Wat is een smartdisplay en moet u er een aanschaffen?

Slimme displays worden nu een rage, vooral met De thuishub van Google nu op de markt. Maar wat zijn slimme displays nu precies? En is dit het type apparaat dat u nodig heeft?

Als je niet bekend bent met slimme beeldschermen, heb je ze waarschijnlijk op zijn minst in een bepaalde hoedanigheid gezien – Amazon heeft de Echo Show, en Google heeft de Thuishub. En dan heb je Lenovo en JBL met hun kijk op het slimme display. Maar als je er nog nooit een hebt gebruikt, ben je misschien benieuwd hoe ze werken en wanneer ze nuttig zijn.

Smart Displays zijn slimme luidsprekers met een scherm

Als het erop aankomt, is een slim scherm (zoals de Echo Show of de Google Home Hub) gewoon een traditionele slimme luidspreker met een scherm erop voor visuele presentatie. Denk dus aan een gewone Echo of Google Home, maar dan met een ingebouwd scherm.

  Wat te doen als uw batterij is aangesloten en niet wordt opgeladen?

Ik beschrijf dit alsof het geen groot probleem is, maar afhankelijk van hoe je het gebruikt, kan een slim scherm de manier waarop je normaal gesproken een stemassistent in je huis zou gebruiken, volledig veranderen.

In plaats van Alexa of Google Assistant naar het weer te vragen en vervolgens alleen naar de voorspelling te luisteren, kunnen ze je allebei de voorspelling laten zien met het ingebouwde display, wat veel nuttiger en nuttiger kan zijn. Evenzo, als je hen vraagt ​​​​naar een stukje trivia (zoals het hoogste gebouw ter wereld of in hoeveel films Tom Hanks heeft gespeeld), geeft het scherm je niet alleen het eenvoudige antwoord, maar het kan je ook meer informatie tonen met betrekking tot je vraag.

Bovendien schittert het ingebouwde display wanneer je wilt profiteren van visueel zware spraakopdrachten, zoals het opzoeken van recepten of het vertellen van de Google Assistent om je video’s van schattige kittens op YouTube te laten zien. Natuurlijk, als je een Chromecast hebt aangesloten op een televisie in de buurt, zal dit ongeveer hetzelfde bereiken, maar de ervaring is naadloos als je een ingebouwd scherm hebt.

  Sneltoetsen aanpassen op KDE Plasma 5

Er zijn ook de smarthome-bedieningen. Je kunt spraakopdrachten blijven geven om je verschillende smarthome-apparaten te bedienen, maar soms is het ook geweldig om touchscreen-bediening te hebben – ze kunnen soms sneller en een beetje handiger zijn dan het schreeuwen van opdrachten die al dan niet volledig worden begrepen door de stemassistent . En als je een Nest Hello-videodeurbel hebt, kun je de videofeed automatisch laten verschijnen op de Home Hub wanneer iemand aanbelt, wat cool is.

Natuurlijk zijn er de secundaire kenmerken van slimme schermen waar veel mensen van genieten, namelijk het gebruiken als een soort digitale fotolijst. En met de verbazingwekkende AI achter Google Foto’s, doet de Home Hub geweldig werk door automatisch de beste foto’s te kiezen en te kiezen die op het scherm moeten worden weergegeven wanneer je hem niet actief gebruikt.

Dus moet je er een kopen?

Een vraag als deze komt neer op hoe u uw bestaande stemassistent doorgaans gebruikt. Op zijn minst, als je ooit je stemassistent hebt gebruikt en een beetje wenste dat je het antwoord kon zien, dan kan een slim display een waardige aankoop zijn.

  Hoe te repareren "Sta niet-vertrouwde snelkoppelingen toe" grijs weergegeven op iPhone of iPad

Dat is misschien een beetje te simpel, maar als je vaak dingen opzoekt met je Echo of Google Home die meestal visueel zwaar zijn (zoals recepten), kan een slim scherm een ​​belangrijke upgrade zijn ten opzichte van een gewone slimme luidspreker.

Bovendien kunnen slimme displays u een alternatieve methode bieden om smarthome-apparaten te bedienen. Soms is het uitroepen van een spraakopdracht niet aan de orde (zoals als iemand in de buurt slaapt), dus een aanraakscherm bij de hand hebben om lichten of andere slimme apparaten uit te schakelen, kan een enorm gemak zijn.

En als er iets is, als je niet 100% klaar bent om in het slimme display-spel te duiken, kun je het voor minder geld uitproberen door een Vuurtablet, waarin Alexa is ingebouwd en kan fungeren als een soort Echo Show.