snaps uitwisselt met een vriend. Om deze reeks gaande te houden, moet je binnen een periode van 24 uur dagelijks ten minste één Snap verzenden en ontvangen. Hieronder vindt u de informatie over wat er met Snapchat-strepen gebeurt als u de app verwijdert.

 • Als u de app verwijdert, kunt u geen Snaps uitwisselen met uw vrienden.
 • Je vrienden kunnen je echter nog steeds Snaps sturen.
 • Maar streaks zijn een wederzijdse uitwisseling van foto’s of video’s, dus als u geen Snap terugstuurt, staat u misschien op het punt uw Snap-streak met de vriend te verliezen.
 • Het verwijderen van de app kan ertoe leiden dat de streak die u had behouden, verloopt.
  Snel toevoegen op Snapchat verwijderen

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat betekent het verwijderen van een Snapchat-account?

antw. Als je een Snapchat-account verwijdert, verlies je al je accountinstellingen, vrienden, Snaps, chats, apparaatgegevens, verhalen, herinneringen en locatiegegevens die in je account zijn opgeslagen.

Q2. Als ik mijn Snapchat-account verwijder, wat zien mijn vrienden dan?

antw. Als je je Snapchat-account verwijdert, kunnen je vrienden je gegevens niet zien. Ze kunnen je geen berichten of Snaps sturen op het platform. Uw vrienden worden niet op de hoogte gesteld van het verwijderen of deactiveren van uw account.

Q3. Als ik Snapchat van mijn telefoon verwijder, verlies ik dan al mijn foto’s?

antw. Nee, je verliest je foto’s of herinneringen die zijn opgeslagen in je Snapchat-account niet door de app van je apparaat te verwijderen.

Q4. Hoe weet ik of iemand zijn Snapchat-account heeft verwijderd?

antw. Om te weten of iemand zijn Snapchat-account heeft verwijderd of niet, kun je beginnen met het zoeken naar zijn gebruikersnaam in de app. Als er na de zoekopdracht geen overeenkomende gebruikersnaam verschijnt, is het mogelijk dat ze hun account hebben verwijderd of je van het platform hebben geblokkeerd.

V5. Kan ik mijn Snapchat-account tijdelijk deactiveren?

antw. Er is geen directe manier om je Snapchat-account te deactiveren. U kunt uw account binnen de periode van 30 dagen van het platform verwijderen en opnieuw inloggen om te voorkomen dat u uw accountgegevens kwijtraakt.

***

We hopen dat ons document over wat er gebeurt als je de Snapchat-app verwijdert, al je twijfels over het verwijderen van Snapchat-apps heeft weggenomen en wat er daarna met je gegevens gebeurt. Zo ja, laat het ons dan weten door hieronder uw waardevolle opmerkingen achter te laten. U kunt hieronder ook uw vragen of suggesties over andere twijfels achterlaten.

gerelateerde berichten