Wat is de Samsung-rijmodus?

Samsung-gsm’s van Zuid-Koreaanse oorsprong worden door meer dan 70 miljoen mensen over de hele wereld gebruikt. Het biedt smartphones in een breed scala aan functies en prijzen. Als we het hebben over de functies van Samsung-gsm’s, kunnen we de Samsung Galaxy S3-automodus niet missen. Een andere meest besproken functie zijn de instellingen voor de rijmodus van de Samsung Galaxy. Het heeft echter een behoorlijk aantal negatieve en positieve recensies. Dit komt door de problemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd, aangezien de rijmodus op mobiele telefoons van Samsung wordt ingeschakeld wanneer deze in beweging is. Daarom hebben gebruikers gezocht naar manieren om de rijmodus Galaxy Note 5 en ook andere modellen uit te schakelen. Als u zo’n Samsung-gebruiker bent, bent u op de juiste plek. Deze gids is nuttig voor u om te begrijpen en meer te leren over wat de rijmodus van Samsung is.

Wat is de Samsung-rijmodus?

Verderop in dit artikel leer je wat de rijmodus van Samsung is. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is de rijmodus?

De rijmodus is een van de kenmerken van moderne smartphones die ook wel de handsfree-modus wordt genoemd. Het belangrijkste doel van het in werking stellen van deze functie was om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Hiermee kunt u de rijmodus inschakelen wanneer u gaat rijden. Het heeft de neiging om te draaien om uw telefoon in de DND-modus te zetten door de oproepen en meldingen te dempen. U kunt het ook uitschakelen wanneer het niet nodig is.

  Beveilig API's en webapplicaties met Probely DAST Scanner

In sommige modellen, zoals de Samsung Galaxy Note 5, wordt de rijmodus automatisch ingeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd door de sensor. Het wordt een vloek omdat gebruikers belangrijke oproepen en meldingen mislopen. Het is echter geen groot probleem, aangezien we oplossingen voor u hebben. Het uitschakelen van de rijmodus is de beste manier om ongemak te voorkomen.

Hoe de rijmodus van Galaxy S4 inschakelen?

Laten we eens kijken naar de stappen om te leren hoe u de rijmodus van de kunt inschakelen SamsungGalaxy S4.

Opmerking: deze stappen zijn ook van toepassing op de Samsung Galaxy Note 5 en andere modellen die de rijmodusfunctie hebben en vóór 2015 zijn gelanceerd.

1. Tik op het pictogram Apps-lade in de rechterbenedenhoek van het scherm.

2. Tik op de app Instellingen.

3. Tik op het tabblad Mijn apparaat bovenaan het scherm.

4. Veeg omlaag om de optie Rijmodus te vinden.

  Richtlijnen gebruiken om PowerPoint-objecten uit te lijnen

5. Tik op de schakelaar Rijmodus die van links naar rechts schuift om aan te geven dat de rijmodus is ingeschakeld.

Hoe de rijmodus van Galaxy S4 uit te schakelen?

U kunt de rijmodus eenvoudig uitschakelen door een paar wijzigingen aan te brengen in de instellingen van de rijmodus van de Samsung Galaxy. Volg dezelfde stappen als hierboven vermeld om naar de optie Rijmodus te gaan en schakel deze vanaf daar uit.

Hoe de rijmodus Galaxy Note 5 uit te schakelen?

Er wordt geen duidelijke informatie gegeven over de instellingen voor de rijmodus in het Samsung Galaxy Note 5-model, aangezien deze modus verborgen is. U kunt echter de DND-modus gebruiken die de rijmodus in de Galaxy Note 5 vervangt.

De DND-modus (Niet storen) is zo’n functie die kan worden gebruikt als vervanging voor de rijmodus. U volgt de onderstaande stappen om de DND-modus in en uit te schakelen.

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op de optie Geluiden en trillingen.

3. Tik op de optie Niet storen.

4. Tik vervolgens op de schakeloptie Nu inschakelen om deze modus in of uit te schakelen.

Opmerking: u kunt ook de uitzonderingsoptie gebruiken waarmee u de DND-opties kunt aanpassen door alarmen, oproepen en meldingen te blokkeren.

Wat is de Samsung Galaxy S3 automodus?

De Samsung Galaxy S3 Automodus is een nieuwe functie die toegang geeft tot de functies in de auto die je nodig hebt tijdens het rijden. Het kan worden gebruikt voor het afspelen van muziek of navigatie. U krijgt ook snel toegang tot veelgebruikte functies zoals favorieten en functies. Deze functies zijn ontworpen op een manier die aantrekkelijk is voor de ogen. De grote, heldere iconen leiden je aandacht niet af tijdens het rijden. Wat u op uw smartphone ziet, wordt weerspiegeld op het dashboard van de auto of op de stuurbediening. Deze modus kan alleen worden gebruikt als de auto’s MirrorLink-standaarden ondersteunen. U kunt eenvoudig toegang krijgen tot de automodus door op het kleine autopictogram boven aan uw scherm te tikken.

  Goede RAW-foto's maken

***

We hopen dat je hebt geleerd wat de rijmodus van Samsung is. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten