Wat is beter tussen Samsung versus iPhone?

Als het gaat om het kopen van een goede telefoon, rijst de vraag welke telefoon je moet kopen. Deze vraag wordt een beetje ingewikkeld als je moet kiezen tussen Samsung en iPhone. De complicatie ontstaat omdat beide telefoons geavanceerde functies hebben en elkaar beconcurreren. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want wij waarderen uw zuurverdiende geld en zullen ervoor zorgen dat elke cent die u heeft verdiend goed wordt geïnvesteerd. Daarom hebben we in deze handleiding functies gegeven waarmee u kunt beslissen tussen Samsung en iPhone, wat beter is. Je leert ook de verschillen kennen tussen iPhone versus Samsung-camera, iPhone versus Samsung-batterijduur, iPhone en Samsung die duurder is, enz. Dus laten we aan de slag gaan!

Wat is beter tussen Samsung versus iPhone?

Als u wilt weten wat een betere optie is tussen een iPhone en een Samsung-telefoon, moet u de prijzen en de functies ervan vergelijken. Blijf lezen om meer te weten.

Opmerking: we hebben deze vergelijking gedaan voor Samsung Galaxy S22 Ultra en iPhone 13 Pro Max.

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone en de Samsung-camera?

Afbeelding van Monoar Rahman Rony via Pixabay

U moet uw vrienden hebben gevraagd naar de camerakwaliteit voordat u een telefoon aanschaft. Maar het wordt moeilijk voor je vriend als je je vriend vraagt ​​naar het verschil tussen de camerakwaliteit van de iPhone en die van Samsung. Maak je geen zorgen, we helpen je hierbij. Het zal je ook helpen Samsung versus iPhone te beantwoorden, wat beter is:

  Een gids voor lokale SEO

Functies

iPhone 13 Pro Max
Samsung Galaxy S22 Ultra
Fotografie overdag
Foto’s die vanaf de camera zijn aangeklikt, zien er realistischer uit. De iPhone 13 Pro Max heeft een iets snellere sluitertijd en minder lensflare.
De S22 Ultra biedt bijna foutloze randherkenning en kan individuele haarlokken onderscheiden van de achtergrond voor beelden die lijken op die van een DSLR. Foto’s op die laatste zijn enigszins bewerkt om het contrast te verhogen en je foto’s geschikt te maken voor Instagram.
Fotografie bij weinig licht
Als je iemand bent die van meer realistische foto’s houdt, dan is iPhone 13 pro max het meest geschikt voor jou omdat het de essentie van de nacht behoudt. Maar de foto’s die bij dit lage licht worden aangeklikt, geven mogelijk niet de juiste andere elementen op de achtergrond weer.
Als je iemand bent die ook bij weinig licht een helder beeld wil, dan is deze telefoon meer geschikt voor jou. Je hoeft de foto ook niet te bewerken om hem er Instagrambaar uit te laten zien, aangezien je telefoon het werk al voor je heeft gedaan. Maar je kunt soms teleurgesteld raken omdat er dingen zijn die er beter uitzien zoals ze zijn en die niet opgefleurd hoeven te worden.
Zoomfotografie
Deze telefoon heeft een digitale zoom tot 15x en 3x optische zoom.
Als het gaat om zoomfotografie, heeft de camera aan de achterzijde een digitale zoom tot 100x en een optische zoom van 3x en 10x. U kunt deze telefoon dus gebruiken om objecten vast te leggen die ver van u verwijderd zijn. Ook als je een vogelliefhebber bent, is deze telefoon geschikt voor jou.
Videos
Als je iemand bent die graag kwaliteitsvideo’s maakt, dan zul je genieten van de iPhone 13 Pro Max-telefoon. Enkele van de belangrijkste functies zijn stereo-opname, zoomweergave, ondersteuning voor slo-mo-video, filmische videostabilisatie en snelle video.
De S22 Ultra biedt langzamere slow-motion video. Een fascinerende keuze voor vloggers en contentproducenten, met de softwarefunctie Director’s View kun je tegelijkertijd de video-uitvoer van alle camera’s bekijken.

  Een MP4-videospeler instellen op Ubuntu

In termen van functies en de kwaliteit die het produceert in foto’s en video’s, kan iPhone als een winnaar worden beschouwd. Maar aangezien uw keuze uniek is, is het voor ons moeilijk te zeggen welke beter voor u is. We hopen dat we je voldoende hebben gemachtigd, en nu kun je zelf een iPhone versus Samsung-camera kiezen, wat beter is.

Wat is het verschil tussen de prijzen van iPhone en Samsung?

Zowel iPhone als Samsung zijn vrij duur. We hebben de prijs voor beide op een rij gezet:

A. iPhone-prijs

De prijs van verschillende modellen vindt u hier:

Telefoonmodellen
Prijs in Roepies
Prijs in Dollars
iPhone SE
49.900
614,77
iPhone 13
64.900
799,57
iPhone 13 ProMax(128GB)
1,19,900
1477.17
iPhone 14 (128GB)
79.900
984.37
iPhone 14 Pro
1,29,900
1600.37

B. Samsung-prijs

De prijs van verschillende modellen vindt u hier:

Telefoonmodellen
Prijs in Roepies
Prijs in Dollars
Galaxy S21FE 5G
48999
603,67
Galaxy S22
57999
714,55
Galaxy Z Flip4
89999
1108,79
Galaxy Z Fold4
144999
1786.39

Er is dus weinig prijsvariatie, maar Samsung en iPhones zijn qua prijs vergelijkbaar. Als u wilt beslissen welke u wilt kopen, moet u ook naar andere functies zoeken die we in dit artikel hebben vermeld.

Wat is de vergelijking van de batterijduur tussen iPhone en Samsung?

Afbeelding van Tobias Heine via Pixabay

We hebben de batterijlevensduur van iPhone versus Samsung vergeleken voor iPhone 13 Pro Max en S22 Ultra. Blijf lezen om meer te weten te komen over de details ervan.

A. Samsung S22 Ultra-batterij

De batterijcapaciteit van de Samsung S22 Ultra is 5000 mAh. Om de levensduur van de batterij in andere termen te begrijpen, hebben we een tabel voor u weergegeven:

  Top 13 Beste SolarMovie-alternatieven om films online te kijken

Aangaande met
Tijd in uren
Internetgebruikstijd (LTE)
Tot 20
Internetgebruikstijd (wifi)
Tot 21
Video-afspeeltijd
Tot 20
Audio-afspeeltijd
Tot 81
Gesprekstijd
Tot 40

B. iPhone 13 Pro Max-batterij

Het kan 50 procent van de batterij van de telefoon opladen in slechts 30 minuten. Maar hiervoor heb je wel een 20W adapter nodig. Om de levensduur van de batterij beter te begrijpen, hebben we hieronder een tabel weergegeven:

Aangaande met
Tijd in uren
Video afspelen
Tot 28
Video afspelen (gestreamd)
Tot 25
Audio afspelen
Tot 95

Toch heeft Samsung qua batterij de voorkeur vanwege de batterij die lang meegaat.

iPhone en Samsung, wat is duurder?

De telefoons van beide bedrijven zijn duur. Maar als het om Samsung gaat, zijn er verschillende modellen, dus de prijs varieert ook. En je kunt ook een goedkope Samsung-telefoon krijgen. Maar als de functies van de Samsung-telefoon vergelijkbaar zijn met de iPhone, zijn Samsung-telefoons ook even duur.

***

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het oplossen van uw vraag over Samsung versus iPhone, wat beter is. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten