Wat is Crunchyroll-account delen?

Crunchyroll is een wereldwijd online platform voor het streamen van films dat specifiek Aziatische films en televisieprogramma’s streamt, in tegenstelling tot andere websites of apps voor het streamen van films, zoals Netflix, Amazon Prime, enz. Hoewel het een Amerikaans bedrijf is en zijn hoofdkantoor heeft in Californië en San Francisco, zijn service is de distributie van Aziatische films, shows, anime, etc. over de hele wereld. Het is het resultaat van de samenwerking tussen Sony Pictures en Sony Music Japan. Het is vergelijkbaar met andere online entertainmentplatforms en biedt bepaalde budgetvriendelijke abonnementen bij het aanmaken van een account op Crunchyroll. Crunchyroll herbergt duizenden anime-shows, Aziatische films en nog veel meer. Het biedt opwindende functies zoals het delen van Crunchyroll-accounts, waardoor gebruikers hun Crunchyroll-account kunnen delen met vrienden en familie en Crunchyroll op meerdere apparaten tegelijk kunnen bekijken. Dus als je een grote anime-fan en Japanse filmliefhebber bent en een gebruikersaccount op Crunchyroll wilt maken, ben je hier aan het juiste adres! Dit artikel bevat alle informatie die u moet doornemen voordat u uw Crunchyroll-account krijgt en leert of u Crunchyroll meerdere gebruikersprofielen kunt hebben.

Wat is Crunchyroll-account delen?

U zult verder in dit artikel leren wat het delen van Crunchyroll-accounts is. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Hoe u gratis een Crunchyroll-account kunt krijgen?

Als je een grote anime-fan bent en gratis films op Crunchyroll wilt streamen, volg je een van de volgende methoden:

Methode 1: gebruik de gratis versie van Crunchyroll

U kunt dit doen door te kiezen voor de gratis versie van Crunchyroll. De gratis versie biedt geen reclamevrije films of shows en er zijn veel beperkingen. U komt dus niet in aanmerking om alle shows te bekijken. Bovendien is deze gratis versie van Crunchyroll sinds het voorjaar van 2022 in sommige landen verouderd en verwijderd.

  Extensies installeren en beheren in Chrome

Methode 2: krijg een gratis proefperiode van 14 dagen

U kunt ook kiezen voor de gratis proefperiode van 14 dagen van Crunchyroll om gratis een Crunchyroll-account te krijgen. Crunchyroll stuurt 2 dagen voor het einde van je proefperiode een notificatie. Daarom kunt u uw abonnement annuleren en uw kaartgegevens verwijderen om transacties te voorkomen. U kunt de eenvoudige stappen volgen om een ​​gratis proefperiode van 14 dagen te krijgen.

1. Bezoek de Crunchyroll-inlogpagina in uw browser als u deze al heeft aangemaakt.

2. Voer uw geregistreerde e-mail-ID en wachtwoord in en klik op INLOGGEN.

Opmerking: klik op CREATE ONE om een ​​nieuw account aan te maken als je er nog geen hebt en voer je e-mailadres en wachtwoord in om het succesvol aan te maken.

3. Klik op PROBEER GRATIS PREMIUM in de bovenste balk.

4. Klik vervolgens op START 14-DAGEN GRATIS PROEF voor het gewenste plan dat ook het delen van Crunchyroll-accounts omvat.

5. Voer uw creditcardgegevens en postcode in en klik op Start gratis proefperiode om direct gebruik te maken van de gratis proefperiode van 14 dagen.

Hoeveel kost Crunchyroll per maand?

Crunchyroll is een wereldwijd online platform voor het streamen van anime-films dat verschillende abonnementen biedt, net als andere apps voor het streamen van films. Het heeft 3 soorten abonnementen, waarvan 2 maandplannen en 1 jaarplan. De prijs van de abonnementen voor Crunchyroll India verschilt van die van Crunchyroll USA.

De abonnementen van Crunchyroll India zijn als volgt:

  • Crunchyroll biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen, samen met een van de maandelijkse abonnementen wanneer u een account op het platform aanmaakt.
  • Het FAN-abonnement kost INR 79/maand.
  • Het MEGA FAN-abonnement (1 maand) kost INR 99/maand. Het heeft een aantal extra functies die niet beschikbaar zijn voor het FAN-abonnement, zoals het streamen van films op meerdere apparaten tegelijk.
  • Het MEGA FAN-abonnement (12 maanden) kost INR 999/jaar. Dit is het jaarabonnement en heeft nog meer extra functies in vergelijking met het megaplan. U krijgt een spannende korting van 16% op de maandprijs die jaarlijks wordt gefactureerd.
  Hoe u "Continue Watching" bovenaan kunt krijgen in Netflix

Kan ik een Crunchyroll-account delen?

Ja, u kunt uw Crunchyroll-account delen met uw vrienden en bekenden. Aangezien je met het megafan-abonnement films kunt streamen op 4 schermen of apparaten tegelijk, kun je je Crunchyroll-account delen met 3 andere gebruikers.

Kan ik Crunchyroll-account delen activeren?

Ja, u kunt het delen van uw Crunchyroll-account activeren met uw inloggegevens van het Crunchyroll-account. Als u kiest voor het Mega fan-abonnement, heeft u het voordeel dat u uw account deelt met andere gebruikers, met andere woorden, u kunt meerdere gebruikers hebben voor één Crunchyroll-account en u kunt dat doen door uw inloggegevens met iedereen te delen de gebruikers met wie u uw Crunchyroll-account wilt delen.

Wat is Crunchyroll-account delen?

Net als elke andere online app voor het streamen van films, zoals Netflix, promoot Crunchyroll ook het delen van accounts, zodat je samen met je vrienden en geliefden films en shows kunt kijken. Crunchyroll-account delen betekent het gebruik van één Crunchyroll-account en de bijbehorende inloggegevens voor meerdere gebruikers. Hiermee kunnen we films op meerdere apparaten tegelijk bekijken.

Kun je Crunchyroll op meerdere apparaten tegelijk bekijken?

Ja, je kunt Crunchyroll op meerdere apparaten tegelijk bekijken. Als je de MEGA FAN of het jaarabonnement hebt, kun je Crunchyroll op meerdere apparaten tegelijk bekijken. Maar als je voor het FAN-abonnement hebt gekozen, kun je Crunchyroll niet op meerdere apparaten tegelijk spelen.

Kun je meerdere gebruikers op Crunchyroll hebben?

Ja, je kunt meerdere gebruikers hebben voor één Crunchyroll-account, mits je niet kiest voor het FAN-abonnement. Zoals eerder vermeld, kunt u, als u voor het megafan- of jaarabonnement gaat, uw Crunchyroll-account delen, waardoor u meerdere gebruikers voor één account heeft.

Kan ik meerdere profielen op Crunchyroll hebben? Kan ik Crunchyroll meerdere gebruikersprofielen hebben?

Nee, helaas kunt u niet meerdere gebruikersprofielen hebben op het Crunchyroll-platform. Deze afwezigheid van meerdere profielen op Crunchyroll leidt tot het door elkaar halen van de volglijsten.

  Hoe u eenvoudig de zaak op tekst in Google Docs kunt wijzigen

Hoeveel apparaten kan Crunchyroll?

Zoals eerder vermeld, als u van plan bent om te kiezen voor het MEGA FAN- of jaarabonnement, is het maximale aantal apparaten waarop Crunchyroll tegelijkertijd kan werken vier. Het is het maximale aantal apparaten waarop kan worden gespeeld en mag deze limiet niet overschrijden.

Wat is Crunchyroll MEGA FAN?

Net als andere online streaming-apps biedt Crunchyroll u drie soorten abonnementen. De Crunchyroll MEGA FAN is een soort maandelijks abonnement met extra functies in vergelijking met het FAN-abonnement. Het kost INR 99/maand en biedt functies zoals het delen van Crunchyroll-accounts, het downloaden van films voor offline kijken, enz. Dit abonnement wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen.

Hoeveel kost Crunchyroll Family Plan?

Het Crunchyroll Family-plan omvat het MEGA FAN-plan, het ultieme FAN-plan en het jaarplan. De abonnementsprijzen van Crunchyroll zijn verschillend voor de VS en India.

In de VS zijn de kosten van de Family-abonnementen als volgt:

  • Het MEGA FAN-abonnement kost $ 7,99 / maand
  • Het Ultimate Fan-abonnement kost $ 14,99 per maand

Voor de Indian Crunchyroll-app omvat het gezinsabonnement het MEGA FAN-abonnement en het jaarlijkse MEGA FAN-abonnement. De kosten zijn als volgt:

  • Het MEGA FAN-abonnement kost INR 99/maand
  • Een jaarlijkse MEGA FAN kost INR 999/jaar

***

We hopen dat dit artikel u erg heeft geholpen en u de nodige informatie heeft gegeven die nodig is voordat u een Crunchyroll-account aanmaakt en over Crunchyroll-account delen en Crunchyroll meerdere gebruikersprofielen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

gerelateerde berichten