Wat is het e-mailadres van Me.com?

Met de tijd veranderen keuzes! Dit is precies wat er is gebeurd met het e-mailadres van Me.com. Als u een Apple-gebruiker bent sinds 2012, weet u dat Apple alle services met betrekking tot het Me.com-e-mailadres heeft ingetrokken. De plotselinge terugtrekking heeft voor veel verwarring gezorgd onder Apple-gebruikers die het MobileMe-pakket kochten net voordat Me.com officieel haar diensten beëindigde. Het Apple Support-team heeft belangrijke wijzigingen gemeld met betrekking tot de e-mailservices van @icloud.com, het e-mailadres van Me.com en het e-mailadres van @mac.com. Dit artikel heeft het verschil tussen @ME en @iCloud opgelost. In deze technische zelfstudie krijgt u gedetailleerde en nauwkeurige antwoorden op al uw mogelijke vragen die u heeft over wat een @ME-account is en of u überhaupt een Me.com-e-mailadres kunt krijgen. Blijf op de hoogte met ons om alle mogelijke uitkomsten te ontrafelen waartoe de overhaaste beslissing van Apple ons heeft geleid!

Wat is het e-mailadres van Me.com?

Blijf verder lezen om de stappen te vinden die in detail uitleggen wat het e-mailadres van Me.com is en het verschil tussen @ME en @iCloud.

Wat is een @ME-account?

De eerste vraag die we moeten beantwoorden, is wat is een @ME-account? Het @ME-account bestaat dus uit een Me.com-e-mailadres dat deel uitmaakt van de voorheen functionerende e-mailservice van Apple. In 2012 stopte Apple officieel met de MobileMe-service en is deze niet meer toegankelijk voor gebruikers. Deze plotselinge verandering zorgde voor een behoorlijke opleving waarbij het bestaande Me.com e-mailadres nog steeds werkte als e-mail-ID’s. Apple heeft echter duidelijk gemaakt dat ze kunnen functioneren als een alias voor het primaire e-mailadres van Apple, dat wil zeggen iCloud.com. We hopen dat je hebt geleerd wat een @ME-account is.

Wat is het e-mailadres van Me.com?

Het e-mailadres van Me.com is nu een e-mailalias onder Apple iCloud-mail. U moet een primair iCloud-mailadres instellen, alleen dan kunt u uw e-mailaliassen maken. Er kunnen maximaal drie e-mailaliassen worden gemaakt. Volgens Apple Support kun je, zodra je klaar bent om je e-mailaliassen te maken of op te halen, ze gebruiken om e-mail te verzenden en te ontvangen op elk apparaat waarop iCloud-e-mailservices draaien. Het e-mailadres van Me.com is tussen 2008 en 2012 ontstaan ​​als onderdeel van de e-maildiensten van Apple. Apple stopte ermee en nu is het slechts een alias voor het iCloud-e-mailadres. Hoewel een interessant aspect van het Me.com-e-mailadres is dat een Apple-gebruiker die vóór 19 september 2012 een iCloud-account had aangemaakt, tegelijkertijd toegang kon hebben tot zowel iCloud- als Me.com-e-mailadressen.

  11 Deep Learning-software in 2022

Wat voor soort e-mail is Me.com?

Momenteel is Me.com een ​​e-mailalias van het primaire iCloud.com-account. In 2012 stopte Apple met de MobileMe-service en daarom werd ook de e-mailservice van Me.com abrupt stopgezet.

Hoe kom je aan een Me.com e-mailadres?

U kunt geen Me.com-adres meer krijgen. Apple heeft de MobileMe-service gesloten. Apple-gebruikers die zich vóór 2012 niet hadden geregistreerd voor iCloud-diensten, kunnen geen Me.com-e-mailadres krijgen. En nu hebben de nieuwe Apple-gebruikers alleen toegang tot iCloud-services.

Waarom heb je een @ME-e-mailadres?

Ook hier staat het jaar 2012 centraal! Mogelijk hebt u al een @ME-e-mailadres onder uw naam geregistreerd als u vóór 2012 voor Apple-services hebt gekozen. U kunt het Me.com-e-mailadres echter gebruiken om e-mails te verzenden of te ontvangen in plaats van ze via iCloud.com te verzenden. Alle e-mails worden opgeslagen in Apple iCloud. Er zou dus geen verschil zijn in het gebruik van de e-mailalias in plaats van de primaire e-mail.

Opmerking: als u uw Me.com-e-mailadres vóór 2012 had, kunt u dit nu niet wijzigen. Het wordt nu herkend als een e-mailalias van iCloud.com, het enige primaire e-mailadres dat door Apple wordt gebruikt. Daarom kunt u het e-mailadres van Me.com uitschakelen of permanent verwijderen. Als je het eenmaal hebt verwijderd, kun je geen nieuw e-mailadres maken met Me.com. Om te zien of je oldie Me.com e-mailadres nog werkt of niet, doorloop je de onderstaande stappen.

Kunt u uw @ME-e-mailadres wijzigen?

Nee, u kunt het @ME-e-mailadres niet wijzigen. Aangezien Apple alle Me.com-accounts heeft gesloten, kunt u uw Me.com-e-mailadres niet wijzigen. Desalniettemin kunt u de volledige naam voor een alias of een aangepast domeinadres wijzigen. U kunt het label voor een alias ook wijzigen!

  Bepalen welke apps toegang hebben tot de gezondheidsgegevens van uw iPhone

Opmerking: houd er rekening mee dat u een primair iCloud-e-mailadres niet kunt verwijderen of uitschakelen, omdat dit het standaard e-maildomein is onder Apple. U kunt geen e-mailalias gebruiken om een ​​afzonderlijke Apple ID aan te maken. Een e-mailalias zoals @me.com en @mac.com kan niet worden geconverteerd naar een primair iCloud-e-mailadres.

Laten we nu eens kijken wat het verschil is tussen @ME en @iCloud.

Wat is het verschil tussen @ME en @iCloud?

@ME maakte deel uit van de MobileMe-service die Apple vóór 2012 lanceerde. Apple sloot alle MobileMe-services in het jaar 2012 af, dus uiteindelijk kwam ook Me.com tot een abrupte splitsing. Tegenwoordig probeert Me.com nog steeds bij te blijven als een e-mailalias van iCloud-account. iCloud-services zijn speciaal ontworpen voor Apple-functies, zoals cloudopslag voor het opslaan van afbeeldingen, documenten, notities, wachtwoorden en andere belangrijke gebruikersspecifieke gegevens. Het houdt zichzelf up-to-date op alle apparaten die iCloud-services gebruiken. Als u iCloud actief gebruikt, kunt u uw gegevens onder iCloud delen met andere gebruikers. U kunt ook de iCloud-back-upfunctie op uw iPhone, iPad of iPod gebruiken. Zodra u zich bij iCloud registreert, krijgt u een gratis primair e-mailaccount, dat wil zeggen iCloud.com, en 5 GB gratis opslagruimte. Voor extra functies moet u zich abonneren op iCloud+.

Het verschil tussen @ME en @iCloud is dat het twee verschillende e-mailaliassen zijn. Verder biedt Apple je een optie om door te gaan met je oude MobileMe-e-mailadres of het nieuwe iCloud.com-e-mailadres. Toch ontvang je alle e-mails in dezelfde inbox.

Hoe ziet een Apple e-mailadres eruit?

iCloud.com is het officiële e-mailadres onder Apple. De e-mail-ID van Apple ziet er als volgt uit: [email protected]

Werken @MAC-e-mailadressen nog steeds?

Ja, als u op 9 juli 2008 een werkend @mac.com-e-mailadres had, werkt het nog steeds als een e-mailalias van het iCloud-e-mailadres. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen wat een @ME-account is.

Hoe maak je een nieuw Mac-e-mailadres aan?

U kunt geen nieuw Mac-e-mailadres maken, aangezien iCloud het officiële e-mailadres is voor alle Apple-apparaten. U kunt in plaats daarvan de mac.com-e-mailalias inschakelen. Hieronder staan ​​de stappen om een ​​Apple ID aan te maken. Uw iCloud wordt automatisch gegenereerd bij het aanmaken van uw Apple ID. Volg de volgende stappen om uw Apple ID aan te maken en een iCloud-account te openen in plaats van het Me.com-e-mailadres.

  9 tools om uw persoonlijke of zakelijke chatbot te maken

1. Bezoek de iCloud-aanmeldingspagina op uw browser.

2. Klik op Maak een Apple ID aan onderaan de pagina, zoals hieronder weergegeven.

3. Voer uw voornaam en achternaam, LAND/REGIO en geboortedatum in.

4. Blader vervolgens naar beneden en voer de gewenste Apple ID in die u wilt instellen.

Opmerking: u kunt elk van uw e-mailadressen instellen als uw Apple ID.

5. Voer en bevestig het gewenste wachtwoord in de bijbehorende velden, zoals hieronder weergegeven.

6. Stel beveiligingsvragen en antwoorden voor uw Apple ID in via de gerelateerde velden, zoals hieronder weergegeven.

7. Selecteer desgewenst de gewenste Ontvangen-velden zodat Apple u informatie kan sturen over Apple-updates, aankondigingen en verschillende aanbevelingen.

8. Voer de codetekens in die in de afbeelding hiernaast worden weergegeven en klik op Doorgaan.

9. Voer de 6-cijferige verificatiecode in het daarvoor bestemde veld in dat je hebt ontvangen in de e-mail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven als je Apple ID.

10. Klik op Doorgaan.

11. Ga akkoord met het venster Algemene voorwaarden en pop-up, zoals hieronder afgebeeld.

12. Klik ten slotte op iCloud gebruiken om uw nieuw aangemaakte iCloud-account te openen.

Uw iCloud-e-mailadres wordt aangemaakt.

***

We hopen dat je hebt geleerd wat het e-mailadres van Me.com is en het verschil tussen @ME en @iCloud. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten