Wat is sms-handtekening op Android?

Sms-handtekeningen op uw mobiele telefoons zijn vergelijkbaar met uw e-mailhandtekeningen. Het is een manier om een ​​sms af te melden, zodat de ontvanger of uw contactpersoon weet wie hem sms’t. Net als een e-mailhandtekening bevat een zakelijke handtekening op uw mobiele telefoon de basisinformatie over u, zoals uw naam, de naam van uw bedrijf en uw functie. U kunt ook kleine groeten en wensen voor de ontvangers opnemen. Veel gebruikers voegen ook graag hun persoonlijke details toe aan de handtekeningen, zoals emoji’s, citaten of verzen. Er kunnen verschillende stijlen zijn voor het opnemen van een handtekening voor sms-berichten op Android. In sommige gevallen wil een bedrijf bijvoorbeeld dat zijn werknemers slechts één sms-handtekening gebruiken voor de hele afdeling. In zo’n geval wordt deze ene manier van sms’en aftekenen standaard voor alle medewerkers. Het kan worden beschouwd als een minder gepersonaliseerde en meer formele teksthandtekening. Aan de andere kant kan een persoon voor persoonlijk gebruik een meer persoonlijke handtekening willen toevoegen door verschillende karakters en aanhalingstekens toe te voegen. In deze gids leggen we uit wat is een sms-handtekening? We zullen ook verschillende methoden bekijken om sms-handtekeningen in te stellen, zoals een Google-spraakteksthandtekening. Dus als u op zoek bent naar hoe u een handtekening kunt toevoegen aan sms-berichten op de Samsung Galaxy S9, dan is dit de gids voor u.

Wat is sms-handtekening op Android?

Het is vergelijkbaar met e-mailhandtekeningen. Het is een afmelding die wordt gebruikt zodat mensen weten met wie ze sms’en op hun apparaat. Lees verder om meer te weten te komen over het belang van sms-handtekening, Google Voice teksthandtekening, hoe u een handtekening kunt toevoegen aan sms-berichten op de Samsung Galaxy S9 in detail.

Waarom zijn sms-handtekeningen belangrijk?

We moeten begrijpen waarom sms-handtekeningen belangrijk zijn. Het zijn essentiële hulpmiddelen voor veel bedrijven. Met deze functie kan een bedrijf zichzelf legitimeren. Het stelt hen ook in staat om een ​​grote groep mensen te bereiken en het nieuws over hun bedrijf te verspreiden. Ze kunnen u helpen leads te krijgen en vertrouwde klanten te maken. Met zakelijke sms kunnen mensen ook verifiëren of de afzender een bot of een mens is. Wanneer een klant een sms ziet met de persoonlijke handtekening van de afzender, is de kans groter dat hij reageert en met het bedrijf communiceert. Een bepaalde stijl van de handtekening kan uw klant helpen het merk te begrijpen. Een meer formele handtekening voor sms-berichten op Android suggereert bijvoorbeeld dat het bedrijf eerder een zakelijk bedrijf is. Aan de andere kant duidt een creatievere signatuur op een millennialgericht merk.

  Defecte GIF's op Android repareren

Kan ik een sms-handtekening instellen op Android?

Ja, u kunt SMS-handtekening instellen op Android. De sms-handtekening, hoewel essentieel voor een bedrijf, behoort de laatste jaren tot het verleden. Veel nieuwe Android-apparaten hebben geen sms-handtekeningoptie in de berichtentoepassing. Dit komt vooral omdat in nieuwe versies van Android de berichtentoepassing wordt gesynchroniseerd met het e-mailaccount van de gebruiker en ze hun e-mailhandtekening kunnen gebruiken voor alle interacties.

  • Er zijn echter verschillende andere manieren om uw sms-berichten een persoonlijk tintje te geven in plaats van een teksthandtekening of Google Voice-teksthandtekening te gebruiken.
  • Als u uw e-mail gebruikt om berichten te verzenden vanuit de sms-toepassing, kunt u uw e-mailhandtekening gebruiken om een ​​handtekening toe te voegen aan sms-berichten op de Samsung Galaxy S9.
  • E-mailhandtekeningen werken precies hetzelfde en u kunt ze aanpassen in de e-mailinstellingen.

SMS-handtekening instellen op Android

Als u niet weet wat een sms-handtekening is? en waar je het op je Android-telefoon kunt vinden, is de functie voor sms-handtekeningen niet langer beschikbaar in recente Android-telefoonversies. Android begon deze functie in 2015 te verwijderen. Samsung stopte de functie in hun nieuwe telefoons vanaf 2016. Deze drastische verschuiving was te wijten aan het feit dat mensen toegang hadden tot andere berichten-apps zoals WhatsApp, Line en Telegram. Met de nieuwe Android-versies kunnen gebruikers ook hun e-mailhandtekeningen gebruiken om met contacten te communiceren. Hoewel u de sms-handtekening niet meer kunt gebruiken voor sms-berichten op Android-telefoons, kunt u met behulp van verschillende applicaties van derden nog steeds een sms-bericht met een gepersonaliseerde handtekening verzenden op Android.

Hoe een sms-handtekening in te stellen met Handcent Next SMS-messenger

Handcent Volgende SMS Messenger is een van de meest vertrouwde berichten-apps van derden voor Android. Veel gebruikers die geen sms-handtekeningen op hun smartphones kunnen instellen, gebruiken Handcent Next SMS om handtekeningen toe te voegen. U kunt de volgende stappen gebruiken om uw handtekening in te stellen met deze applicatie:

  Routeer audio van uw pc naar een Android-telefoon

1. Open Handcent Next SMS-messenger op uw apparaat.

2. Tik op de vervolgkeuzelijst Postvak IN in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer Meer.

3. Selecteer hier Instellingen en navigeer naar het tabblad Alles.

4. Zoek en tik op Berichtinstellingen verzenden.

5. Tik nu op Handtekening, plaats uw handtekeningen in het tekstvak en tik op bevestigen.

Dit is een effectieve methode om de sms-handtekeningfunctie te gebruiken in plaats van de Google Voice-teksthandtekening. Gebruik daarom deze app om een ​​handtekening toe te voegen aan sms-berichten op Samsung Galaxy S9-apparaten.

Hoe een sms-handtekening op de iPhone in te stellen

Op iPhones kunt u geen automatische handtekening maken. U kunt echter trucs gebruiken om snelkoppelingen voor hetzelfde te maken. Als u een iPhone-gebruiker bent, kunt u dit op uw iPhone instellen door een snelkoppeling voor uw handtekeningen te maken.

1. Tik op het pictogram Instellingen op het startscherm van uw iPhone.

2. Selecteer hier Algemene instellingen.

3. Zoek en klik nu op het toetsenbord.

4. Tik hier op Tekstvervanging.

5. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op het pictogram +.

6. Typ hier in het gedeelte Zin uw handtekening.

7. Geef je zin een geschikt Snelkoppeling en tik op Opslaan om wijzigingen aan te brengen.

Wanneer u nu een tekst schrijft en een handtekening wilt toevoegen, kunt u eenvoudig uw snelkoppeling invoeren om de handtekening aan het einde van de tekst toe te voegen.

Effectieve ideeën voor sms-handtekeningen

Nu we weten wat een sms-handtekening is en hoe deze moet worden ingesteld, zouden we enkele effectieve voorbeelden moeten zien van het gebruik van handtekeningen in teksten. Hieronder volgen enkele van de meest effectieve en nuttige sms-handtekeningen voor sms-berichten op Android voor verschillende bedrijven.

  • Sms-handtekeningen voor kantooruren en contactgegevens: het toevoegen van informatie over de openingstijden van uw faciliteit of bedrijf is een goed idee. Zo weet de klant wanneer hij contact met u moet opnemen. Voorbeelden van dergelijke handtekeningen zijn Bedankt en groeten, Josh, MRF Tyres ma-za 9.00-19.00 uur.

  • Sms-handtekeningen met contactgegevens: het is een goed idee om uw contactgegevens toe te voegen wanneer u een handtekening toevoegt aan sms-berichten op de Samsung Galaxy S9. Dit maakt het gemakkelijker om contact op te nemen met uw bedrijf wanneer u geen Google Voice-teksthandtekening kunt gebruiken. Voorbeelden van een dergelijke handtekening zijn: ik wens u het beste, Emily, HR-vertegenwoordiger, J&J Corp. Ltd., Mail: [email protected], vervolg 999-999-999

  • Sms-handtekening om een ​​vergadering te boeken: u kunt een sms-handtekening gebruiken om een ​​vergadering met uw klant te boeken. Bijvoorbeeld: Bedankt voor het opnemen! Kyle, Evergreen Constructions, maak een afspraak met mij.

  • Sms-handtekening met slogan: veel bedrijven geven er de voorkeur aan om hun bedrijfsslogan aan hun berichten toe te voegen. Dit helpt bedrijven het woord over hun diensten te verspreiden. Bekijk bijvoorbeeld onze nieuwste producten, Taylor Sales Executive, Everything Store- Everything in One Place.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat zijn sms-handtekeningen?

Ans. Het zijn gepersonaliseerde verklaringen of handtekeningen die aan een sms kunnen worden toegevoegd. Eenmaal geconfigureerd, wordt er automatisch een sms-handtekening gegenereerd wanneer u iemand een sms stuurt.

Q2. Waarom kan ik geen sms-handtekening maken op mijn Android-telefoon?

Ans. De meeste fabrikanten van Android-telefoons bieden de optie voor sms-handtekeningen op mobiele telefoons niet meer aan. Als u dus geen optie kunt vinden om een ​​handtekening in te stellen, komt dat omdat deze niet meer beschikbaar is.

Q3. Hoe stel ik een sms-handtekening in op mijn Samsung-telefoon?

Ans. U kunt een toepassing van derden gebruiken om een ​​handtekening in te stellen op uw Samsung-telefoon.

Q4. Waar worden sms-handtekeningen gebruikt?

Ans. Veel bedrijven vinden het een belangrijk hulpmiddel om meer klanten te bereiken en hun bedrijf te promoten.

Q5. Kan ik mijn bedrijf promoten met sms-handtekeningen?

Ans. Ja, u kunt belangrijke informatie in uw teksthandtekening invoeren om klanten meer inzicht te geven in uw bedrijf.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig voor je was en dat je hebt kunnen begrijpen wat een sms-handtekening is en hoe je deze kunt instellen voor je apparaat. Laat ons weten welke methode voor u heeft gewerkt. Als u suggesties of vragen voor ons heeft, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte.