Wat is Slimware-hulpprogramma’s?

Desktopsystemen zijn een onvermijdelijk onderdeel van het leven van mensen geworden. Of het nu voor werk of persoonlijk gebruik is, het gebruik van een systeem of een laptop is een dagelijks karwei. Systemen worden ook veel gebruikt voor browse-activiteiten. Hoewel er online veel softwareprogramma’s beschikbaar zijn om uw activiteit op uw apparaat te beschermen, kan het nog steeds worden aangetast. Hier springt een systeemoptimalisatie in. Het helpt u uw privacy te beschermen terwijl u over internet zweeft. Een van die System Optimizer is Slimware Utilities. Als je nog niet eerder van de naam hebt gehoord, dan ben je op de juiste plek beland. In de gids van vandaag zullen we Slimware Utilities Driver Update en aanverwante onderwerpen in detail onderzoeken. Laten we dus meteen beginnen en Slimware Driver Update beter leren kennen.

Wat is Slimware-hulpprogramma’s?

Slimware is een systeemoptimalisatie door SlimWare Utilities voor Windows-systeem. Het is een malwaredetectienaam voor een groep hulpprogramma’s. Slimware Utilities staat op de 57e plaats van andere beschikbare sites. Het is een softwarebedrijf gevestigd in de VS. Het bedrijf biedt downloadbare software en services die u helpen uw pc op te schonen, bij te werken, te repareren en te optimaliseren.

Wat is Slimware-stuurprogramma-update?

 • Slimware Driver Update is een softwareprogramma van Slimware Utilities dat is geclassificeerd als een mogelijk ongewenst programma (PUP) en bloatware.
 • De driver is gratis te downloaden en kan u helpen bij het oplossen van systeemproblemen en het installeren van driverupdates.
 • Het helpt ook bij het verbeteren van de prestaties van uw systeem door het up-to-date te houden.
 • Het houdt uw systeem veilig door ervoor te zorgen dat het op de nieuwste beschikbare versie draait.
 • Daarnaast biedt Slimware Driver Update een reeks aanpassingstools waarmee programma’s kunnen worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van gebruikers.
 • Het wordt ook geleverd met een automatische back-up- en herstelfunctie waarmee u eenvoudig toegang krijgt tot systeemgegevens.
 • Bij het installeren van de software activeert het waarschuwingen en valse meldingen die een gebruiker ertoe aanzetten acties uit te voeren, zoals het corrigeren van registerwaarschuwingen, het bijwerken van stuurprogramma’s en andere om problemen met hun apparaat op te lossen.
 • Het is een van de beste tools voor computerbeveiliging.
  Trello-kaarten over meerdere borden koppelen

Kan de installatie van Slimware Driver Update worden verwijderd?

Ja, u kunt Slimware Driver Update van uw computer verwijderen. Het is vrij eenvoudig te doen vanuit het Configuratiescherm van uw apparaat.

Slimware Driver Update verwijderen in Windows 10

PUP-software kan onbewust worden geïnstalleerd met een applicatie of een programma van internet. Software zoals Slimware Utilities Driver Update start automatisch op en wordt op de achtergrond van uw apparaat uitgevoerd. Het kan uw surfervaring op internet verstoren. Laten we eens kijken naar de stappen die u zullen helpen bij het verwijderen van deze software:

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Klik op de optie Een programma verwijderen in Programma’s.

3. Zoek en selecteer nu het Slimware-programma en klik op de knop Verwijderen.

4. Bevestig de rest van het proces door de instructies op het scherm te volgen.

Nadat het programma is verwijderd, moet u de onderstaande stappen volgen om ervoor te zorgen dat het verwijderingsproces succesvol is.

Stap I: Achtergrondproces sluiten

Het is bekend dat Driver Update van Slimware Utilities automatisch op de achtergrond wordt uitgevoerd. Daarom moet u alle achtergrondprocessen van uw pc beëindigen. Om dit te doen, kunt u de hulp gebruiken van onze gids over het uitschakelen van achtergrond-apps in Windows 10.

Stap II: Gebruik Anti-Malware Tool

De volgende stap is ervoor te zorgen dat er geen malware, adware, spyware of PUP’s zijn die uw systeem kunnen beschadigen. Om dit te doen, kunt u een anti-malwaretool zoals Malwarebytes gebruiken en uw systeem scannen op verdachte zaken. Deze stap helpt u bij het verwijderen van Slimware Driver Update. Raadpleeg onze handleiding over het gebruik van Malwarebytes Anti-Malware om malware te verwijderen en uw systeembestanden en programma’s te scannen.

  8 geweldige XFCE-thema's om uit te checken

Stap III: Voer een schone start uit

De laatste stap om ervoor te zorgen dat de verwijdering van Slimware Driver Update is voltooid, is het schoon opstarten van uw systeem. De meeste niet-Microsoft-services en -programma’s starten opnieuw op nadat de pc opnieuw is opgestart. Een schone start van uw systeem helpt dit echter te voorkomen zonder de prestaties te schaden. U kunt een schone start uitvoeren in Windows 10 met behulp van onze informatieve gids.

Waarom is een stuurprogramma-update vereist?

 • Nu u weet wat Slimware Driver Update is, moet u weten dat een driverupdate een essentieel onderdeel van uw systeem is.
 • Als uw stuurprogramma’s verouderd zijn of ontbreken, kunnen ze meerdere problemen met uw pc veroorzaken, waaronder trage prestaties, systeemcrashes en gebrek aan functies en functies.
 • Een stuurprogramma-update is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw computer optimaal presteert en om problemen ermee op te lossen.
 • U kunt uw stuurprogramma’s ook bijwerken met toepassingen van derden.
 • Deze helpen bij het automatisch detecteren van verouderde stuurprogramma’s, het downloaden, installeren en bijwerken ervan.
 • U kunt ook wachten op officiële updates en stuurprogramma’s handmatig bijwerken.
 • Dit kan gedaan worden door de website van de fabrikant te bezoeken en te zoeken naar mogelijke updates.
 • Om dit te doen, moet u op de hoogte zijn van uw hardwaremodel, grafische kaart en geluidskaartmodel.
 • Als u geen internetverbinding heeft, kunt u stuurprogramma’s bijwerken met behulp van een cd of diskette.
 • Door stuurprogramma’s bij te werken, kunt u verdere systeemproblemen voorkomen.

U kunt ook meer te weten komen over het bijwerken van apparaatstuurprogramma’s op Windows 10 door onze gids grondig door te nemen.

Hoe kan ik Slimware-hulpprogramma’s van mijn pc verwijderen?

Het verwijderen van Slimware Utilities is mogelijk via het configuratiescherm van uw pc. Als je er uitgebreid over wilt weten, bekijk dan de onderstaande stappen:

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om Instellingen te openen.

  Hoe u een directe downloadlink voor een bestand in Office 365-document kunt krijgen?

2. Ga nu naar het gedeelte Apps in Instellingen.

3. Start vervolgens Apps & functies in het linkerdeelvenster en selecteer het Slimware-programma.

4. Selecteer nu Verwijderen en volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

5. Nadat u Slimware hebt verwijderd, gebruikt u een toepassing van derden om uw register op te schonen en te scannen als er zich een probleem blijft voordoen.

6. Herstel ten slotte uw browserinstellingen als er enkele wijzigingen zijn aangebracht door Slimware op uw apparaat.

Met deze stappen kunt u Slimware met succes van uw apparaat verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Is Driver Update by Slimware malware?

Ans. DriverUpdate is een detectienaam van Malwarebytes voor een mogelijk ongewenst programma (PUP). De software behoort tot de Slimware Utilities-familie.

Q2. Is Slimware een product van Microsoft?

Ans. Nee, Slimware is geen product van Microsoft.

Q3. Kan ik Slimware verwijderen?

Ans. Ja, u kunt Slimware verwijderen.

Q4. Is het updaten van stuurprogramma’s veilig?

Ans. Ja, het bijwerken van stuurprogramma’s is volkomen veilig. Het bijwerken van stuurprogramma’s helpt bij het verbeteren van de systeemprestaties.

Q5. Hoe weet ik of mijn apparaat is geïnfecteerd met malware?

Ans. Malware-infectie van uw apparaat kan worden bevestigd als u te maken krijgt met het automatisch opnieuw opstarten van het apparaat, willekeurige foutmeldingen, geen toegang tot bestanden en wanneer een apparaat heter wordt dan normaal.

***

We hopen dat ons informatieve document over Slimware Utilities u goed heeft begeleid bij het bijwerken van stuurprogramma’s, het verwijderen ervan en het belang ervan. Laat ons uw mening, suggesties of vragen weten als u vragen heeft over andere onderwerpen.

gerelateerde berichten