Wat is er gebeurd om een ​​vriendoptie op Facebook voor te stellen?

Facebook is een van de oudste sociale media- en netwerktoepassingen. Het is opgericht door Mark Zuckerberg en is eigendom van metaplatforms, een Amerikaans bedrijf. Het was de eerste sociale-mediatoepassing waarmee gebruikers foto’s en video’s konden uploaden, inhoud konden delen en er dagelijkse updates of statussen op konden plaatsen. Daarom heeft Facebook enkele communityrichtlijnen en -beleidslijnen opgesteld voor de veiligheid van de gebruikers. Als een functie of gebruiker zich niet aan de richtlijnen houdt, wordt dat specifieke account of die functie van Facebook verbannen. De meest bekende functie van Facebook, de functie voor vriendensuggesties, is onlangs van het platform verwijderd omdat deze functie niet goed werkte. Deze functie gebruikte een volgmechanisme om de gegevens te verkrijgen, zoals het bijhouden van uw contacten, interesses, enz., en helpt u uw netwerk te verbeteren. Dus als je een Facebook-gebruiker bent en je je afvraagt ​​wat er is gebeurd met de suggestie een vriend-optie op Facebook, moet je dit artikel doornemen om je twijfels weg te nemen en oplossingen te vinden voor al je vragen, zoals wat betekent vriendensuggestie op Facebook. We zullen je ook laten zien waarom Facebook suggesties voor vrienden verwijdert en hoe je Facebook-vriendensuggesties kunt krijgen.

Wat is er gebeurd om een ​​vriendoptie op Facebook voor te stellen?

Verderop in dit artikel kom je te weten wat er is gebeurd om een ​​vriendoptie op Facebook voor te stellen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

  Hoe uit te loggen bij de Facebook-app

Wat betekent vriendensuggestie op Facebook?

Facebook biedt veel functies om uw netwerk met mensen te verbeteren en stelt u in staat om met steeds meer mensen in contact te komen. Het heeft een functie die vriendensuggestie wordt genoemd en die je een lijst laat zien met mensen die je misschien kent en die je graag op Facebook zou willen verbinden. Het bepaalt uw lijst met vriendensuggesties op basis van uw contacten en het aantal gemeenschappelijke vrienden dat u mogelijk heeft.

Als je iemands telefoonnummer hebt opgeslagen en die persoon is beschikbaar op het Facebook-platform, worden zijn of haar Facebook-accounts weergegeven in je lijst met vriendensuggesties als je ze nog niet aan je vriendenlijst hebt toegevoegd door ze een vriendschapsverzoek te sturen. Suggesties van Facebook-vrienden gaan beide kanten op, wat betekent dat de mensen die op uw lijst staan, mogelijk ook uw Facebook-account op hun lijst met suggesties hebben staan.

Suggereert Facebook vrienden die naar jou hebben gezocht?

Ja. Facebook stelt vrienden voor die naar je hebben gezocht. Ze geven ook de Facebook-accounts weer van verschillende mensen die mogelijk op de een of andere manier aan u gerelateerd zijn. U heeft misschien allebei veel gemeenschappelijke vrienden op uw accounts en deelt mogelijk dezelfde interesses en inhoud, en is gebaseerd op vele andere factoren. Wederzijdse vrienden impliceren de gemeenschappelijke vrienden die aanwezig zijn op beide gebruikersaccounts van Facebook.

Het toont ook de Facebook-accounts van mensen die mogelijk uw profiel hebben doorzocht of bekeken. Het eerste account dat op de Facebook-suggestielijst verschijnt, is mogelijk de persoon die naar uw account zocht, of u hebt mogelijk naar hun Facebook-account gezocht. Het is niet altijd het geval; u kunt een suggestie van een gebruiker krijgen als deze onlangs uw telefoonnummer heeft opgeslagen, hoewel u hun telefoonnummer niet hebt opgeslagen.

Waarom krijg ik suggesties van Facebook-vrienden van vreemden?

U kunt suggesties voor Facebook-vrienden krijgen voor de mensen die u misschien kent, maar ook voor mensen die u misschien niet kent. Facebook gebruikt technologie zoals Artificial Intelligence, Deep Learning en Machine Learning om je lijst met suggesties te verbeteren. Het bladert door al uw gegevens, inhoud, zoekgeschiedenis, contacten en allerlei informatie met betrekking tot u om uw lijst met vriendensuggesties bij te werken. Aangezien het dus zoveel gegevens verwerkt, onderhoudt en analyseert, kan het fout gaan terwijl het u een Facebook-account voorstelt dat u misschien niet kent. En dit resulteert in suggesties van vreemden, maar u hoeft zich geen zorgen te maken.

  Hoe u een melding krijgt wanneer een Facebook-pagina live is

Facebook biedt een alternatieve optie om vriendensuggesties te verwijderen als je iemand niet kent. Het gebeurt soms, ook al heb je misschien niet de gemeenschappelijke vrienden als het andere account. U kunt allebei deel uitmaken van hetzelfde netwerk, bijvoorbeeld dat u allebei dezelfde pagina heeft, dezelfde werkstatus heeft of dat u allebei naar dezelfde persoon op zoek bent. De redenen die deze problemen bepalen zijn eindeloos.

Waar is de optie Een vriend voorstellen op Facebook gebleven? Wat is er gebeurd om een ​​vriendoptie op Facebook voor te stellen?

Onlangs was er een bug in de suggestie een vriend-functie van Facebook die resulteerde in het onjuist laden van die functie. Het zorgde ervoor dat Facebook de suggestie vriend-optie van de pagina’s van de gebruikers verwijderde. Deze functie is van Facebook verwijderd omdat deze niet voldeed aan de gemeenschapsnormen van de Facebook-applicatie.

Hoewel deze functie van Facebook is verwijderd, kan deze op een aantal manieren worden ingeschakeld.

Waarom heeft Facebook Suggest Friends verwijderd?

Facebook is een sociale netwerksite die mensen aanmoedigt om in contact te komen met nieuwe gebruikers met dezelfde interesses, achtergronden, werkstatus, gemeenschappelijke vrienden, enz. De functie voor het suggereren van vrienden stelde mensen in staat hun contacten uit te breiden. Maar deze functie is onlangs verwijderd van de Facebook-site omdat deze niet voldeed aan het privacybeleid en de communityrichtlijnen van Facebook. Het laadde niet de juiste informatie op de pagina’s van Facebook-gebruikers. Daarom heeft Facebook deze functie permanent verwijderd om problemen te voorkomen, volgens recent nieuws.

  Hoe u een app of service van uw Facebook-account kunt verwijderen

Hoe krijg ik vriendensuggestie terug op Facebook?

Hoewel Facebook de vriendensuggestie van zijn platform heeft verwijderd, kun je een aantal methoden gebruiken om een ​​vriendenoptie op Facebook voor te stellen. Als u iemand bent die zich afvraagt ​​hoe u suggesties voor Facebook-vrienden weer op uw feed kunt krijgen, dan zijn hier enkele manieren voor u.

Met deze methoden kunt u suggesties voor Facebook-vrienden inschakelen:

Methode 1: vind vriendensuggesties op de Facebook-app

1. Open de Facebook-app op je iOS of Android apparaat.

2. Ga naar het tabblad Vrienden.

3. Tik op Suggesties.

Dit zijn enkele stappen die u moet volgen om de suggestielijst van uw vrienden op Facebook te krijgen.

Methode 2: contacten importeren

Als uw suggestielijst u onjuiste informatie geeft, kunt u de onderstaande stappen volgen om de juiste vriendenlijst te krijgen.

1. Tik op de optie Importeren in het gedeelte met suggesties in de Facebook-app.

2. Tik vervolgens op Aan de slag in het gedeelte Vrienden zoeken.

3. Keer terug naar het scherm Suggesties om de lijst met voorgestelde vrienden uit uw contactenlijst te bekijken.

U kunt deze stappen volgen om een ​​goede vriendenlijst op Facebook te krijgen.

***

We hopen dat je hebt gehoord over de optie een vriend voorstellen op Facebook. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten