Wat is Ring Security System en waarom heb je het nodig?

Er is geen beter gevoel dan veilig te zijn in ons eigen huis.

Zoals de wereld vordert, is er een grote behoefte aan betere huisbeveiliging en dat zou zeker onze topprioriteit moeten zijn. Hoewel je het nog steeds kunt vermijden en kunt bidden dat alles soepel verloopt, kan een beter huisbeveiligingssysteem je helpen om de gebeurtenissen meestal onder controle te houden.

U zult gerust zijn in de wetenschap dat uw huis de veiligheid stevig in de greep heeft, wat een directe impact heeft op het welzijn van elk gezinslid.

Het vinden van het juiste beveiligingssysteem voor in huis is niet de moeilijkste taak. Om dingen gemakkelijker te maken, zal ik in dit bericht kijken naar Bel huisbeveiligingwat een van de meest populaire en geprefereerde keuzes is voor thuisbeveiligingssystemen.

Als dat interessant klinkt, laten we dan meer te weten komen.

Wat is Ring Home Security?

Om het zo eenvoudig mogelijk te houden, heeft Ring Security een aantal producten die je helpen het algehele beveiligingsniveau van je huis te verbeteren.

Het is heel anders dan de traditionele huisbeveiligingssystemen die professionele hulp nodig hebben en je vastzetten in een contract. Je kunt ze ook niet van het ene huis naar het andere verplaatsen.

Aan de andere kant is Ring Home Security letterlijk DIY (doe het zelf). U kunt de gewenste producten kopen en binnen een mum van tijd installeren: geen gedoe of rocket science. En het beste is, het is draagbaar. Je kunt hem overal mee naartoe nemen als je van huis verandert.

De meeste van hun producten worden geleverd met een toetsenbord of een app waarmee u de gegevens die door het apparaat worden verzonden, kunt beheren en openen. Super handig moet ik zeggen.

Het is ook belangrijk om toe te voegen dat al hun producten het voorbeeld van eenvoud volgen, samen met essentiële functies. U krijgt de vereiste veiligheid in een mooi en elegant stuk. Het voegt ook die minimalistische look toe aan je huis die iedereen aanspreekt.

  Red jezelf in de multi-platformgame Beyond Gravity [Paid]

Bovendien is hij draadloos en heeft hij geen installatieproces dat je energie kost. Het is gemaakt voor iedereen die er is.

Voordelen van het gebruik van Ring Home Security

Hoewel er veel “algemene” voordelen zijn van een strakke greep op de beveiliging van je huis, zijn hier enkele die zich richten op het gebruik van Ring, vooral omdat, nou ja, dat is waarom je hier bent.

Smart home-integraties

Aangezien Ring nu eigendom is van Amazon, zal het ongetwijfeld goed integreren met Alexa, hun stemassistenttechnologie. Wat het echter interessanter maakt, is het feit dat het zelfs kan worden geïntegreerd met Google Assistant en andere merken.

Het maakt de zaken dus een stuk eenvoudiger. Je kunt gewoon je stemassistent inschakelen en hem opdracht geven om bepaalde acties op de Ring-producten uit te voeren.

Betaalbare prijzen

In tegenstelling tot sommige andere huisbeveiligingsprogramma’s, pakketten of bedrijven, is de productlijn van Ring redelijk betaalbaar en kosteneffectief. U betaalt slechts een eenmalig bedrag en mag het zo lang houden als u wilt. Geen terugkerende kosten, geen installatiekosten.

Om het op te waarderen, krijg je ook een gratis proefperiode van 30 dagen van Ringbeschermingdie monitoring en video-opname voor de producten omvat.

Mogelijkheid om andere Ring-producten te mixen en matchen

Een ander geweldig voordeel van het gebruik van Ring Home Security is dat je elk van hun producten kunt mixen en matchen om te eindigen met een allround huisbeveiligingspakket terwijl je tegelijkertijd geld bespaart. Een mooi voorbeeld is het verbinden van hun Stick Up Camera met hun Video Doorbell voor maximale veiligheid.

Makkelijk te installeren

Ik geloof dat ik dit al eerder heb genoemd, maar het is de moeite waard om nogmaals te zeggen dat alle Ring-producten supergemakkelijk te installeren zijn, daarom is het proces volledig doe-het-zelf. Je hebt er geen professionele hulp bij nodig. Volg gewoon de gegeven eenvoudige instructies en je bent klaar om te gaan.

Laten we nu eens kijken naar de populairste producten van Ring die u graag zou willen bekijken.

Ring Video Doorbell 3 Plus

Dit batterijgevoede apparaat genaamd Ring Video Doorbell 3 Plus heeft een aantal zeer geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals verbeterde bewegingsdetectie, pre-roll-technologie en toegevoegde bewegingszone. Je krijgt ook verbeterde wifi en videovoorbeelden van 4 seconden, zodat je weet wat er gebeurde voordat een beweging werd geactiveerd.

  Street Racing 2 is een eenvoudig no-nonsense racespel [Review]

Deze deurbel heeft 1080p HD-videokwaliteit en stelt je in staat om iedereen buiten te horen, zien en spreken met je telefoon, pc of tablet. Je kunt ervoor kiezen om mobiele meldingen te ontvangen wanneer je op de deurbel drukt of als de bewegingssensoren iets activeren.

Het heeft briljant nachtzicht en een batterij die oplaadbaar is. Je monteert hem eenvoudig met de meegeleverde tools en verbindt hem via de ring-app vanaf elk apparaat naar keuze. Zoals eerder in dit bericht vermeld, kunnen alle producten van Ring worden geïntegreerd met Amazon Alexa, en Video Doorbell 3 Plus is niet anders.

Via de Ring-app kun je ervoor kiezen om live te zien wat er voor de deurbel gebeurt. U krijgt ook regelmatig misdaad- en veiligheidswaarschuwingen om u altijd op de hoogte te houden. U krijgt letterlijk volledige controle door de app te gebruiken en u kunt de machtigingen, gebruikersaccounts en andere functies aanpassen.

Ring Stick Up Cam

Ring Stick Up Cam is in feite een HD-beveiligingscamera met bewegingsgeactiveerde meldingen en tweerichtingsgesprekken. Je kunt het koppelen met Amazon Alexa voor extra veiligheid en gemak. Het kan binnen of buiten worden gemonteerd, afhankelijk van uw voorkeur, en u kunt mensen zien, horen en spreken.

Hier zijn enkele andere kenmerken van dit apparaat:

  • Verwijderbare batterij
  • Livebeeld om op elk moment een oogje in het zeil te houden via de Ring-app
  • Kan op een vlakke ondergrond worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd met behulp van een montagebeugel
  • Geen rommel, draadloos ontwerp
  • 1080p HD-videokwaliteit
  • Geavanceerde bewegingsdetectie om de beste instelling voor uw huis te bepalen

Het heeft ook aangepaste privacy-instellingen waarmee u privacyzones kunt maken en u kunt concentreren op belangrijke gebieden. Wanneer je maar wilt, kun je bewegingsopname, audio en waarschuwingen uitschakelen als je een rustige omgeving wilt, want gemoedsrust is noodzakelijk.

Deze is supergemakkelijk in te stellen en je kunt hem via de app verbinden met al je Ring-apparaten en de bediening binnen handbereik hebben.

Niet te vergeten, het heeft een slank en elegant ontwerp bedoeld voor eenvoud en minimalisme.

Ring Spotlight-camera

Met sirenealarm en tweerichtingsgesprekfunctie kun je met Ring’s Spotlight Cam met bezoekers praten door hem aan te sluiten op compatibele Echo-apparaten. Het heeft een 1080p HD-video met infrarood nachtzicht en levensweergave. Je krijgt ook ingebouwde LED-lichtstrips en levenslange diefstalbeveiliging, die een vervanging garandeert als je camera wordt gestolen.

  Hoe Chrome-instellingen terug te zetten naar standaard

Dit apparaat beschermt je huis dag en nacht en waarschuwt je via telefoon, tablet of pc wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast kun je ook een tweede accupakket toevoegen voor back-up of een zonnepaneel voor een constante laadstroom.

Het is ongelooflijk eenvoudig te installeren, werkt met Amazon Alexa en geeft je geweldige controle via de meegeleverde app, net als alle andere Ring-producten.

Bel alarm

Ring Alarm 2nd Gen is verkrijgbaar in 5, 8 en 14-delige kits en is een veel betere versie van hun vorige release (uiteraard) en levert uitstekend werk door u een geweldig huisbeveiligingssysteem te bieden. Als extra functie kunt u ook 24/7 professionele bewaking inschakelen voor extra bescherming.

Dit doe-het-zelf alarmsysteem was gestemd op nummer 1 voor klanttevredenheid door JD power in 2019, en terecht. Het is gevuld met enkele van de meest handige beveiligingsfuncties om uw huis te allen tijde te beschermen.

Over de 5-delige kit gesproken, deze bevat een toetsenbord, basisstation, contactsensor, bewegingsdetector en range extender. U kunt uw alarmmodi wijzigen en onmiddellijke meldingen ontvangen wanneer het systeem wordt geactiveerd. Hiermee kunt u het apparaat in- of uitschakelen met behulp van Amazon Alexa-compatibiliteit.

Het mooie is dat het niet uitmaakt welke onderdelenset je kiest, je kunt op elk moment in de toekomst extra componenten en accessoires toevoegen. Het is ook heel eenvoudig om het in te stellen. Sluit gewoon je basisstation aan, verbind het met wifi via de Ring-app en plaats de sensoren ten slotte op de ideale locaties.

Conclusie

Ik hoop dat dit artikel over Ring je een idee geeft van hoe effectief het kan zijn op het gebied van beveiliging en ook een algemeen perspectief geeft op het hele ‘huisbeveiliging’-ding. Als je een elegant design + een stevige grip op beveiliging wilt, dan is de productlijn van Ring de juiste keuze.

gerelateerde berichten