Wat is WildTangent-spellen?

Je hebt een nieuwe laptop gekocht en terwijl je er doorheen gaat, zie je WildTangent. Je moet je afvragen wat het is en waarom het op je laptop staat. Je vraagt ​​​​je misschien ook af of het enig nut heeft of gewoon voorgeïnstalleerde software op je laptop is alleen voor promotie. Als je iemand bent die wil weten wat WildTangent is, zal dit artikel je daarbij begeleiden. Het zal je helpen te begrijpen wat WildTangent Games is en of WildTangent een spyware is. Ook leert u hoe u WildTangent Games kunt downloaden en hoe u WildTangent Games op uw pc kunt verwijderen.

Wat is WildTangent-spellen?

Wat WildTangent is en hoe u het kunt downloaden, komt u verder in dit artikel te weten. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is WildTangent-spellen op laptop?

WildTangent-spellen op een laptop is een vooraf geïnstalleerde applicatiesoftware. Het WildTangent Games-netwerk ondersteunt de gameservice voor verschillende pc-fabrikanten, waaronder HP, Dell, Toshiba, Gateway, Acer, Samsung en Sony VAIO. U vindt de optie om sommige van deze apparaten te verwijderen. Op sommige kan dat niet, en op die apparaten waarop WildTangent niet vooraf is geïnstalleerd, kun je het downloaden van hun officiële website.

Wat is WildTangent Games in Windows 10?

In Windows 10 en andere versies van Windows is WildTangent een applicatiewinkel waar je games kunt kopen of huren voor een bepaalde tijd. De applicatie wordt alleen ondersteund op apparaten die op het Windows-besturingssysteem draaien, terwijl je op andere apparaten de door WildTangent ontwikkelde games voor ondersteunde apparaten afzonderlijk kunt downloaden.

  Heeft u toegang tot uw oude Myspace-account?

Wat doet WildTangent-spellen?

WildTangent Games ontwikkelt en publiceert games voor Windows, Android en iOS. Ze hebben hun eigen applicatie, die bestaat uit meer dan 1000 games van verschillende categorieën, inclusief de games die door hen zijn ontwikkeld en die door andere ontwikkelaars. Het is dus een soort winkel voor games waar je betaalde games kunt kopen en ze ook voor een bepaald bedrag kunt huren.

Is WildTangent Games een virus? Is WildTangent een spyware?

Nee, WildTangent is geen virus of spyware. Maar in 2004 ontdekte het dat hun oorspronkelijke webstuurprogramma een mogelijk ongewenst programma was en al snel sloot WildTangent het af. Er is ook ontdekt dat WildTangent gebruikersgegevens verzamelt en gebruikt voor hun promotiemateriaal. Door deze software op hun systeem te gebruiken, merkten de meeste gebruikers dat hun computers trager werden en dat de computerprestaties achteruit gingen. Nu weet u precies of WildTangent een spyware is.

Is WildTangent veilig?

Nee, WildTangent is niet veilig. WildTangent is voorgeïnstalleerd op desktops en laptops van fabrikanten als HP en Dell, waarvan werd vastgesteld dat het de prestaties van uw systeem negatief beïnvloedde door uw systeembronnen te gebruiken, zelfs als dit niet nodig is. En hierdoor bleef het systeem hangen en werd het traag. Tijdens het opzetten van een account op WildTangent moet de gebruiker zijn informatie toevoegen. En het is gebleken dat WildTangent deze informatie gebruikt voor promotionele doeleinden en dat WildTangent op uw systeem uw privacy kan aantasten.

Zijn WildTangent-spellen gratis?

Ja, de WildTangent Games-app is volledig gratis op Windows en je kunt hem downloaden van de officiële WildTangent-website. In deze app zijn er enkele games die je gratis kunt spelen. Terwijl je voor sommige anderen een WildTangent-account moet maken en de game voor een bepaalde tijd moet kopen of huren. De prijzen van de spellen variëren van spel tot spel. Sommige spellen zijn helemaal gratis, voor sommige moet je de prijs betalen.

Kun je WildTangent-spellen op een tablet spelen?

Ja, je kunt WildTangent spelen op een tablet. De WildTangent-app is te vinden voor Windows, maar is niet beschikbaar voor Android. Als je een Asus-tablet hebt, kun je de premium-versie gratis krijgen.

  10 beste magazijnbeheersystemen (WMS) om uw inventaris te organiseren

Zijn WildTangent-spellen nog steeds beschikbaar?

Ja, WildTangent is nog steeds beschikbaar voor het Windows-besturingssysteem. Ze laten hun gameservices soepel draaien, die je kunt downloaden van de WildTangent Games-app bladzijde. Het is niet zo populair als het was in het begin van 2000. En momenteel is het eigendom ook verschoven naar Gaming AG. Je kunt bijna 1000 plus games op hun applicatie vinden die geen geweldige pc nodig hebben, maar een fatsoenlijke is genoeg om ze te spelen.

Wat is er met WildTangent gebeurd?

Er hebben veel gebeurtenissen plaatsgevonden met WildTangent, zowel goede als slechte sinds de lancering in 1998. Het kocht veel games en wilde het grootste gamebedrijf zijn en service verlenen aan fabrikanten, zoals HP en Dell. Ze bezaten meer dan 1000 games en waren de meest prominente serviceprovider in de VS en Europa. Vóór 2004 meldden gebruikers aan het bedrijf dat hun producten de prestaties van hun pc aantasten. In 2003 bleek het originele webstuurprogramma van WildTangent een mogelijk ongewenst programma te zijn, en WildTangent sloot het af. In 2019 nam een ​​Duits gamingbedrijf WildTangent over.

Wat is de WildTangent-spellenlijst?

De WildTangent Games-lijst is de lijst met videogames die zijn ontwikkeld en gepubliceerd door WildTangent. De door hen ontwikkelde spellen zijn: Blackhawk-aanvaller 2BlasterBall 2 en 3, Crystal Maze, Fate-serie, Final Drive, Penguins, Phoenix Assault, Polar Golfer, Polar Pool en nog veel meer.

Hoe kan ik WildTangent-spellen downloaden? Hoe download ik WildTangent-spellen?

Volg deze stappen om WildTangent-spellen op uw pc te downloaden:

Opmerking: zorg ervoor dat uw apparaat het Windows-besturingssysteem moet gebruiken.

1. Bezoek de WildTangent Games-app pagina in uw browser.

2. Klik op NU KRIJGEN om de download te starten.

3. Klik op Opslaan om het spel op je systeem te downloaden.

4. Ga naar Downloads en dubbelklik op de WildTangent App setup.

  Leer een nieuwe vaardigheid in 2022 met deze apps

5. Klik op Akkoord om akkoord te gaan met de voorwaarden.

6. Klik op Voltooien zodra de installatie is geïnstalleerd.

7. De WildTangent-app start automatisch vanzelf.

8. Zoek en selecteer het gewenste spel van uw keuze.

9. Klik op SPELEN om het spel te downloaden.

10. Klik op INSTALLEREN om het spel te downloaden en te installeren.

Dit is hoe je WildTangent-spellen op je pc kunt downloaden en laten we eens kijken of je ze kunt verwijderen.

Kan ik WildTangent-spellen verwijderen?

Ja, u kunt de WildTangent-app verwijderen. Je kunt de verschillende categorieën spellen van WildTangent kopen of downloaden en je kunt ze op elk moment verwijderen als je ze niet wilt. Om afzonderlijke games te verwijderen, moet u op het prullenbakpictogram > Installatie ongedaan maken klikken om ze volledig uit uw bibliotheek te verwijderen. Als u geen games downloadt, is het nutteloos voor u en kunt u overwegen ze van uw pc te verwijderen.

Kan ik WildTangent verwijderen?

Ja, u kunt WildTangent verwijderen. Als je WildTangent niet meer gebruikt om de spellen te downloaden en te kopen, kun je het zeker verwijderen. Net zoals u elke andere toepassing op uw Windows-computer verwijdert. Als u WildTangent verwijdert, wordt uw WildTangent-account niet verwijderd, maar alleen de gegevens die zijn gekoppeld aan de WildTangent-app die op uw pc is opgeslagen.

***

We hopen dat je hebt geleerd wat WildTangent-games zijn, dat WildTangent een spyware is en hoe je deze kunt verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat je hierna wilt leren.

gerelateerde berichten