Wat is er met de Monkey-app gebeurd?

Monkey-app is een videochatplatform dat miljoenen mensen verbindt via videobellen. Deze app gebruikt Snapchat-gebruikersnamen voor videochats die ongeveer 10-15 seconden duren. Onlangs werd het verwijderd uit de Apple App Store wegens schending van vastgestelde regels en richtlijnen. Als je hier bent om antwoorden te vinden op wat er met de Monkey-app is gebeurd, ben je hier aan het juiste adres. Laten we meer te weten komen over de app en wat er in detail mee is gebeurd.

Wat is er met de Monkey-app gebeurd?

Deze app kwam in het jaar 2016 in actie. Het bood gebruikers een videochatplatform waar ze met mensen in contact konden komen en nieuwe vrienden konden maken. Ondanks het populaire gebruik in die tijd, kreeg de app te maken met terugslag vanwege negatieve recensies en gevallen van ongepast gedrag tijdens het gebruik. Daarom is het voor iOS-apparaten verboden. Laten we eens kijken wat de exacte redenen waren waarom deze app werd verbannen.

Waarom is de Monkey-app verboden?

Toen deze app in actie kwam, verbond zijn videochatfunctie veel vreemden, en daarmee kwam de exploitatie van de app. De reden achter wat er met de Monkey-app is gebeurd, is de schending van ethische richtlijnen voor App Store-veiligheid en het gebruik van seksueel expliciete inhoud in de app.

  Hoe u contacten op uw iPhone of iPad kunt beheren en verwijderen

Is de Monkey-app verwijderd?

Ja, het is verwijderd uit de App Store. Er werden frequente klachten over seksueel geweld op dit platform ingediend, wat leidde tot het verbod.

Hebben ze de Monkey-app verwijderd?

Ja. Het werd verwijderd uit de iOS App Store omdat verschillende schendingen van regels en richtlijnen de App Store ertoe dwongen het te verbieden. Dit is wat er gebeurde met de Monkey-app in de App Store.

Waarom is de Monkey-app verwijderd?

Deze app is van de downloadplatforms verwijderd vanwege het ongepaste gedrag van sommige gebruikers op dit platform. Het gebeurde omdat gebruikers klaagden dat ze seksueel expliciete inhoud tegenkwamen terwijl ze de videochatfunctie van de app gebruikten.

  Wat is een man-in-the-middle-aanval?

Hoe de Monkey-app te downloaden nadat deze van iOS is verwijderd?

Helaas is deze videochat-app voorgoed verwijderd uit de iOS App Store-download. U kunt de app op geen enkel iOS-apparaat downloaden. Maar toch, je kunt het downloaden op een Android-telefoon uit de Google Play Store.

***

We hopen dat je hebt begrepen wat er met de Monkey-app is gebeurd. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten