Wat is de Google Meet-tijdslimiet voor een vergadering

Tools voor videoconferenties zijn niet hetzelfde als tools voor videogesprekken. Conferentietools zijn gebouwd om tegemoet te komen. meerdere gebruikers in één vergadering en zijn veel complexer dan een groepsvideo- of audiogesprek. Als zodanig, hoewel je veel gratis tools voor videoconferenties zult vinden, hebben ze allemaal een soort beperking voor gratis gebruikers.

Google Meet-tijdslimiet

Google Meet is gratis te gebruiken, maar gratis gebruikers worden beperkt door de lengte van de vergadering die ze hebben.

Een gratis Google Meet-gebruiker kan een vergadering hebben die 60 minuten of minder duurt, dat wil zeggen dat uw vergadering of oproep een uur kan duren. Na een uur wordt deze automatisch beëindigd en moet u een nieuwe vergadering starten.
Dit geldt voor bijeenkomsten met 3 of meer deelnemers.
Als u het afgelopen jaar langer belt, dat wil zeggen langer dan 60 minuten belt, komt dat omdat Google de limiet van één uur voor gratis gebruikers tijdelijk heeft opgeheven.
De limiet wordt weer van kracht op 28 juni, 2023 tenzij Google besluit het opnieuw te verlengen.
Voor gratis gebruikers van Google Meet kunnen één-op-één gesprekken tot 24 uur duren.

  Hoe het Apple ID-wachtwoord op de iPhone te wijzigen

Google Meet: langer bellen

Google Meet adverteert met langere gesprekken. U kunt tot 24 uur bellen, maar deze tijdslimiet vereist een betaald account van de host van de vergadering.

Er zijn twee verschillende betaalde accounts die u kunt kopen;

Google Workspace Essentials: $8/per gebruiker/per maand
Google Workspace Enterprise: neem contact op met Google voor prijzen

Betaalde Google Meet-abonnementen verhogen ook het aantal deelnemers dat u in één gesprek kunt hebben van 100 naar 150 (Workplace Essentials) naar 250 (Workspace Enterprise).

Betaalde Google Meet-gebruikers krijgen ook andere functies, waaronder meer opslagruimte in hun Google Drive (10-100 GB per gebruiker). Voor Workplace Enterprise-gebruikers is er ook een livestream-optie beschikbaar, wat betekent dat je live kunt gaan via Google Meet in plaats van via sociale media.

  Wat is een GIF en hoe gebruik je ze?

Andere tools voor videoconferenties

Als u zich afvraagt ​​hoe Google Meet presteert in vergelijking met andere gratis hulpprogramma’s voor videoconferenties, of hulpprogramma’s die naast de betaalde gebruikers een gratis optie bieden, kunt u bij ons terecht.

Google Meet vs Zoom: gebruikers van Google Meet gratis kunnen vergaderingen van 60 minuten houden, terwijl gebruikers van Zoom gratis vergaderingen van 40 minuten kunnen hebben.

Google Meet vs Microsoft Teams: zowel Google Meet gratis als Microsoft Teams gratis hebben een tijdslimiet van 60 minuten voor gratis gebruikers, maar Microsoft Teams is aanzienlijk moeilijker in te stellen.

Conclusie

De tijdslimiet van Google Meet april lijkt in sommige gevallen onvoldoende, bijvoorbeeld als je een klas houdt, maar het is verreweg het minst beperkend voor zover het gratis tools betreft. Zelfs in vergelijking met betaalde plannen voor Zoom, komt Google Meet als beste uit de bus.

  Volume+ voegt muziekbediening en meer toe aan het volume HUD [Jailbreak]