Wat is WHOOP-band?

Het bijhouden van uw conditie en gezondheid is de laatste tijd een van de grootste zorgen, vooral na de Covid-19-pandemie. En om uw fitness- en gezondheidsstatistieken bij te houden, hebben we wearables en fitnessbanden op de markt die u helpen bij het monitoren van uw fitnessstatistieken en u op de hoogte houden van het welzijn en de fitnessniveaus van uw lichaam. Dat is WHOOP, een fitness-trackingband of wearable, en een app die helpt bij het 24 uur per dag monitoren van je fitnessstatistieken, die je alle informatie geeft over je conditie en niveaus en je helpt je training en conditie te verbeteren. Dus om meer te weten te komen over wat de WHOOP-band is, wat de WHOOP-app is en meer over WHOOP, brengen we u dit artikel om u gedetailleerde informatie over WHOOP te geven.

Wat is WHOOP-band?

WHOOP is een draagbaar technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van fitness-trackerbandjes waarmee u uw fitnessstatistieken kunt volgen en u alle informatie kunt verstrekken via de WHOOP-app. Met alle gegevens over de conditie van uw lichaam met behulp van deze WHOOP, kunt u uw trainingssessies verbeteren en uw gezondheid en welzijn constant in de gaten houden. WHOOP-band is populair onder atleten en zelfs onder gewone consumenten. Aangezien gezondheids- en fitnessgerelateerde zaken een van de grootste zorgen van vandaag worden, blijkt WHOOP een opkomend bedrijf voor draagbare technologie te zijn. De WHOOP 1.0-band werd voor het eerst uitgebracht in 2015 en sindsdien is WHOOP in opkomst met latere modellen die uitbrengen en WHOOP tot een vooraanstaand wereldwijd merk of bedrijf voor draagbare technologie hebben gemaakt.

Wat is de WHOOP-band?

 • WHOOP-band is het belangrijkste product van het draagbare technologiebedrijf WHOOP.
 • Het is een fitness- en gezondheidstrackerband met ingebouwde sensoren om een ​​breed scala aan fitnessstatistieken te bewaken en u inzicht te geven in uw fysiologie via de WHOOP-app.
 • Net als andere fitnesstrackers op de markt, heeft WHOOP geen beeldscherm, maar wordt het geleverd met verschillende kleurrijke bandjes.
 • Door WHOOP bijgehouden statistieken kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdaspecten: fitness, slaap en herstel.
 • En van alles dat opvalt, zijn de WHOOP’s slaap volgen vaardigheid die onmiskenbaar een van de beste is die er is.
 • Hoe vaker je het WHOOP-bandje draagt, hoe nauwkeuriger en consistenter de inzichten die het geeft in de WHOOP-app.
 • WHOOP-band berekent je belastingsniveau, een meetniveau om te weten hoeveel werk of activiteit je op een dag hebt ondernomen.
 • Andere statistieken die worden gemeten door de WHOOP-band zijn onder meer slaapuren, ademhalingsfrequentie, bloeddruk, hartslag en nog veel meer.
 • Met de WHOOP-band kun je constant je lichaam en zijn conditie controleren, wat je ook doet, het kan alle activiteiten die je gedurende de dag doet volgen en meten en je deze verschillende beschikbare inzichten in je fysiologie geven naar jou op de WHOOP-app.
  Wereldklok is een visuele tijdregistratie-app met een dag/nacht-tool [Mac]

Wat is de WHOOP-app?

Je weet al wat de WHOOP-trackingband doet en dat is om je fitnessstatistieken bij te houden, zoals je hartslag, slaapuren, zuurstofniveaus en meer. Om al deze fitnessstatistieken en -inzichten te bekijken, komt de WHOOP-app om de hoek kijken.

 • De WHOOP-app houdt zoveel meer bij dan alleen je dagelijkse activiteiten, met alle inzichten helpt de app je om op de hoogte te blijven van je fysiologische omstandigheden en geeft het advies over hoe je je conditie kunt verbeteren.
 • Wanneer u de WHOOP-app downloadt, is het eerste dat opvalt de intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface.
 • En de WHOOP-app is beschikbaar op zowel Android- als iOS-platforms.
 • De WHOOP-app biedt diepgaande slaapinzichten, de app toont ook je spanningsscore die wordt gemeten op een schaal van 0-21.
 • Spanning is de maatstaf voor hoeveel druk je zowel fysiek als mentaal op je lichaam uitoefent. Hoe harder je werkt, hoe hoger je spanningsscore zal zijn.
 • De statistieken die de app biedt, helpen je om gezond te zijn en je dagelijkse activiteiten bij te houden, waarmee je begeleiding krijgt om je conditie te verbeteren.

Is WHOOP het waard?

Anno 2022 kan een fitnesstracker een geweldig hulpmiddel zijn om je gemotiveerd te houden en je bewust te houden van je gezondheid. Met zoveel fitnesstrackers op de markt, kan de WHOOP een van de beste op de markt zijn als het gaat om de gedetailleerde, diepgaande monitoring van fitnessstatistieken in vergelijking met andere fitnesstrackers. Maar de vraag is, is WHOOP het waard? Het antwoord hangt ervan af of je serieuze fitnessdoelen hebt en bereid bent je te committeren aan het op abonnementen gebaseerde model van WHOOP. WHOOP biedt drie abonnementsopties:

  Hoe u DNS-instellingen op uw besturingssysteem of router kunt wijzigen
 • Maandelijks lidmaatschap – $ 30 per maand (minimaal 12 maanden)
 • Jaarlijks lidmaatschap – $ 20 per maand
 • 24 maanden lidmaatschap – $ 16 per maand
 • Opmerking: de WHOOP-band en de WHOOP-app zijn inbegrepen in alle abonnementen.

  Dus gezien dergelijke prijzen en de functies die WHOOP biedt, is het alleen de moeite waard als je een atleet bent, want als gewone consument zijn er verschillende andere opties op de markt die bijna dezelfde functies en fitnessinzichten bieden tegen veel lagere prijzen. Daarom zal het antwoord nee zijn, maar als je een atleet bent of je fitnessdoelen serieus neemt, dan is WHOOP iets voor jou.

  Wat is WHOOP 4.0?

  WHOOP lanceerde in september 2021 zijn nieuwste fitness-wearable WHOOP 4.0. De geheel nieuwe WHOOP 4.0 is slimmer, kleiner en ontworpen met nieuwe biometrische tracking in vergelijking met zijn voorganger WHOOP 3.0. WHOOP 4.0 is een fitnesstracker waarmee je je stressniveaus, hartslag, huidtemperatuur, bloeddruk en nog veel meer fitnessstatistieken kunt volgen en meten. Het helpt u op de hoogte te houden van de conditie van uw lichaam. WHOOP 4.0-functies omvatten:

  • Waterdicht tot 10 meter.
  • 5 LED’s en 4 fotodiodes om uw gegevens continu vast te leggen.
  • 33% kleiner dan WHOOP 3.0
  • Batterijduur van meerdere dagen.
  • Bewaak uw bloedzuurstof, huidtemperatuur, slaapuren en meer.
  • Haptisch alarm.
  • Nieuwe comfortabele SuperKnit banden.

  WHOOP 4.0 versus WHOOP 3.0

  Laten we eens kijken naar de belangrijkste verschillen tussen de twee versies van de WHOOP-band:

  HOEP 3.0
  HOEP 4.0
  Lichaamsgrootte
  Groter
  33% kleiner
  Batterijduur
  5 dagen
  5 dagen
  LED’s
  2
  5
  Huid temperatuur
  Nee
  Ja
  Pulsoximeter
  Nee
  Ja
  Bloed zuurstof
  Nee
  Ja
  Haptische waarschuwing
  Nee
  Ja

  Whoop 4.0 Prijsvergelijking

  Het is alweer een tijdje geleden dat WHOOP 4.0 is gelanceerd en WHOOP belooft dat zijn nieuwste 4.0-model superieur is aan zijn voorganger WHOOP 3.0 en veel nauwkeurigere inzichten geeft in uw fitnessstatistieken. Maar als het gaat om de prijs van de WHOOP 4.0, is dat een op abonnementen gebaseerd model.

  De plannen beginnen bij $ 16 per maand gedurende 24 maanden tot een lidmaatschapsplan van $ 30 per maand (maar voor minimaal 12 maanden) waarin je de WHOOP 4.0-band en toegang tot de WHOOP-app krijgt. Het prijskaartje van WHOOP vergelijken met een andere fitnesstracker of smartwatch die hetzelfde werk doet. De Apple Watch volgt bijvoorbeeld of kan ook de fitnessstatistieken volgen, zoals WHOOP 4.0 of zelfs meer, en heeft ook een scherm dat de WHOOP 4.0 mist, maar de Apple Watch wordt geleverd met een prijskaartje van ongeveer $ 399 tot $ 799, terwijl WHOOP $ 16 tot $ 30 is maandelijks lijken een beetje de moeite waard. Het enige nadeel is echter het display en dat ook alleen voor bepaalde consumenten. Als je je conditie en gezondheid serieus neemt en niet echt op zoek bent naar een smartwatch, dan is WHOOP 4.0 met deze prijs een geweldige optie voor jou.

    Hoe u eenvoudig programma's op Ubuntu kunt verwijderen met qUninstaller

  Veelgestelde vragen (FAQ’s)

  Q1. Kan ik mijn WHOOP-bandje rechtstreeks kopen?

  Ans. Nee, je kunt niet zomaar een WHOOP-bandje kopen omdat er een abonnement bij zit.

  Q2. Wat is inbegrepen in mijn maandelijkse abonnementskosten?

  Ans. In je maandelijkse lidmaatschapskosten krijg je gratis de WHOOP 4.0 en toegang tot de WHOOP-app. En WHOOP voegt continu nieuwe functionaliteit en functies toe aan de app om je ervaring te verbeteren zonder dat je nieuwe hardware hoeft te kopen.

  Q3. Kun je de WHOOP-band onder de douche dragen?

  Ans. Ja, je kunt de WHOOP-riem onder de douche dragen, aangezien de WHOOP tot 10 meter volledig waterdicht is. Je kunt zelfs zwemmen, villen in de regen, enz. Terwijl je de WHOOP draagt.

  ***

  Dus met dit artikel over wat de WHOOP-band is, en alles met betrekking tot WHOOP, van de prijsstelling tot hoeveel het waard is om te kopen, hopen we dat je door het lezen van dit artikel de informatie kunt krijgen die je zocht over WHOOP. Bovendien kan WHOOP 4.0 een geweldige optie voor je zijn als je op zoek bent naar een fitnesstracker om je fitnessniveaus bij te houden en als je je volledig wilt inzetten voor je fitnessdoelen met de geavanceerde diepgaande statistieken van de band die je zullen helpen bij veel efficiënter uw fitnessdoelen bereiken.