Wat zijn de beste ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen?

Verjaardagen zijn een van de belangrijkste dagen in iemands leven. We zijn altijd enthousiast om het plezier en de vrolijkheid te delen met onze vrienden en familie. Verbazingwekkend genoeg hebben we Instagram. Onze relaties met vrienden en familie worden dus niet beperkt door afstand. De nieuwste mode is om schattige en humoristische foto’s van vrienden op hun verjaardagen te delen. Ben je het zat om alledaagse HBD-berichten te plaatsen? Vandaag helpen we je met enkele interessante ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen. Als je verder leest, kun je ook leren hoe je je verjaardag op Instagram-verhaal kunt zetten en of er een Instagram-verjaardagsverhaalmaker is.

Wat zijn de beste ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen?

Verderop in dit artikel leer je wat de beste ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen en de maker van Instagram-verjaardagsverhalen zijn. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat zijn goede verhalen voor Instagram?

Tegenwoordig hebben we een digitale afbeelding van onszelf. Wij willen onze Instagram berichten en verhalen om te resoneren met dat beeld van ons. We hebben dus goede verhalen nodig voor Instagram. Als je moeite hebt met het vinden van geschikte en spannende verhaalideeën voor de gram, kun je de volgende tactieken gebruiken om je bereik te vergroten:

 • Deel je bericht: Is het je opgevallen dat je verhalen een groter bereik hebben dan je bericht? Dit komt doordat de meeste Instagram-gebruikers gewoon door de stories swipen en niet door hun feeds scrollen. Dit zou zeker zijn tol eisen van uw gemoedsrust als maker van inhoud. Om je berichtweergaven te verbeteren, moet je het op je verhaal plaatsen met wat stickers en een snelle oneliner. Om de nieuwsgierigheid van je kijkers aan te wakkeren, wil je misschien de afbeelding van het bericht op het verhaal verbergen met stickers.

 • Door gebruikers gegenereerde inhoud: Door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) helpt een merk om marketinguitgaven te verminderen en stelt de gebruiker in staat het product te beoordelen. Dat is ongeveer het concept van een betaald partnerschap. Merken en influencers profiteren bilateraal van UGC: merken krijgen klanten en influencers krijgen het publiek. Dus, de volgende keer dat u een nieuw product ontdekt, bekijk het dan en tag het merk.

 • Maak de viewer van uw verhalen interactief: een van de beste manieren om het verkeer op uw pagina te vergroten, is door deze interactiever te maken. Om dit te doen, kun je een poll op je Instagram-verhaal plaatsen voor elk aankomend evenement. U kunt ook een quiz uploaden die betrekking heeft op uw berichten, producten of iets triviaals. U kunt gebruiksvriendelijke stickers gebruiken, zoals een schaal waarmee kijkers de inhoud van uw verhaal kunnen beoordelen. Dit vergroot niet alleen uw bereik, maar helpt u ook om uw publiek te begrijpen.

 • Upload aftellen: als er een aankomend evenement van grote betekenis voor u is, kunt u de details ervan delen met uw volgers door middel van aftellen. Je kunt een aftelling uploaden voor alle Black Friday-uitverkoopaanbiedingen, het aftellen van het nieuwe jaar of zelfs het aftellen van je verjaardag!

 • Spreek uw dankbaarheid uit aan uw volgers en kijkers: makers van bedrijven en inhoud op Instagram gedijen op weergaven en volgers. Het is dus belangrijk om even de tijd te nemen en je dankbaarheid aan je volgers te uiten via je Instagram-verhaal. Je kunt een oprechte boodschap voor ze opschrijven of een dankbare video opnemen.

 • Deel couponcodes en links: mensen zijn materialistische wezens. We willen altijd onmiddellijke voordelen, op welke manier dan ook. Het delen van couponcodes en links voor verschillende merken en producten zal meer doelgroepen ertoe aanzetten uw verhalen te bekijken en te delen met hun familie.

 • Deel niche-inhoud: prioriteit geven aan uw kijkers helpt u uw Instagram-game te verbeteren. Het is dus belangrijk om je verhalen mainstream en herkenbaar te houden voor je kijkers. Je moet je publiek goed kennen. Concentreer u vervolgens op uw niche terwijl u een verhaal uploadt.

 • Geef een snelle levensupdate: focussen op niche-inhoud terwijl je goede verhalen op Instagram plaatst, kan een beetje saai zijn voor jou en je mensen. Je moet ze dus een pauze geven van de conventionele verhalen en een voorproefje geven van enkele aspecten van je leven, zoals een vakantie of een dag op je werk. Af en toe kun je opscheppen over je vaardigheden of een nieuwe hobby.

 • Anderen delen: een goede influencer applaudisseert en laat ook het vakmanschap van anderen zien. Je moet je verhaal gebruiken om beginnende influencers, artiesten en bedrijven op te roepen om hen te helpen hun bereik te vergroten.

 • Deel getuigenissen van klanten: door feedback van uw kijkers te zoeken en deze aan te passen om uw spel te verbeteren, zult u uw nederigheid tonen. Het delen van bevestigende woorden van klanten zal meer mensen aanmoedigen om onbevooroordeelde opbouwende kritiek te geven. Moedig dus een groter publiek aan om met uw pagina te communiceren door getuigenissen van klanten te delen op het Instagram-verhaal.

 • Gebruik aantrekkelijke lay-outs: je moet experimenteren met nieuwe ontwerpen, collagelay-outcollage en gelaagdheidsmethoden op Instagram of Photoshop om nieuwigheid aan je verhaal toe te voegen. Gebruik enkele foto’s terwijl u een serieuze boodschap deelt over rampenbeheer of sociale kwesties die aandacht nodig hebben. Gebruik lay-outs die voor u spreken.

 • Stel je team voor: Een opvallende Instagram-pagina vereist de creativiteit en inzet van veel mensen. Door het kernteam aan je Instagram-familie voor te stellen, wordt je team erkend en gemotiveerd om harder te werken.

Er kan een oneindige lijst zijn met andere ideeën voor goede verhalen voor Instagram. Onthoud echter dat goede verhalen voor Instagram gebaseerd moeten zijn op trending, maar onderscheidend moeten zijn.

Wat moet ik op mijn verhaal zetten op mijn verjaardag?

Verjaardagen vieren de geweldige tijd die men in de wereld heeft doorgebracht en de goede dagen die nog moeten komen. Dus we willen onze grote dag opvallend of onopvallend delen met iedereen in onze connecties. Misschien wil je een subtiele hint van je verjaardag op de gram laten vallen. Natuurlijk moet je je verjaardag op je Instagram-verhaal zetten. Je kunt je Instagram-familie op de hoogte brengen van je verjaardag door een verhaal over het aftellen van je verjaardag, een verhaal over middernachtviering of een tijdvideocompilatie van je heerlijke dagen te uploaden.

Wat kan ik zeggen in plaats van gelukkige verjaardag?

Iedereen een gelukkige verjaardag zeggen is gewoon een andere formaliteit. Je hebt alle geldige redenen om geen gelukkige verjaardag te zeggen tegen je naasten. Een geniale manier om ze op hun dag te wensen, is door gelukkige verjaardag te zeggen in verschillende talen, bijvoorbeeld Duits, Italiaans, Hindi, Koreaans of zelfs Kashmiri.

Ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen zonder gelukkige verjaardag te zeggen, kunnen het gebruik van zinnen bevatten als:

 • Het is jouw dag, een mooie dag om op geboren te worden,

 • Ik ben blij dat je geboren bent, het is de dag van mijn misdaadpartner (beste vriend),

 • Tel de kaarsen niet vandaag, enz.

Je hoeft niet twee keer na te denken voordat je leuke en coole zinnen gebruikt, zoals Happy Appy birthday, wees niet chagrijnig – het is je verjaardag. Je kunt alles schrijven met liefde en bewondering voor de persoon. Post vrolijke en optimistische berichten voor je vrienden en verwanten op hun verjaardag.

Is er een Instagram-verjaardagsverhaalmaker?

Gepersonaliseerde verjaardagswensen vrolijken de ontvanger altijd op, hoe eenvoudig ze ook zijn. Het is altijd een goed idee om een ​​verjaardagsverhaal te uploaden voor uw dierbaren en kennissen. Voor alle extraverte mensen die er zijn, kan dit een vervelende taak zijn met de eindeloze lijst van volgers. Voor introverte mensen kan het plaatsen van een Instagram-verjaardagswens een inspannende taak zijn met onvermogen. Het plaatsen van Instagram-verjaardagsverhalen voor je teamgenoten op hun speciale dag is ook een geweldige manier om hun bijdrage aan je team te erkennen.

Hoe kun je elke keer nieuwe ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen vinden, vooral in een formele omgeving? Heb je je ooit afgevraagd of er een Instagram-verjaardagsverhaalmaker bestaat? Tot uw opluchting, ja! Er zijn enkele Instagram-websites voor het maken van verjaardagsverhalen zoals Wensmededer beschikbaar online. Het gebruik van enkele andere websites en applicaties zoals BrandCrowd en Canvakun je het verhaal ook beter aanpassen.

Wat zijn enkele beste ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen?

De verjaardag van een opmerkelijk persoon in je leven is net zo spannend als die van jou. Je investeert weken in het plannen van hun verjaardag. Je kunt niet wachten om de wereld te vertellen over de aanstaande verjaardag in jouw omgeving. Het moet een trendsetter zijn, niet? Natuurlijk! Om je te helpen met deze kolossale taak, zijn hier enkele briljante ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen:

 • Een videowens: je hebt altijd hilarische video’s en schattige foto’s van je dierbaren. Schroom niet om een ​​of meerdere van deze op hun speciale dag te plaatsen. U kunt een videocompilatie van de foto’s exclusief voor uw galerij uploaden. Een verjaardagswensvideo opnemen en delen in je verhaal is een van de ongelooflijke Instagram-verjaardagsideeën. Dit is een van de meest vertederende gepersonaliseerde manieren om de betekenis van de dag te verkondigen.

 • Aftellen naar verjaardag: Om de wereld van tevoren op de hoogte te stellen van het aanstaande feest, kun je een aantal goede foto’s van de vorige verjaardag uploaden en een aftelsticker toevoegen met de naam verjaardag in, het feest begint in, of gelukkig .

 • Een glimp van een pre-verjaardagsverrassing: je kunt beginnen met het geven van kleine verrassingen en cadeautjes een week voor de eigenlijke dag. Dit bevestigt je genegenheid voor de persoon. Je kunt deze cadeautjes op je verhaal uploaden als foto’s of boemerangs. Dit houdt je Instagram-familie op de hoogte en laat je reclame maken voor producten die je hebt geschonken.

 • Esthetische foto plaatsen: Nu esthetiek de nieuwe trend is, kun je een esthetische fotoshoot plannen en uitvoeren. Het is altijd een geniaal idee om deze foto’s te exposeren als het feest voor de deur staat. Dit is een uitstekende gelegenheid om door uw kombuis te navigeren en uw band met de persoon te versterken.

 • Gebruik enkele creatieve sjablonen: u moet eigenzinnige en aangrijpende sjablonen van proberen Wensmededer om het langdurige creatieve proces te ontwijken en toch de lat hoog te leggen. Het is altijd verstandig om een ​​essentie van jezelf toe te voegen aan je berichten om relevant te blijven voor je publiek terwijl je ze op de hoogte houdt van de verjaardag van je kennis.

Hoe zet je je verjaardag op Instagram Story?

U wilt uw verjaardag op uw sociale media uitzenden. U wilt dat uw verjaardagsaankondiging interessant en boeiend is. Je hebt echter een aantal verbluffende manieren nodig om je verjaardag op het Instagram-verhaal te zetten. Maak je geen zorgen! We hebben u gedekt. Hier hebben we een aantal manieren gevonden om je verjaardag op Instagram Story te zetten:

 • Birthday Countdown: Een verjaardag is een grote gebeurtenis in ieders leven. Het is dus aannemelijk dat u uw enthousiasme voor uw verjaardag wilt delen met uw gemeenschap. Zoals bij elk evenement, is het posten van een Countdown voor je verjaardag een goede manier om je verjaardag op het Instagram-verhaal te zetten.

 • Middernachtviering: Middernachtviering is een van de meest voorkomende scenario’s bij elke gelegenheid. Waarom zet u geen foto van een feest op de late avond op het display? Zet zonder enige gedachte die waanzinnige foto’s gewoon online. Af en toe pronken met je gekke kant is oké.

 • Go Live: ook je Instagram-familie verdient je aandacht op je grote dag. Dus, neem een ​​momentje van je drukke celebrity-dag en ga live. Communiceer met je publiek, praat met ze over hoe enthousiast je bent over je verjaardag en snij een taart met ze aan. Als je publiek zich betrokken voelt bij je verjaardagsfeest, was je verjaardagsfeest de moeite waard.

 • Een glimp van je verjaardagsfeest: een fotodump van je glamoureuze verjaardagsfeestje wordt beschouwd als een van de vele goede verhalen voor Instagram. Selecteer dus de mooiste foto’s die je hebt van je verjaardag en plaats je verjaardag op Instagram met behulp van een aantal bovengenoemde lay-outideeën.

 • Een videocompilatie van uw heerlijke dagen: het leven is een ECG-grafiek met oneindige pieken en dalen. Op uw dag kunt u gedenkwaardige dagen delen in een videocompilatie. Je kunt een time-lapse video uploaden waarin je laat zien hoe je geniet van de verschillende levensfasen.

 • Aanbiedingen: Een nogal onopvallende manier om je verjaardag op Instagram te zetten, kan zijn door spannende aanbiedingen uit te rollen in de buurt van je verjaardag als je een klein bedrijf hebt.

Laten we de stappen bekijken om je verjaardag af te tellen op je IG-verhaal:

1. Start de Instagram-applicatie op je Android en iOS apparaten.

2. Tik op Jouw verhaal in de linkerbovenhoek.

3. Kies een afbeelding en tik bovenaan op het stickerpictogram.

4. Kies de aftelsticker.

5. Voer de Countdown-naam in en stel de einddatum en -tijd in.

6. Tik op Gereed in de rechterbovenhoek.

7. Tik op Jouw verhaal om het verhaal te delen.

Hoe maak je een cool verjaardagsverhaal op Instagram?

Soms moet de verjaardagswens eigenzinnig en maf zijn om je genegenheid voor iemand aan te geven. Een cool Instagram-verjaardagsverhaal kan ook je coole kant uitdrukken waarmee mensen op Instagram pronken. Voor goede verhalen op Instagram moet je creatief zijn, maar voor coole verhalen moet je helemaal los gaan. Volg gewoon je instinct en speel met alle tools die je maar kunt bedenken. Kanaliseer de wildernis van je gedachten en ideeën met behulp van de eerder genoemde methoden. Om te beginnen kunnen enkele coole Instagram-verjaardagsverhaalideeën om te proberen zijn:

 • Meme: Memes blijven de onbetwiste heersers van sociale media. Enkele indrukwekkende ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen zijn geïnspireerd door memes. Dit is jouw roeping om een ​​meme te maken met komische afbeeldingen van je ouders. Upload het en bevestig aan hen hoe geweldig ze zijn. U kunt ook de reeds bestaande sjablonen gebruiken. Het wordt echter ten zeerste aanbevolen om er zelf een te maken.

 • Videobewerking: een videowens is een onfeilbare manier om iemand te wensen. Maar het is altijd leuk om met de gemakkelijkste taken te knoeien. Volg dus je instinct en speel met alle bewerkingsopties terwijl je de video maakt voor de beste resultaten.

 • Woordspeling of grappen rond jarige: voor coole ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen moet je op je verstand vertrouwen. Een pakkende komische oneliner voegt jouw element toe aan je Instagram-verhaal. Dus, de volgende keer dat je een verjaardagsverhaal plaatst, gebruik dan oneliners

 • Een fotodump: de sleutel tot coole ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen staat in je galerij. Ja! Gebruik lay-outs en sjablonen om grappige afbeeldingen in uw verhaal te plaatsen.

Er zijn sjablonen en lay-outs in overvloed op internet. U moet hiermee experimenteren om de beste voor u te vinden. Vergeet niet dat je voor een cool Instagram-verhaal creatief, geestig en zorgeloos moet zijn.

***

De afhaalrestaurants van dit bericht zijn enkele indrukwekkende ideeën voor Instagram-verjaardagsverhalen en de maker van Instagram-verjaardagsverhalen. We hopen dat je nu wat modernistische ideeën hebt om je verjaardag op Instagram te zetten. Probeer deze uit en laat ons weten welke je het leukst vond. Geef aan of u dit artikel nuttig vond. Al uw vragen en eerlijke feedback zijn altijd welkom. Laat het commentaargedeelte met hen binnenstromen. Veel Instagramplezier!

  Kan ik een link toevoegen aan mijn Instagram-bericht?

gerelateerde berichten